Xiaomi Mi Mix 2: Επίσημα με bezel-less οθόνη και 8GB RAM

Xiaomi Mi Mix 2 official, Xiaomi Mi Mix 2: Επίσημα με bezel-less οθόνη και 8GB RAM

Το Xiaomi Mi Mix 2 είναι πλέον επίσημο. Το πολυαναμενόμενο bezel-less του Κινέζου κατασκευαστή έρχεται να διαδεχτεί την έκπληξη της περσινής χρονιάς, που ήταν το Xiaomi Mi Mix, αλλά φέτος η εταιρεία επιλέγει να πάει σε μικρότερο μέγεθος οθόνης.

Update: Xiaomi Mi Mix 2 φωτογραφίες hands-on

Το Xiaomi Mi Mix 2 αντί για οθόνη 6.4 ιντσών 17:9 όπως στο Xiaomi Mi Mix, κατέβηκε σε 5.99 ίντσες, 18:9 FullHD+ (2160x1080p). Αυτό σημαίνει πως συνολικά έχουμε μια μικρότερη συσκευή με μεγαλύτερη αναλογία οθόνης-συσκευής.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Xiaomi Mi Mix 2 official, Xiaomi Mi Mix 2: Επίσημα με bezel-less οθόνη και 8GB RAM

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το Xiaomi Mi Mix 2, φέρνει τον top επεξεργαστή Snapdragon 835, ο οποίος πλέον δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, μνήμη RAM 6GB ή 8GB. Το πρώτο έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη 64GB, 128GB ή 256GB, ενώ το μοντέλο με τα 8GB ονομάζεται Special Edition και έχει χωρητικότητα 128GB μαζί με κεραμική κατασκευή.

Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί μονή κάμερα 12 Μegapixel με αισθητήρα Sony IMX386, ίδια με την κύρια κάμερα στην πλάτη του Xiaomi Mi 6, και διαθέτει 4-axis OIS. Στην μπροστινή πλευρά βρίσκουμε κάμερα 5 Megapixel. Η μπαταρία είναι 3400mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0, ενώ το Xiaomi Mi Mix είχε μπαταρία 4400mAh, με πολύ καλές αποδόσεις. Το Xiaomi Mi Mix 2 τρέχει MIUI 9 βασισμένο σε Android 7 Nougat.

Xiaomi Mi Mix 2 official, Xiaomi Mi Mix 2: Επίσημα με bezel-less οθόνη και 8GB RAM

Η standard έκδοση του Mi Mix 2 από αλουμίνιο κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα, ενώ η ειδική κεραμική έκδοση με μνήμη RAM 8GB, θα διατεθεί σε μαύρο και λευκό.

Οι τιμές είναι:
Xiaomi Mi Mix 2 6GB RAM + 64GB τιμή 420 ευρώ περίπου
Xiaomi Mi Mix 2 6GB RAM + 128GB τιμή 460 ευρώ περίπου
Xiaomi Mi Mix 2 6GB RAM + 256GB τιμή 510 ευρώ περίπου
Xiaomi Mi Mix 2 8GB RAM + 128GB τιμή 700 ευρώ περίπου

Xiaomi Mi Mix 2 official, Xiaomi Mi Mix 2: Επίσημα με bezel-less οθόνη και 8GB RAM

Xiaomi Mi Mix 2 official, Xiaomi Mi Mix 2: Επίσημα με bezel-less οθόνη και 8GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Πανέμορφο και λογικές τιμές όχι σαν κάποιους που ζητάνε δύο μισθούς και κάτι πάρα παραπάνω

bezilys

@Stelios υσχυει καλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό παρόλου που πρωσοπικα δεν θα χάλαγα ποτέ 700 ευρώ για μια κινεζια όσο και καλή να είναι!

gianniklis

Ανακοινώθηκε λοιπόν το περιβόητο mi max 2 και πάμε να τα δούμε λίγο αναλυτικά και αντικειμενικά.Από harware έδωσε ό,τι δίνει πλέον ο κάθε κατασκευαστής στην νααυρχίδα του.Τα 6 gb ram μπορούν να θεωρηθούν πλεονεκτημα αν μιλούσαμε για πέρυσι.Εν έτη 2017 όταν έχει δώσει ο κάθε κινέζος κατασκευαστής 6 δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως.Oled οθόνη φώναζαν και χαιρόντουσαν οι κινεζολάγνοι.Οled δεν είδαμε.Αντιθέτως είδαμε το ίδιο χιλιοφορεμένο panel που έχει βάλει και στο Mi6.Μία μέτρια οθόνη συνολικά που απέχει μακράν από τις κορυφαίες.Στην κάμερα έδωσε ό,τι έχει το Mi6.Μια κάμερα που σε συνθήκες καλού φωτεισμού τα πάει αξιοπρεπώς και μόλις πέσει η νύχτα κλάφτα χαράλαμπε.Μέτρια στην καλύτερη να μην πω τίποτα άλλο.Οποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί και καταπιάνεται με χιλιοφορεμένες αερολογίες τύπου ”δεν με νοιάζει η κάμερα΄΄.Πάμε και στην έκπληξη της ανακοίνωσης.Ένα σημαντικό στοιχείο και συνάμα πλεονέκτημα για το οποίο παραδεχόμουν την εταιρεία ήταν οι χωριτηκότητες που έδινε στις μπαταρίες της.Βλέποντας το κείμενο βλέπω το πενιχρό νούμερο των 3.400.Οπότε πάει το μοναδικό πλεονέκτημα που είχαν οι ναυαρχίδες της εταιρείας.Από εμφάνιση είναι άστα και βράστα.Εν ολίγοις και χωρίς να περιαυτολογούμε πρόκειται για μία μέτρια κινεζιά.Απέχει από τον ανταγωνισμό και απέναντι στις συνολικά καλύτερες υλοποιήσεις της αγοράς s8 και v30 μοιάζει για mind range… Συνέχεια »

@Dinos

@gianniklis Εφοσον δεν το έχεις αγοράσει το Xiaomi Mi Mix 2 ούτε και το προϊγούμενο μοντέλο δεν χρειάζεται να γράφεις αρνητικά σχόλια για την εταιρεία που από πολύ χαμηλά προσπαθεί να δείξει την καλή της προσπάθεια με εκτίμηση πάντα προς εκείνη και που αξίζει να έχει μία θέση σε αυτούς που βλέπουν την προσπάθεια χιλιάδων υπαλλήλων για να τελειοποιηθεί το αριστούργημα για όλες τις συσκευές της και για όλο τον κόσμο. Για αυτό μείνε στα θετικά για σένα στοιχεία μόνο ή βελτίωσε τα σχολιά σου.

Andr. Kar

Ελα giannisklis πολλά λες… Ήρθε ο μπαμπάς σου… Σ αρέσει δεν σαρεσει ο μπαμπάς σου θα είναι…

Παπαροκας tiamat

giannaklis+1
περυσι που βγηκε επαιζε μονο του…. τωρα εχουμε γεμισει beseless…. και το εν λογω κινητό υποβιβαστηκε σε β εθνικη….μπροστα στα note,v30, s8,mate 10…

ασε και που το γυρισε σε 18 προς 9, δλδ τηλεκοντρόλ….

Chris

@gianniklis καλά τα λες παλικαρος αλλά δεν μας είπες στο s8 plus του κινητού σου αυτή η sammy ποτέ θα σταματήσει να χαλάει το android??γτ τα xiaomi πηγαίνουν καλύτερα σε software….

johny

Ο/Η gianniklis αλλαξε κασετα και πηγαινε σε κατι συγχρονο.εχεις αφησει το ριπιτ να παιζει και λες καρμπον τις ιδιες ασυναρτησιες.μιλας για ενα κινητο που ουτε καν το εχεις αγγιξει και το s8 που μας λες παιζει ουτε αυτο να το εχεις στην κατοχη σου και απλα να ειναι το ονειρο σου.επιδη λοιπον μας τα εχεις κανει τσουρεκια στο επομενο ποστ το τσουρεκι να εχει γεμιση αλλα θεσσαλονικη μερια γιατι εχουμε βαρεθει να τρωμε απο τον φουρνο της γειτονιας σου.Υ.Γ δεν ειναι κακο που αρχιζουν να κυκλοφορουν καλυτερα κινητα απ αυτο που εχεις,και οχι το ΔΗΘΕΝ που εχεις.

Χρήστος Κυρίτσης

@gianniklis αντικειμενικά είσαι τέρμα μ%&!#ς ε;
παραδέξου το χωρίς εμπάθειες

Kfot

Σιγά μην έχει ο Gianniklis s8. Όσο στοίχημα. Ουτε Θα έλεγα ότι πιάστηκε κορόιδο κάποτε και πήρε iPhone με 1000αρικο.Ουτε ότι είναι εμπαθής. Σίγουρο είναι που οποία συσκευή εχει(σίγουρα όχι κορυφαία) τρώει σκόνη από κάθε xiaomi και πονάει. Δεν εξηγείται αλλιώς. Να θυμίσω ότι Samsung S7edge έχω και όχι xiaomi αλλά κάποια πράγματα κουράζουν.

Pl. T

Χαχαχα, πως θα τσεκάρουμε αν έχει αλήθεια s8 ο φίλος ή έχει ακόμα Nokia 3310???

Stelios

Είχα το xiaomi mi mix και εκείνη η ονομασία του είναι ακόμα μέσα στα μάτια μου ο λόγος που το έδωσε ήταν ότι ήταν ογκώδες και λόγο καλοκαιριού ήταν τεράστιο για τσέπη παντελονιού τώρα με το mix 2 έχει εξαφανιστεί το θέμα όγκου και σίγουρα θα είναι το επόμενο κινητό μόλις ομαλοποιηθεί η διάθεση του και έρθει η τιμή σε πιο λογικά πλαίσια από τις αρχικές πωλήσεις..όσο για το gianniklis μείνε με το s8 p!us σού και αν θέλεις σκάσε και το 1000 να πάρεις και το note 8 εμείς ξέρουμε την diamond και καρφί δεν μας καίγεται η γνώμη σου

Stelios

Κάποια λαθάκια (ονομασία) οθονααααρα ήθελα να πω…και (diamond )xiaomi

kinezakias

Εχω συσκευη Xiaomi αλλα δεν ετυχε ποτε να εχω Mi Mix. Το θεωρω την ομορφοτερη και την πιο vfm κατηγορια συσκευων της εταιρειας. Αυτο που χαλαει παντα στη Xiaomi ειναι η ποιοτητα στη φωτογραφιες. Ελπιζω στο Mi Mix 2 να βελτιωθουν τα πραγματα. Επισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι βολικη η θεση της εμπροσθιας καμερας. Κατ΄αλλα κινηταρα!!!!

Giorgosgek

@gianniklis +1 αλλα γινεσαι και λιγο υπερβολικος, καλη προσπαθεια απο xiaomi, αλλα οντως απογοητευσε οσους το περιμεναν και το προηγουμενο δεν ζηλευει κατι απο αυτο , ενταξει τις ναυαρχιδες δεν τις φτανει κακα τα ψεμματα, s8 note v30 και προσεχως το νεο iphone

Panos

Πολύ όμορφο φαίνεται στις φωτό. Μακάρι να έρθει και Ελλάδα μεριά να το δούμε και από κοντά και να κρίνουμε με τα μάτια μας τις διάφορες με τα αλλά bezelles κινητά. Αλλά βασικό είναι πλέον να τιμολογηθεί σωστά. Όσο για το παιδί πάνω παιδιά μην ασχολείστε. Μακάρι να είχε το techblog επιλογή να κάνουμε report σε τρολ σαν κι αυτόν. Όλοι έχουμε άποψη αλλά έχει διαφορά το πως την εκφράζουμε..

tarif16

@Panos
γιατί να κάνεις αναφορά?
μια χαρά τα λέει το παλικάρι.
χρειαζόμαστε και λίγο γέλιο σ αυτή την ζωή.

Ιωάννης jb

Τιαματ τώρα εσένα θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;;
Καλά συμφωνείς με τον καμμενο;; και δεν εννοώ τον πολιτικό..
Εγώ και 300 ευρώ να μου το έδιναν δε το έπαιρνα διότι δεν μου κάνει κλικ αυτό που βλέπω..
Αλλά το να βγαίνω και να λέω ότι δεν είναι καλο και ότι δεν θα είναι σαν το s8 δε το κάνω, ακόμα δεν κυκλοφόρησε και εσείς το βγάζετε προβληματικό..
Πόσο πρόβλημα μπορεί να έχετε στον εγκέφαλο για να τα λέτε αυτά;;
Δεν εντυπωσιάζει σε σχέση με το 1..
Ναι καλά και τη θέλατε να φοράει για να πείτε ουαου, για να σας εντυπωσιάσει δλδ..
32 γιγα ραμ;;
Κανένα chipset από το μέλλον μήπως;; πχ. Sd 895;;

alxgiann

Εγώ κυρίες και κύριοι, όπου σχολιάζει πετώντας χολή ο άνιωθος καράtroll gianniklis, δεν ξαναγράφω σχόλιο. Αρκετά. Έπαψε να έχει και πλάκα, πιά.

Αστέριος Στέλιος

Πολύ καλή επιλογή με όμορφο σχεδιασμό σε λογικη για την εποχή τιμη , αλλά γιατί όχι διπλή κάμερα στη ναυαρχίδα? ??
Δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιες αποφάσεις. ..

georgerapp

Είμαι 100% πεπεισμένος ότι όσοι το περίμεναν με ανυπομονησία έχουν απογοητευτεί και αν παραμερίσουμε τις κόντρες μας θα συμφωνήσουν με την άποψη μου.Εν κατακλείδι ένα μέτριο κινέζικο σκουπίδι.
ποιοτητα,μορφωμένος,σχολιο νεαρού ανθρώπου,τεχνολογικα καταρτησμενου τι αλλα να πω;
gianniklis το troll νιντζα,εμφανιζετε πεταει την βομβα κ φτιαχνει ποπ κορν για αραγμα.

Antonimi

gianniklis ζωή δεν έχεις πέρα από του να κράζεις την xiaomi παντού;

Παπαροκας tiamat

παιδια ο giannaklis μπορει οντως να ναι τρολ-νιντζα (και αυτο αποδεικνυεται οτι απουσιαζει συστηματικα απο σχολιασμο αλλων ειδησεων περα απο xiaomi) αλλα λεει και καποιες αληθειες που δε μπορεις να τις αμφισβητησεις.
δλδ ειναι αδιαβροχο σαν το v30?
θα εχει τη φωτογραφικη του mate 10?
θα εχει την oled του s8?

δυο καλα ειχε τη λιγοτερη στενομακρη οθονη το 17:9 και τη μεγαλη μπαταρια και τα απωλεσε…

ιωαννης μη γινεσαι καθυστερημενος!τα 300 που λες μπορει να ταν και πολλα γι αυτο το κινητο οταν παιρνεις s8 με 500 με service smartec! ειπαμε περυσι επαιζε μονο του, τωρα ειναι δευτερατζα…..

One

Απο ολα τα bezeless που εχω δει πιστευω οτι ειναι το ωραιοτερο αλλα εμενα δεν με βολευουν καθολου τα bezeless…

Παπαροκας tiamat

χα χα χα! επιβεβαιωθηκε οτι παλι τα renders της xiaomi ειναι πειραγμενα με photoshop να δειχνει πιο bezeless….

ελεος αυτοι οι ανθρωποι ….. παλι τα ιδια!!

ev3rflow

Καταρχήν το Mi Mix 2 έχει amoled οθόνη και όχι ips lcd . Έχει τη super amoled των S8 ή την oled του v30; Λογικά όχι. Έχει την κάμερα των S8 ή του v30 ή εκείνη που λογικά θα έχει το Mate 10; Λογικά όχι. Είναι αδιάβροχο; Όχι αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω και το συγκεκριμένο κόλλημα (τουλάχιστον προσωπικά). Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή στα χρήματα; Πιθανότατα. Μένει να δούμε τι θα δείξουν τα διάφορα τεστ και φυσικά έχει να κάνει και με τις προτιμήσεις του καθένα. Αυτό που έχει όμως πλέον η Xiaomi εδώ και 1-2 χόνια είναι σχεδιαστική ταυτότητα και οι εταιρίες που θέλουν να σέβονται τον εαυτό τους πρέπει να το κάνουν αυτό. Ασχέτως αν συμπαθείς ή αντιπαθείς μια εταιρία ή αν απλά θες να τρολάρεις σε σημείο του να γίνεσαι ενοχλητικός, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις στην εταιρία ότι έχει χαράξει το δικό της δρόμο όσον αφορά την καινοτομία και το σχεδιασμό. Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι το πρώτο Μi Mix θεωρούνταν μια concept συσκευή. Θα συμφωνήσω λοιπόν με το βίντεο του MKBHD (δείτε το όσοι δεν το είδατε και ανεβάστε και την ανάλυση για να έχετε και μια πιο καλή εικόνα του κινητού) που… Συνέχεια »

Andr. Kar

Ρε έχετε πλάκα εσείς εδώ…. Κάτσε να πάρω ποπ κορν…

Φωτης

Tiamat@ ολα αυτα που ειπες τα εχει το v30!!!Καμερα απο τις κορυφαιες αδιαβροχο κ oled οθονη σε ποιοτητα tv lg!!Φετος μαλλον τσιμπαω ρε!!!:):)

John

Σε κάποια τρολ της Sony δεν αρέσει το κινητό λένε , ενώ τους αρέσει το ΖΧ Premium που είναι σαν σανίδα με bezels 2 χιλιόμετρα …μιλάμε για περίπτωση που είναι κατευθείαν για οφθαλμίατρο.

bezilys

@John μπορεί να μην με εντυπωσιάζει αυτό που βλέπω αλλά δεν κάθομαι να βγάζω την χολή μου σε αυτό όπως κάνεις εσύ με την Sony!
Υ. Γ τελικά πηγές στο οφθαλμίατρο που λέγαμε?!

Stami

@Giannaklis.Δεν μου λες ρε φίλαρακι το s8 που έρχεται με 4gb και που για να το πάρεις τουλάχιστον όταν πρωτοβγηκε έπρεπε να <>το ένα σου νεφρο άξιζε? Αα για κάτσε να μιλήσουμε για τον αισθητήρα δακτυλικων αποτυπώματων.Χαχα όλοι το έκαναν για αυτό το λόγο. Ασε αυτούς που γουστάρουν να το χαρούν και η κινεζια που λες μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι σκίζει πολλές συσκευές mid range. Και για τα λεφτά της αξίζει και με το παραπάνω. (και το oneplus κινεζια είναι αλλά αφήνει σκόνη στην Samsung).Οπότε ότι λες συγνώμη αλλά δεν στέκει

Παπαροκας tiamat

φωτης στα χαρτια μια χαρα ειναι τα lg… κατσε ομως μη σου σκασει κανα bootloop στο χρονο και κλαις γιατι εγγύηση procordia ισούται με μη εγγυηση….

Milkoglou

gianniklis
Ειμαι κατοχος του MI MIX και πιστεψε με δεν θα το αλλαζα σε καμια περιπτωση με ενα υπερτιμημενο τηλ οπως S8+ και ας μην ξεχναμε πια εταιρια παρουσιασε πρωτη την bezel-less οθονη και την κατασκευη απο κεραμικο υλικο οποτε οτι και αν μου λες εισαι πισω πολυ.
Και οσο για την καμερα αν θες πραγματικα σωστες φωτο πανε αγορασε μια DSLR ωστε να μπορεις να εχει πραγματικα υπεροχα αποτελεσματα.
Και σταματα να κρινεις κατι το οποιο ποτε σου δεν εχεις πιασει στα χερια σου για να δεις τι πραγματικα ειναι
Μια φιλικη γνωμη

nicolasch2

MHN TAIZETE TA ΤΡΟΛ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

Dimis46

gianniklis :Έχω πουλησα την κάμερα καί παω να πάρω τό s8 για καταπληκτικες νυχτερινες φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.