Xiaomi Mi Mix 2: Prototype με “all-screen” μπροστινή πλευρά

xiaomi mi mix 2 prototype, Xiaomi Mi Mix 2: Prototype με “all-screen” μπροστινή πλευρά
Πέρσι η Xiaomi μας αιφνιδίασε με την ανακοίνωση του σχεδόν bezel-less Xiaomi Mi Mix, πριν το συγκεκριμένο design υιοθετηθεί από μεγάλα ονόματα όπως LG και Samsung, και γίνει το trend του 2017.

Φέτος περιμένουμε την έλευση του Xiaomi Mi Mix 2 και σήμερα διέρρευσε μια εικόνα που λέγεται ότι δείχνει το prototype του.

Βλέπουμε ότι το τελευταίο bezel που είχε απομείνει στην κάτω πλευρά του Xiaomi Mi Mix, έχει φύγει από το Xiaomi Mi Mix 2. Η μπροστινή πλευρά είναι σχεδόν μόνο οθόνη πλέον. Και πάλι δεν υπάρχει εγκοπή για το ακουστικό. Πέρσι είχε χρησιμοποιήσει ένα πιεζοηλεκτρικό κεραμικό driver για το ακουστικό και ένα ultrasonic αισθητήρα εγγύτητας, που λειτουργούν μέσω της οθόνης. Με την τεχνολογία αυτή ρίχνει δονήσεις μέσα από την οθόνη έτσι ώστε να ακούς κατά τη διάρκεια της κλήσης, χωρίς να είναι απαραίτητη η παραδοσιακή σχισμή στην οθόνη για το ακουστικό.

Αν θεωρήσουμε έγκυρη τη διαρροή και πράγματι το κάτω bezel έχει εξαφανιστεί, δεν υπάρχει πλέον χώρος για την εμπρόσθια κάμερα. Επίσης, το Mi Mix 2 μπορεί να είναι πιο λεπτό από τα 7.9 χλτ. του Mi Mix, έχει μεταλλικό frame και ελαφρώς πιο στρογγυλές γωνίες.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα φέρει επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, οθόνη AMOLED, κάμερα 19 Megapixel και μπαταρία 4500mAh. Η τιμή του Xiaomi Mi Mix 2 έχει ακουστεί στα 748 δολάρια και ότι θα κυκλοφορήσει μέσα Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πραγματικά πανέμορφο! Βέβαια το να λείπει η μπροστινή κάμερα το βρίσκω λίγο δύσκολο γιατί o κόσμος έχει τρέλα με τις selfies ( και οι κινέζοι πάνω από όλους). Εκτός αν…υπάρχει μια μικρή οθονούλα πίσω! ( στέλνω τώρα έγγραφα για καταχώρηση πατέντας :-p )

Vai

Και ομως καμερα υπαρχει στο κατω πολυ μικρο μαυρο bezel της συσκευης. Δεξια κατω απ το εικονιδιο της καμερας στην οθονη, φαινεται να υπαρχει ενας στρογγυλος αισθητηρας. Αυτο βεβαια μπορει να ειναι LED notification. Αν φυσικα ισχυει αυτο που βλεπουμε στην φωτο.

Αγγελος

Αν το τηλεφωνο ειναι ετσι απλα τα σπαει

Ανδρεας Κ

ετσι να πεφτει λιγο ησυχια γτ τα μηλαρακια μας εχουν ζαλησει. να δω τι θα βρειτε να κραξετε τωρα… Ενα μεγαλο μπραβο στην Xiaomi

bezilys

Κάτσε να βγει πρώτα μετα ας κρίνουμε, το συγκεκριμένο φαίνεται δύσκολο να γίνει για τον λόγο είναι δύσκολο να χωρέσει η κάμερα και οι αισθητιρες σε αυτό το ελάχιστο χώρο..

bezilys

Καλά δεν το συζητω άμα πέσει το κινητό αυτό το χάσες!

Kos

Η xiaomi πήρε μια ξεχασμένη ιδέα και την έκανε μόδας δημιούργησε μια καινούρια τάση, το mix είναι μια κατηγορία μόνο του. Αντί να προσαρμόσει τι bezel less σε μοντέλα που κυκλοφορούν σχεδίαζει μια καινούρια συσκευή . Λίγο ακριβό, πολύ ευαίσθητο, ο τολμών το παίρνει.

pavlos

εγω εχω το χιαομι μι μιχ απλα τελειο δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το ιφονε 8 που θα κυκλοφορισει..οσο για το μι μιχ 2 παιδια οσο αφορα τιν καμερα υπαρχει απλα ι πισινι καμερα ανασικονετε προσ τα πανω και ετσι γινετε μπροστινι καμερα…χειροκινιτα….πολυ μπροστα ι χιαομι απο οπιοιο διποτε αλλα κατασκεβαστη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.