Xiaomi Mi MIX 2: Teaser video λίγο πριν γίνει επίσημο

Apple και Google είναι δυο από τα τεράστια ονόματα που ετοιμάζονται για τις μεγάλες ανακοινώσεις των smartphones τους, την ερχόμενη εβδομάδα η πρώτη και κάπου τον Οκτώβριο η δεύτερη, αλλά δεν είναι οι μόνες που θα κάνουν αποκαλύψεις.

Μια ημέρα πριν από το event της Apple, στις 11 Σεπτεμβρίου η Xiaomi θα ανακοινώσει τον διάδοχο του καινοτόμου Xiaomi Mi MIX, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη πέρσι. Δυστυχώς όμως και το Xiaomi Mi MIX 2, δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα σε πολλές αγορές.

Λίγο λοιπόν πριν την επίσημη ανακοίνωση, η Xiaomi δημοσίευσε το πρώτο teaser video του Mi MIX 2. Το video δεν μας λέει ούτε μας δείχνει πολλά για τη συσκευή, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835.

xiaomi mi mix 2 teaser video, Xiaomi Mi MIX 2: Teaser video λίγο πριν γίνει επίσημο

Επίσης, περιμένουμε bezel-less οθόνη 6 ιντσών, κάμερα 19 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel. Θα υπάρχουν δυο εκδόσεις μια με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB και μια δεύτερη με 6GB RAM και χωρητικότητα 128GB

Ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

@gianniklis δεν θα σχολιάσεις και εδώ;

vladimiros

Μπαα εμαθα πως ειναι στην αδεια…παντος τα Xiaomi ειναι σκουπιδια απο τα λιγα 😉 😉

Andr. Kar

Έρχεται ο μπαμπάς σας… Θέλετε δεν θέλετε σαν άνοιξε τα στραβά η xiaomi.

bezilys

Σου πέσε το χασες απάπα

Andr. Kar

Άσε ρε τις εξυπνάδες… Ενώ το s7 πχ. που όλη η Ελλάδα το έχει σπασμένο δεν το χάνεις!(με την πρώτη πτώση γίνεται θρύψαλα)Και δεν φτάνει αυτό… Θέλουν και 3 κατοσταρικα για οθόνη. Χαχαχα. Καλά να πάθετε όμως.. Πληρώστε το marketing… Και το σήμα.

bezilys

@Andr. Kar ναι αυτό υσχει και για τα samsung γενικώς για όλα τα bezeles κινητά γιαυτό περνώ κινητά με bezels!

tolkien

ΜΕΤΑ την ηλιθια τελειως υποστηριξη που εχει το MiMix (δεν ασχολουνται καν να δωσουν την beta Miui 9 global) δεν νομιζω να ασχοληθω παλι με αυτη την εταιρεια. Ενω ηταν απο τα καλυτερα της κινητα ειναι το μονο που δεν εχει παρει miui 9 (και ενταξει ρεζιλη μιλαμε για beta εκδοση κιολας με το android 7). Ειναι και 1 χρονο πισω και ποιος ξερει για πόσο καιρο θα ειναι με την ονομασια beta 😛
Σαν κινητα καποια Χιαομι ειναι ωραια αναλογως τι λεφτα δινει καποιος. Αυτο που φταιει ειναι οτι ειναι τελειως καθυστερημενη σαν εταιρεια. Ενω θελει να λεει οτι ειναι για ολον τον κοσμο τα κινητα της, Ειναι καθαρα κινεζικη. Διαφοροποιει σε 2 εκδοσεις τις Roms της. China Και Global. Και εννοειται η China ειναι μακραν ποιο μπροστα σε υποστηριξη. Τοσο καντιλιασμα που τρωνε σε αγγλικο site (ενταξει παιζει να το εχουν φτιαξει το site το αγγλικο παιδακια, ειναι οτι χειροτερο εχω δει) που δεν υποστηριζουν οπως ειπα το καλυτερο τους κινητο μεχρι προσφατα, ΑΛΛΑ δεν βλεπω να απανταει κανεις. Αρα καταλαβαινεις πόσο οτι να ναι ειναι η εταιρεια αυτη. Καμμια ανακοινωσει τιποτα για το τι γινεται.

Fok

Συμφωνώ Κι εγώ κινητά που δεν είναι edge παίρνω, αλλά ως ένα βαθμό. Γιατί υπάρχουν και κάτι κινητά μόνο bezels όπως τα sony που δεν παλεύονται. Σε όλα μέτρο.

almir

Υπάρχει ελληνικό site που προσφέρει υποστήριξη για miui ( bootloader, custom rom, root, su, κτλ…) για ολα τα κινητά xiaomi. To xiaomi-miui.gr ,ενα φόρουμ που βοηθάει πολυ, για όποιον θέλει να ασχοληθεί λίγο με το κινητό του…!

bezilys

@Fok καλά και εμείς που περνούμε sony τι ήμαστε υπερανθρωποι?!

johny

ρε παιδια καποιοι που δεν γουσταρετε αυτο το κινητο για διαφορους λογους καλο ειναι να μας λετε και τι συκευες εχετε για να ξερουμε και μεις με τι κινητα συγκρινετε που στην ουσια τα συγκρινετε ενω δεν εχουν βγει ακομα σε κυκλοφορια.το θεμα ειναι οτι γουσταρουμε ολοι την τεχνολογια αλλα ετσι δεν βοηθατε οταν θελει καποιος ανθρωπος να αγορασει ενα κινητο.δεν ειναι ο στοχος να κρινουμε με το αν γουσταρουμε την εταιρια η οχι.και γω iphone εχω αλλα δεν μπορω να μιλησω απο τη στιγμη που δεν το εχω δοκιμασει και εννοειται δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.εμαν δεν μου φτανει και πολλους αλλους που θελουν να παρουν μια νεα συσκευη να ακουνε για ενα κινητο που ουτε καν εχει παρουσιαστει οτι ειναι σκουπιδι.η μουφα.η λαγκαρει απο τη στιγμη που δεν το βλεπουν μονο σε εικονες.δηλαδη με αυτα τα χαρακτηριστικα αν μου λεει καποιος οτι ειναι μαπα κινητο τοτε οκ εγω ειμαι τεχνολογικα 100% ασχετος.το προβλημα ειναι ομως οτι ετσι δεν βοηθατε ουτε τον εαυτο,ουτε εμας που θελουμε να ακουσουμε μια αξιοπρεπη γνωμη με βαση την πραγματικοτητα.παρτο ανθρωπε μου και φιλε μου.δοκιμασε το.δες αν οντως ειναι μουφα και πες μου..ειναι μουφα για το λογο αυτο.το εχω δοκιμασει και το εχω συγκρινει και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.