Xiaomi Mi Mix 2: Ο διάδοχος του πρώτου bezel-less στις 11 Σεπτεμβρίου

Xiaomi Mi Mix 2 announcement, Xiaomi Mi Mix 2: Ο διάδοχος του πρώτου bezel-less στις 11 Σεπτεμβρίου

Έπειτα από ημέρες υποθέσεων και πιθανών έγκυρων πληροφοριών, η Xiaomi γνωστοποίησε την ημερομηνία παρουσίασης του φετινού μεγάλου εκπροσώπου της. Mi Mix 2. Πρόκειται για τον διάδοχο του πρώτου bezel-less smartphone τελευταίας γενιάς που έκανε την εμφάνιση του το περασμένο Φθινόπωρο, το Mi Mix.

Πλέον, το Mi Mix 2 θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο κοινό μόλις μια ημέρα πριν από το event της Apple για την ανακοίνωση του iPhone 8.

Συγκεκριμένα, το Mi Mix 2 θα παρουσιαστεί στις 11 Σεπτεμβρίου. Η Xiaomi δημοσίευσε στο Κινέζικο Weibo μια εικόνα που μας προϊδεάζει για την edge-to-edge οθόνη του νέου Mix, με την ημερομηνία παρουσίασης αναγραφόμενη κάτω αριστερά. Υπήρχαν αρκετές φήμες που ήθελαν τον Κινέζο κολοσσό να ανακοινώνει το high-end smartphone του ταυτόχρονα με το iPhone 8 της Apple, αλλά φαίνεται πως επρόκειτο για αβάσιμες πληροφορίες ή ο κατασκευαστής άλλαξε τελευταία στιγμή τα πλάνα του.

Αρκετές πληροφορίες θέλουν το Mi Mix 2 να ενσωματώνει ακόμα πιο εντυπωσιακή οθόνη, 6.4 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 2540×1440 pixels. Αναμένουμε διπλή κύρια κάμερα, επεξεργαστή τον Qulacomm Snapdragon 835, 6 GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 128 / 256 GB. Κατά πάσα πιθανότητα, η συσκευή θα λειτουργεί με την έκδοση 7.1.1 Nougat του Android.

Σε μερικές μέρες θα γνωρίζουμε από την ίδια την Xiaomi τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi Mix 2, μιας συσκευής που έρχεται να αντικαταστήσει τον πρωτοπόρο στα bezel-less smartphones του 2017. Βέβαια, πλέον οι ανταγωνιστές διαθέτουν εξαιρετικές αντίστοιχες προτάσεις στους καταναλωτές (Galaxy S8, Note 8, LG G6, V30, Essential PH-1, σύντομα iPhone 8), κάτι που καθιστά το έργο του Mix 2 ακόμα πιο δύσκολο. Αναμένουμε με ανυπομονησία την παρουσίαση του στις 11 του μήνα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Don mitso mou

Αν παραδέχομαι για κάτι τη Samsung, είναι πως δεν είναι “μικρή” εταιρία να προσπαθεί να συνδέσει την ανακοίνωση προϊόντων της με το hype της εβδομάδας παρουσίασης των νέων Iphone. Όσο ψηλά και να φτάσουν οι κινεζικές εταιρίες, αυτή τη βλαχιά δεν θα μπορέσουν ποτέ να την αποβάλουν.

Kos

@Don mitso
Πλάκα κάνεις….. Η Samsung είναι ο πρώτος διδάξας σε αυτόν τομέα. Είναι γνωστό ότι κυνηγάει να προλάβει την Apple για να παρουσιάσει πρώτη και όχι μόνο την Apple, αφού τώρα κρατάει για πάρτη της επεξεργαστές για να έχει πλεονέκτημα. Είναι γνωστό το περσινό φιάσκο με το Note 7 ώστε να προλάβει νέο I phone είχαμε την ατυχία να παρακολουθήσουμε όλο αυτό το τσίρκο.

Nikopoup

Φίλε και έναν μήνα μετά να το παρουσίαζε το πρόβλημα θα ήταν το ίδιο. Αφήστε την καραμέλα “έτρεξε να προλάβει”. Η σειρά Note δεν έχει κάποιον να προλάβει γιατί δεν έχει άμεσο ανταγωνιστή

Kos

Τόσο το χειρότερο… Θα είχε έστω κάποια δικαιολογία.

Nikopoup

Όταν πρόκειται για την ασφάλεια του καταναλωτη δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τώρα αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν είναι άλλο θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.