Xiaomi Mi Max 3: Διέρρευσε νέο render του επερχόμενου τεράστιου phablet

Xiaomi Mi Max 3 διέρρευσε νέο render επερχόμενου τεράστιου phablet, Xiaomi Mi Max 3: Διέρρευσε νέο render του επερχόμενου τεράστιου phablet

Η Xiaomi διαθέτει από το 2016 μια σειρά phablets που αποτελούν τους πιο… κοντινούς συγγενείς των tables. Ο λόγος για τα Mi Max smartphones που είναι πραγματικά τεράστια και εκπροσωπούν τον κατασκευαστή στην mid-range κατηγορία.

Πριν μερικές εβδομάδες είχαν διαρρεύσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου νέου εκπροσώπου της σειράς, Mi Max 3. Το κινητό υποτίθεται πως θα ενσωματώνει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη από τους προκατόχους του, 7 ιντσών, μπαίνοντας για τα καλά στα μονοπάτια των κανονικών tablets. Η εταιρεία όμως θα αλλάξει την αναλογία του panel σε 18:9, επιτρέποντας στο κινητό (όσο “κινητό” μπορεί να λέγεται) να έχει μικρότερο μέγεθος από άλλες “7ιντσες” συσκευές αναλογίας 16:9. Η μπαταρία επίσης θα φτάσει τα 5500 mAh. Πλέον, με την διαρροή ενός render να λαβαίνει χώρα τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να επιβεβαιώνεται κάποια ακόμα στοιχεία, καθώς και τα χρώματα στα οποία η συσκευή θα διατεθεί.

Xiaomi Mi Max 3 διέρρευσε νέο render επερχόμενου τεράστιου phablet, Xiaomi Mi Max 3: Διέρρευσε νέο render του επερχόμενου τεράστιου phablet

Συγκεκριμένα, το render υποδεικνύει την ύπαρξη διπλού κύριου φακού στο πίσω μέρος, καθώς και της διατήρησης του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων λίγο πιο κάτω. Να σημειωθεί πως είχε διαρρεύσει άλλο ένα render στο παρελθόν (φαίνεται ακριβώς από πάνω), με την εγκυρότητα του να αμφισβητείται. Επιπρόσθετα, φαίνεται πως οι υποψήφιοι αγοραστές θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τρείς χρωματικές επιλογές. Εκείνες είναι το μαύρο, το βαθύ μπλε και το πιο ανοιχτό (επίσης) μπλε. Να σημειωθεί πως αναμένεται να υπάρξουν διαφορετικές εκδόσεις με βάση την διαθέσιμη χωρητικότητα, κάτι που θα καθορίσει και το μέγεθος της μνήμης RAM (64GB/3GB ή 128GB/4GB).

Κλείνοντας, αναφορικά με την ανακοίνωση του, εκείνη αναμένεται κατά το καλοκαίρι, ενώ η αρχική τιμή εκκίνησης θα κυμανθεί στα 260 δολάρια. Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iwannis dimitriou gianniklis

Ένα ακόμη κινητό για την εταιρεία που δυστυχώς δεν θα ξεφεύγει από τα γνωστά μειονεκτήματα της.Η οθόνη του θα είναι μετριότατη με χαμηλή φωτεινότητα και ποιοτικά μέτρια (όπως και οι 2 προκάτοχοι)μιας και είναι γνωστό ότι η εταιρεία στα mid range τηλέφωνα της δίνει φθηνά πάνελς.Η κάμερα του θα είνα μία ακόμη φορά για κλάματα όπως όλα τα κινητά της εταιρείας φυσικά και μόνο ατού αυτού η τεράστια μπαταρία του.Έχοντας χρησιμοποιήσει και το πρώτο mi max της εταιρείας αλλά προσφάτως και το 2 μπορώ να πώ ότι είναι ένα μέτριο τηλέφωνο για αυτούς που θέλουν μεγάλη οθόνη και μπαταρία.Από ποιότητα κατασκευής και φυσικά όλα τα επιμέρους κομμάτια είναι μετριότατo.Φθηνό μεν αλλά με υποχωρήσεις δε.Ό,τι πληρώσεις παίρνεις και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.Εν κατακλείδι μία τιμή γύρω στα 220 ευρώ το πολύ αξίζει .Για παραπάνω ούτε λόγος για κινέζικα σκουπίδια σαν αυτό.Aν κάποιος θέλει να το δώσει σε κάνα παιδάκι 12 χρόνων να παιζει κάνα παιχνιδάκι είναι μια χαρά.Μέχρι εκεί εκτός και αν ξέρεις φυσικά ότι πλήρωσες κάτι φθηνό μεν, μέτριο δε..μην έχουμε και οφθαλμαπάτες.

Ioannis

Επιτέλους μειώνει τα bezel στη μεσαία κατηγορία. Εντάξει αν έχει σαν την κάμερα του m6 ή του mi note 3 το κινητό θα είναι τούμπανο και ελπίζω να ξεκολλήσουμε από τον 625 και να βάλει τον 660 τουλάχιστον και θα είναι μπόμπα.

@iwannis dimitriou gianniklis φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά δεν ξέρω ακριβώς σε ποιο xiaomi αναφέρεσαι αν αλλά θα πάρω σαν παράδειγμα το redmi note 4 που έχει 155 ευρώ η έκδοση με τα 32gb και τα 3gb ram. Με αυτά τα χρήματα αν δε κάνω λάθος παίρνεις Samsung j3 2017 , p9 lite, LG K10 μιλάμε για κινητά με 16gb storage οθόνες κάμερες και επιδόσεις χειρότερες από το αντίστοιχο xiaomi. Τώρα προφανώς αν νομίζει κάνεις ότι θα πάρει κινητό με πχ 160 ευρώ και θα κοντράρει κινητά των 400 ευρώ απλά είναι γελάσμενος

Kos

Μία χαρά για τα λεφτά του αλλά απευθύνεται σε πολύ ειδικό κοινό που όσο μικρά περιθώρια και να έχει δεν κρύβουν το μέγεθος του. Όσο αναφορά τις κάμερες των Xiaomi μπορεί στα φθηνά μοντέλα να μη κάνουν παπάδες αλλά από ισχύ θα σε βγάλουν άσπρο-πρόσωπο για να μην μπω σε λεπτομέρειες.Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι σε test του DxOMark το Mi note 3 (με6gb ram και τον snap 660 τον οποίον μην περιμένετε να τον δείτε σε φθηνά μοντέλα) απέσπασε 90 βαθμούς που μόνο άσχημα δεν είναι. Παρεμπιπτόντως να πώ ότι κάπου διάβασα ότι το A8 θα ξεκινήσει από πεντακό! και όχι τιμή Ελλάδος….

alxgiann

Με τα νέα μαζεμένα πλαίσια του Mi Max 3(πιθανόν αλά Redmi 5) θα φέρουν την συσκευή κοντά στις ίδιες διαστάσεις με το Mi Max 2 λόγω του φορμάτ 18:9 στις 6,99 ίντσες – θα είναι και η οθόνη με λιγότερο πλάτος διευκολύνοντας περισσότερο τον χειρισμό. Ναι είναι μεγάλη συσκευή και δεν απευθύνεται σε όλους, μόνο στο περίπου 10% της αγοράς που προτιμάει/χρειάζεται μεγάλη οθόνη. Και με την μπαταρία των 5500 Mah, η αυτονομία θα είναι τρομακτική. Ίσως να δούμε επίπεδα 12 ωρών SOT σε συνεχόμενη μικτή χρήση.
Επίσης περιμένω “ευρωπαική” τιμή να αρχίζει γύρω στα 350 ευρώ, τελική.

Όσο αφορά τον κύριο που πάντα σχολιάζει πρώτος σε ειδήσεις της xiaomi, με νέα και ανανεωμένη πoικιλία username, δεν θα πώ πολλά. Πάντως τον είχα προσκαλέσει να σχολιάσει και στην ανακοίνωση του Μi Mix 2, αλλά η απουσία του με απογοήτευσε βαθύτατα. 😉

Ioannis

@Kos καλα αυτο με την βαθμολογια ειναι απατη πολλες φορες αν συγκρινεις φωτο s7 edge με mi note 3 που εχουν παραπλησια βαθμολογια 88 συγκεκριμενα θα δεις οτι το s7 edge βγαζει ανωτερες φωτο σε ολες τις συνθηκες φωτισμου αυτο δεν σημαινει ομως οτι το mi note 3 δεν βγαζει τελειες φωτο αν εχει το ιδιο σετ απ κ εδω θα ειναι τουμπανο το κινητο

tpanos

Πεσατε ολοι να φατε τον Γιαννη Δημητριου…ισως ειναι υπερβολικος…αλλα γιατι ρε παιδια παιρνουμε ποσοστα απο την καθε εταιρεια ?? εν ετη 2017-2018 εστω και σε αυτα τα χρηματα που λετε…εχουμε καμερα μετριοτατη…πανελ με χρωματα (αντε γεια σας) sar στο θεο…και ψιλοφτηνιαρικη κατασκευη …και να σας πω τελειως ειλικρινα και ακομπλεξαριστα ειμαι κατοχος…mate 10 pro (και ομως ολα οσα θετικα και αν εχει, εχουμε και λεμε….καμερα μετρια σε λεπτομερεια την ημερα…και μη με φατε…εννοω σε crop…μενου που τουλαχιστον πολλοι δε μπορουν να εξοικοιωθουν…οθονη που σιγουρα επρεπε να ειναι καλυτερη σε αυτα τα χρηματα, απουσια, 3,5mm (υποκειμενικο), ισχνα ηχεια σχετικα με htc) οποτε πρωτος και καλυτερος αν και εδωσα περι τα 650…για μενα δε τα αξιζει…ποσο μαλλον τα 799….προς θεου δε προσβαλλουμε κανεναν…κουβεντα κανουμε για το μικροβιο μας….παντως θεωρω πιο τιμιο το παλιο μου moto x style στα 170 πλεον…..και ας ειναι αντικα 2015….Ευχομαι υγεια και καλη χρονια σε ολους…Εγω πιστευω και πρωτο θυμα βαζω τον εαυτο μου…πεφτουμε θεματα της συνεχους εναλλαγης μοντελων απο την εκαστοτε εταιρεια….

Andriotis kostas

Απαραίτητη η B20…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.