Xiaomi Mi A2: Με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και Android One;

xiaomi mi a2 snapdragon 660 4gb 6gb ram android one, Xiaomi Mi A2: Με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και Android One;

Παρόλο που πριν από λίγες ημέρες είχαμε την επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi 6X, η Xiaomi φαίνεται πως ετοιμάζει το διάδοχο του Mi A1 αφού firmware συσκευής δείχνει μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών να είναι ίδια με του Mi 6X, κατά τον τρόπο που το Mi 5X ήταν ίδιο με το Xiaomi Mi A1.

Το firmware ονομάζει τη συσκευή “jasmine_sprout”, ενώ το Mi A1 ονομαζόταν “tissot_sprout” όπου η λέξη “sprout” να αναφέρεται στις πρώτες συσκευές μέρος του προγράμματος Android One, της stock έκδοσης του Android που λαμβάνει τις ενημερώσεις κατευθείαν από τη Google χωρίς να υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα του fragmentation.

xiaomi mi a2 snapdragon 660 4gb 6gb ram android one, Xiaomi Mi A2: Με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και Android One;

Στη συνέχεια, το firmware δείχνει πως η συσκευή που το “φοράει” διαθέτει το Snapdragon 660, ίδιο επεξεργαστή με το Xiaomi Mi 6X, ενώ και τα στοιχεία για την κάμερα δείχνουν πως θα είναι, με τα τωρινά δεδομένα, ίδια με του Mi 6X αφού η ονομασία “Wayne” είναι η κωδική ονομασία της συγκεκριμένης συσκευής, ενώ ο Sony IMX 376 είναι ο ίδιος αισθητήρας της εμπρόσθιας κάμερας των 20MP που διαθέτει το Xiaomi Mi 6X.

xiaomi mi a2 snapdragon 660 4gb 6gb ram android one, Xiaomi Mi A2: Με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και Android One;

Καλό είναι να αναφέρουμε πως το ότι υπάρχουν κοινά σημεία στο firmware με το Mi 6X και ομοιότητες στη λογική του Mi A1, δεν είναι και υποχρεωτικό ότι θα γίνει το ίδιο που έγινε με τα Mi 5X και Mi A1, απλά είναι οι ενδείξεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν τη Xiaomi να πράξει το ίδιο με τη συγκεκριμένη σειρά smartphone.

Επίσης, άλλο ένα κοινό στοιχείο με το Mi 6X είναι το λειτουργικό σύστημα όπου φαίνεται πως θα είναι το Android 8.1 Oreo το οποίο υποστηρίζει το Project Treble για να μπορεί η συσκευή να λαμβάνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις απευθείας από τη Google.

Ένα ακόμα στοιχείο που υποδεικνύει την ανάπτυξη μιας ακόμα Android One συσκευής είναι οι δηλώσεις του CEO της Xiaomi, Lei Jun, που επιβεβαιώνουν πως η εταιρεία ετοιμάζει ακόμα περισσότερες Android One συσκευές μιας και οι καταναλωτές, ειδικά στην Ινδία, ενδιαφέρονται πολύ για smartphone με stock Android λειτουργικό σύστημα.

xiaomi mi a2 snapdragon 660 4gb 6gb ram android one, Xiaomi Mi A2: Με Snapdragon 660, επιλογή για 4GB ή 6GB RAM και Android One;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saša

Και στην Ελλαδιτσα πειτε του CEO οχι μονο στην Ινδια.

Kinezakias

Ενα Mi Mix 2s με android one οτι καλύτερο πιστεύω ή ακομη καλυτερα το νεο Mi7 να ανακοινωθει και με android one πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.