Xiaomi Mi Mix 2: Φωτογραφία hands-on δείχνει το “tri bezel-less” design

Xiaomi Mi Mix 2 hands on picture, Xiaomi Mi Mix 2: Φωτογραφία hands-on δείχνει το “tri bezel-less” design

Πριν από περίπου ένα 24ωρο μάθαμε από τον ίδιο τον CEO της Xiaomi ότι έχει ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του πολυαναμενόμενου Xiaomi Mi Mix 2, ενώ ο Lei Jun ανέβασε επίσης φωτογραφίες από το κουτί του και προωθητικό υλικό.

Σήμερα, έχουμε μια φωτογραφία hands-on από το επερχόμενο Xiaomi Mi Mix 2. Η εικόνα μας δείχνει την μπροστινή πλευρά και το “tri bezel-less” design του.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, στο Xiaomi Mi Mix 2 έχει ήδη επιβεβαιωθεί ο επεξεργαστής Snapdragon 835, φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 6.2 ιντσών ανάλυσης 2960×1440 pixel AMOLED, μνήμη RAM 6GB και μπαταρία 4400 ή 4500mAh.

Η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi Mix 2 θα γίνει σε press event στις 11 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα πριν την επίσης μεγάλη ανακοίνωση του iPhone 8 από την Apple. Η ερχόμενη εβδομάδα θα μας δώσει σημαντικές ανακοινώσεις.

Update: +renders

Xiaomi Mi Mix 2 hands on picture, Xiaomi Mi Mix 2: Φωτογραφία hands-on δείχνει το “tri bezel-less” design

Xiaomi Mi Mix 2 hands on picture, Xiaomi Mi Mix 2: Φωτογραφία hands-on δείχνει το “tri bezel-less” design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wave

Πολύ καλό!

John

Και amoled και bezeless και διπλη καμερα. Πραγματικη ναυαρχιδα του 2017 δηλαδη οχι σαν τις μπαγκατελες της sony.

Ioannis

επιτελους! ενα πραγματικα ντιζαϊνάτο κινητο απο τη χιαομι και επιτελους εκανε τη μετάβαση σε ποιοτική οθόνη καθως και σε μια αξιοπρεπή κάμερα σε συνδιασμο με τα υπολοιπα δυνατα χαρακτηριστικα που διαθετει! Το μονο που απομένει ειναι να μάθουμε και πόσο τιμάται. Ελπίζοντας να έρθει με μία λογική τιμή και όχι με τιμολογιακή πολιτική που αρμόζει σε άλλες εταιρείες.

Andrew cat

@john τη είναι αυτό το κόλλημα με τα bezel less smartphone; Μπορεί να μικραίνουν το συνολικό μέγεθος της συσκευής, αλλά μεγαλώνουν τη δυσχρηστια.
Όσο για τα υπόλοιπα. Amoled σημαίνει απαραίτητα και καλή οθόνη; Διπλή κάμερα σημαίνει και καλές επιδόσεις στη φωτογραφία; ούτε στην οθόνη αλλα ούτε κε στην κάμερα θα μπορεί να ανταγωνιστεί το xz1 και θα το δεις

Georgerapp

εμένα μου αρέσουν οι καινούργιοι όροι.
Tri bezelless μάλιστα μάλιστα.
Αρα τα αλλα ειναι two bezelless και σκέτο bezelless δεν υπάρχει ακόμα.
Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή να καταλαβαινομαστε.
Πάντως ενα τηλέφωνο τέτοιο δεν ειναι αναγκαστικά δύσχρηστο του κανεις πιασίματα με θηκη απλα είναι όλα μεγάλα κ θα γίνουν ακόμα πιο πολύ με θήκη.
Αλλα με μια γομαροθηκουλα μία χαρά προστασία και πιασίματα εχεις.

@tito

Οσα δεν φορανε amoled και δεν ειναι σαν λουκανικοπιτες ειναι μπακατελες…Το διαβασαμε και αυτο 🙂 Να φανταστω οτι και το htc11 ειναι μπακατελα,σωστα?
Αντε να εμφανιστουν ολα σιγα σιγα (iphone,pixel,mate,mi mix…) γιατί μας εχει φαει η περιέργεια 🙂

alexandros

εσεις ολοι που λετε για δυσχρηστια στα bezeless κινητα πραγματικα απο που τα πιανετε τα κινητα σας δε μπορω να καταλαβω.

johny

μετραει πολυ αυτο το κινητο.αν η τιμη του ειναι λογικη τοτε ψαξτε τον δευτερο.προσωπικα περιμενω να δω Xiaomi Mi Mix 2 και iphone8.δεν νομιζω να πηγαινα σε αλλη συσκευη και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο.δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου xiaomi και αν η τιμη του ειναι οπως πρεπει μαλλον για αυτο θα παω αν και λογο λογισμικου ηθελα iphone αλλα οι τιμες που ακουγονται για το 8ρι με κανουν να απομακρινομαι.

george g

Πολύ όμορφο τηλέφωνο! Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους από εσάς όταν λέτε, θα πάρω xiaomi και όχι sony, και είχε μια σκασίλα η Sony! Όλα τα συγκρίνεται με τα Sony, ήμαρτον!!!!

τραχανοτηλεφωνάκιας

ΤΩΡΑ και δώρο το τρέιλερ για τη μεταφορά του. Με ένα μπόιλερ άνετα περνιότανε για ηλιακός. Δεν έχω τίποτα με τα tablet αλλά όχι και τηλέφωνο ετούτο το ελικοδρόμιο. Αν είσαι Λυκαβηττό και το βγάλεις από τσέπη να μιλήσεις, σε πήρε και σε πήγε Τουρκοβούνια στο πιτσ φιτίλι. Ψωνάρες!!!!!

Kos

Να μην ξεχνάμε και την μεγάλη μπαταρία που
οι περισσότεροι και τα 4000 mah τα βλέπουν με τα κυάλια.

Georgerapp

Ενταξη για την μπαταρία μη ακούτε νούμερα απο κανέναν.πολλα mah σε μικρό περίβλημα με τσιμπημενες θερμοκρασίες μπορεί κ να απογοητεύσουν ενω παίζει ρόλο κ ο κατασκευαστής.
Απο παρουσιάσεις περνούμε μια γεύση κ συγκριτικά κ μετά εμείς οι ίδιοι.
Η xiaomi εχει βεβαια κ καλό ιστορικό σε αυτονομίες.

NikosAr

Δεν ξέρω σαν εταιρεία τι κάνει ( όσους γνωρίζω , δεν έχει κανείς συσκευή αυτής της εταιρείας) όμως το κινητό είναι έρωτας …

JohnWave

Πανέμορφο με μικρά bezels, amoled οθόνη, μπαταριάρα και μπόλικη ram. Μοναδικό ερωτηματικό η απόδοση της κάμερας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.