Xiaomi Mi Mix 2: Αποκαλύπτεται στο πρώτο video από τον σχεδιαστή του

Η Xiaomi ήταν αυτή που ουσιαστικά ξεκίνησε το όλο trend με τα all-screen, bezel-less, ή όπως αλλιώς τα αποκαλούν, smartphones. Μετά το Xiaomi Mi Mix, που κατάφερε να εκπλήξει και να εντυπωσιάσει, ετοιμάζεται το Xiaomi Mi Mix 2.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής Philippe Starck, που σχεδίασε και το Xiaomi Mi Mix, μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ανέβασε ένα video που δείχνει το περίγραμμα του Xiaomi Mi Mix 2 με ακόμη πιο λεπτά περιθώρια. Το video έχει τίτλο “Μi Mix 2 Conceptual Product Design WIP” και το WIP σημαίνει “work in progress”.

Στο κάτω bezel παρατηρούμε στην δεξιά πλευρά την selfie κάμερα.

Xiaomi Mi Mix 2 video, Xiaomi Mi Mix 2: Αποκαλύπτεται στο πρώτο video από τον σχεδιαστή του

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, στο Xiaomi Mi Mix 2 περιμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, οθόνη AMOLED, κάμερα 19 Megapixel και μπαταρία 4500mAh. Επίσης, πρόσφατο screenshot έδειξε ότι μπορεί να δούμε και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Η τιμή του Xiaomi Mi Mix 2 έχει ακουστεί στα 748 δολάρια και ότι θα κυκλοφορήσει μέσα Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Εαν η καμερα ειναι σε επιπεδο ναυαρχιδας, οχι μονο θα τις κοντραρει αλλα θα τις παταει κιολλας με αυτα τα specs! μπραβο στην xiaomi πολυ ομορφο κινητο. Η τιμη του στην ελλαδα μονο μην φτασει στο θεο….

Σταύρος Χρι

OMG ! Α ρε xiaomi έκανες το θαύμα σου !

Αγγελος

Κλαινε μανες μπραβο xiaomi

leon

Η Ζιαομι εχει μπει πολυ δυνατα! Απο του χρονου τοπ 3 την βλεπω!

wave

Πολύ ωραίο, μπράβο!

Γιώργος Κ.

Μη μου πείτε ότι δε σας θυμίζει s8+ με μικρότερο πάνω bezel… Οκ πολύ καλό στα πάντα αλλά 748€;;;

Ιωάννης jb

Πως το πιάνεις αυτό το πράγμα;;
Το να έχει ένα και μόνο κάτω περιθώριο είναι αντικειμενικά κάτι πολύ άσχημο

Αγγελος

Δεν ειναι εισητηριο ιωαννη κινητο ειναι,απο εκει που πιανουμε ολοι το κινητο μας απο εκει πιανεις κι αυτο.απο τα πλαγια οπου τα μπεζελ σε ολα τα συγχρονα κινητα ειναι λεπτα αλλα δεν υπαρχει προβλημα.εκτος κι αν εσυ το πιανεις απο πανω κι απο κατω για καποιο λογο.επισης πως γινεται να θεωρεις μονο εσυ ασχημο αυτο που παν να κανουν ολες οι εταιρειες οπως η samsung apple huawei p10 essential xiaomi…?????

Takpl

Κι έχεις έναν κολοσσό σαν τη Sony να βγάζει τηλέφωνα ρε σε σχήμα από πλακάκι μπάνιου. Μπράβο κι ας μην είμαι πελάτης της… Ακομα

Takpl

Διορθωμένο
Κι έχεις έναν κολοσσό σαν τη Sony να βγάζει τηλεφωναρες σε σχήμα από πλακάκι μπάνιου. Μπράβο κι ας μην είμαι πελάτης της… Ακομα
Υ. Γ Ποτέ θα μπορούμε να διορθώνουμε τα λάθη στα σχόλια μας;

Chris_BMW

@Γιώργος Κ

Για πες μου Γιώργο γιατι αυτό δεν δικαιολογεί αρχική 750$ κ δικαιολογεί π.χ το αντίστοιχο Samsung-Apple 850$;

Kostas

@Chris_BMW γιατί η samsung και η apple είναι μεγάλα brand όποτε πληρώνουμε και το όνομα…ωστόσο και το iPhone και το galaxy έχουν πολύ καλύτερες κάμερες γιατί πέρα από τους αισθητήρες βάζουν και φακούς και λογισμικά επεξεργασίας που απαιτούν ώρες εργασίας από τους προγραμματιστές για να δημιουργηθούν…φυσικα πληρώνουμε και τα updates που δεν σταματούν στις ναυαρχίδεσ της samsung και στα iPhone ακόμα και μετά από 5 χρόνια. Ολα αυτά όπως και την υψηλή ασφάλεια σε επίπεδο λογισμικού αυξάνουν τις τιμές στα galaxy s, notes, iPhones. Όμως αυτό που βλέπω από τη Xiaomi είναι πραγματικά ένα κόσμημα και κάτι πολύ καινοτόμο και αυτή η τιμή είναι πραγματικά καλή για όλη αυτή την καινοτομία που θα έχει αυτό το τηλέφωνο. Πραγματικά μπράβο στη Xiaomi… proud

bezilys

Καλά και αυτό s8 τελικά μόνο η Sony ακόμα δεν έχει αντιγρaψει την Samsung!

Σταύρος Χρι

@Kostas Όταν διάβασα ότι έβαλες στην ίδια πρόταση τις λέξεις Samsung, updates, και δεν σταματούν, πήγα να πνιγώ μου έκατσε η μπουκιά στο λαιμό. Ευτυχώς μετά κατάπια και συνέχισα να διαβάζω και με το που φτάνω στο επικό (και μετά από 5 χρόνια) πόνεσε το στομάχι μου από τα γέλια… Βρε συ, αυτός είναι επικίνδυνος σκέφτηκα θα μας πεθάνει !

vladimiros

Μα πως σας αρεσουν τετεια κινητα δεν μπορω να καταλαβω..και η μπροστινη καμερα απο κατω κιολας..ηχειο μικρουτσικο ισα ισα θα ακουγεται,και οταν πεσει κατω θα γινει 1000 κοματια!
Δυστιχως βλεπω ολα τα κινητα σε καπια χρονια ετσι θα ειναι ολα απο μπροστα,και δεν θα τα ξεχωριζουμε..και στερωφωνικα ηχεια απλα ξεχαστε τα μετα…

Kostas

@ Σταύρος Χρι έχω το galaxy note 2 και μου γίνονται updates ακόμα και η συσκευή είναι απόλυτα λειτουργική και τα ίδια ισχύουν και για τα iPhones. Δεν είναι ωραίο να μιλασ δίχως να έχεις κάποια εμπειρία από κάποια συσκευή…αυτο όμως και παλι είναι η εμπειρία μου και η άποψη μου δεν χρειάζεται γίνεσαι εριστικός και ειρωνικός και πρέπει να σέβεσαι την άποψη του καθενός άλλωστε το άρθρο αναφέρεται στο Xiaomi που θα είναι ενα υπέροχο τηλέφωνο και Δεν χρειάζεται να ξεκινήσει από κανέναν καβγάς για samsung και iPhones.

Σταύρος Χρι

@Kostas Συγνώμη αν θεωρείς ότι σε πρόσβαλα δεν είχα τέτοιο σκοπό ! Η αλήθεια έιναι αλήθεια όμως και δεν μπορώ να μην μιλήσω ! Μου μιλάς για το note 2 όταν εγώ είχα το note 3 το οποίο και πούλησα πριν 2 χρόνια το οποίο πήρε ένα και μοναδικό update από KitKat σε lollipop και έμεινε στο lollipop. Το πούλησα γιατί με αυτήν την μία και μοναδική αναβάθμιση που πήρε το κινητό έγινε χελώνα ! Αναμνήσεις τέλος παντων ! Σε παρακαλώ όμως μην λες δημόσια ότι ακόμα παίρνεις απίσημες αναβαθμίσεις για το Note 2 γιατί δίνεις δικαιώματα στον άλλον να σε δουλέψει ! Μια χαρά κινητά είναι τα note (μου έχει λείψει) όμως όχι να λέμε ότι θέλουμε ! Επίσης δεν μίλησα για την apple η οποία έχει παράδοση στην υποστήριξη ! Σχετικά με την εμπειρία μου με το Redmi note 3 pro που έχω πάρει στην κοπέλα μου είναι ότι η Xiaomi ακόμα και σε αυτό το low budget κινητό έχει ήδη δώσει updates που σε αριθμό έχουν ξεπεράσει προπολού τα updates που παίρνουν ναυαχίδες της Samy και το βασικότερο είναι ότι κανένα από τα updates που έχει πάρει δεν έχουν κάνει το κινητό να έχει χαμηλότερες επιδόσεις !… Συνέχεια »

Kostas

@ Σταυρός Χρι τώρα συμφωνώ μαζί σου

Αγγελος

Να κανω μια φιλικη ερωτηση;για ποιο λογο υπαρχει αυτο το φοβερο κολλημα με τις αναβαθμισεις;θελω να πω πως ειναι αρκετα περιεργο να θελει καποιος να βαλει ενα λειτουργικο που σχεδιαστηκε να παταει πανω σε ισχυρους επεξεργαστες τουλαχιστον 4πλασιας δυναμικης μετα απο 4 με 5 χρονια.τα κινητα πηγαινουν πολυ γρηγορα μεχρι να αρχισουμε να τα βαραινουμε με κακες εφαρμογες που εχουν πολλες λειτουργιες στο παρασκηνιο και να βαζουμε τις αναβαθμισεις ανω των τριων ετων.δεν ειναι λογικο για μενα να θες android nougat σε galaxy s2😂 ουτε windows 10 σε pentium 386.ακριβως το ιδιο παθαινα και στην apple οταν εβαλα σε 5αρι το τελευταιο ios και κλαταρε εντελως.λογικο να βαριομαστε την εμφανιση του συστηματος αλλα δε θεμα επιδοσης μη τις κανετε και μη τις ψαχνετε απο ενα σημειο και μετα.γνωμη μου παντα

wave

https://m.youtube.com/watch?v=gf_Bb6ygwKc
Σε 5αρι το ios 10 τρεχει μια χαρα σε καμία περιπτωση δεν κλαταρει οπως μας αναφερεις. Κλαταρει σημαινει οτι ειναι για πεταμα. Η apple αρεσει ή οχι σε καποιους στο θεμα αναβαθμισεων και υποστηριξης ειναι κορυφη.

Chris

Και τα nexus γτ δεν κολλάνε???με τα updates?? Samsung και update= bad experience!

Χρηστος Δρουγγος

Γιώργος Κ
η xiaomi ξεκηνησε ολο το trend με τα no bezel , το S8 μου θυμιζει Xiaomi οχι το αντιθετο…
παντα ημουν φαν της εταιρειας και το επομενο κινητο μοτ θα ειναι Xiaomi καλες τιμες και δυνατες συσκευες

Γιώργος Κ.

Χρήστο κατέβασα 2 εικόνες από MI Mix και s8. Τις έβαλα δίπλα δίπλα και το mix είναι κατά πολύ περισσότερο τετραγωνίσμενο και λείπει το πάνω bezel. Αντιθέτως όταν έβαλα s8 δίπλα σε MI mix 2 διαπίστωσα αμέσως ότι η εταιρία αποφάσισε να στρογγυλεψει τη συσκευή με αποτέλεσμα να μοιάζει εκπληκτικά στα s8. Κάνε κι εσύ το ίδιο “πείραμα” και θα δεις

alxgiann

Μην μπερδεύεστε, το Mi Mix2 μοιάζει στο S9. Θα το δείτε αυτό που σας λέω, του χρόνου!

Ρομπερτο Στρακοσα

Παιδια αυτό το κινητο φαινετε παρα πολύ ενδιαφερον με ιδιατερα δυνατα χαρακτηρηστικα

aptaliko

Όλοι μπράβο λένε εδώ μέσα και ζήτημα είναι αν κάποιος έχει ή θα πάρει ναυαρχίδα Xiaomi.

Sosimple

Εξαρτάται απο την τιμη και τα χαρακτηριστικά αν θα το παρουν..
Και το mi mix που εβγαλε, σε ντιζαιν ηταν μπροστά απο ολους. Στα 1300$ που το ειχε βγαλει ομως, απευθύνονταν σε ελαχιστους ειδικά οταν ειχε αρκετά προβλήματα. Μέχρι να προσγειώθει η τιμη βγηκε το s8+ που στα περισσότερα ειναι καλυτερο..
Το mi mix εσπαγε για πλακα, η καμερα ηταν επιπέδου κινητου 150€, και ο ηχος με το περίφημο πιεζοηλεκτρικο ηχειο, με λιγο θόρυβο δεν ακουγες τίποτα όπως γραφουν αυτοι που το πηραν.
Τωρα ο ανταγωνισμός ειναι ακομα μεγαλύτερος, βγαλαν και αλλοι κινητά που ειναι κυριως οθονη.
Τα Galaxy s8+, note 8, lg v30, mi mix 2, huawei mate 10, ολα θα ειναι κυρίως οθονη, οπότε μικρες οι διαφορές μεταξυ τους.
Αν παλι η καμερα ειναι για τα πανηγύρια θα χασει απ τα αποδυτήρια γιατι τωρα υπάρχει ανταγωνισμός. Επίσης 1300 πρωτη τιμη, last year..
Το s8+ εχει ενα τεράστιο πλεονέκτημα οτι βγηκε 1ο και θα κανει στα σκρουτζομαγαζα σχεδον 500€ μεχρι να κυκλοφορήσουν ολα αυτα και καπως να διορθωθούν οι τιμές.
Ας περιμένουμε να βγουν ολα και αποφασίζουμε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.