Xiaomi Mi Mix 2S: Φαίνεται σε βίντεο με notch στην γωνία

Η νέα high-end πρόταση της Xiaomi, το Mi Mix 2S, αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου. Το smartphone θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Mi Mix 2 μοντέλου που δεν έπεισε ιδιαίτερα τους καταναλωτές, συγκριτικά πάντα με την πρώτη Mix πρόταση της σειράς.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν δημοσιευτεί αμέτρητες διαρροές σχετικά με το πολυαναμενόμενο κινητό. Η πλειοψηφία των εικόνων και των renders μαρτυρούν τον bezel-less σχεδιασμό, ο οποίος μάλιστα θα φέρει και την μικρότερη αναλογία οθόνης-σώματος στην Mix οικογένεια. Μάλιστα, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα υπάρχει στο Youtube ένα βίντεο που υποτίθεται πως παρουσιάζει εν συντομία το Mi Mix 2S. Η συσκευή μοιάζει σύμφωνη με πολλά renders του παρελθόντος, ενσωματώνοντας μια μικρή εγκοπή (notch) στο άνω δεξιά μέρος της οθόνης. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατες εικόνες δεν περιλάμβαναν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, οπότε κάποια από τις διαρροές δεν είναι αληθινή.

Η αλήθεια είναι πάντως πως οι πρώτες πληροφορίες που εμφανίστηκαν και αφορούσαν το Mi Mix 2S, δηλαδή μερικούς μήνες πριν, ήθελαν την ύπαρξη notch στην γωνία. Οπότε, δεν αποκλείεται η εταιρεία να ενσωματώσει όντως την εμπρόσθια κάμερα “μέσα” στην οθόνη, τοποθετώντας το module στην γωνία ώστε να μην μοιάζει με τις προτάσεις άλλων ανταγωνιστών. Απομένουν δύο εβδομάδες (περίπου) μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του νέου high-end μοντέλου. Ας ελπίσουμε πως εκείνο θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού.

Xiaomi Mi Mix 2S φαίνεται βίντεο notch γωνία, Xiaomi Mi Mix 2S: Φαίνεται σε βίντεο με notch στην γωνία

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Αν βγει έτσι θα βάλει τα γυαλιά σε όλες τις “notch-o-εταιριες”! Και μάλλον θα είναι και στην κορυφή του buying list μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.