Xiaomi Mi MIX 2S: Επιβεβαιώθηκε η οθόνη χωρίς notch

Xiaomi Mi MIX 2S notch, Xiaomi Mi MIX 2S: Επιβεβαιώθηκε η οθόνη χωρίς notch

Χωρίς notch θα έρχεται τελικά η οθόνη του Xiaomi Mi MIX 2S σύμφωνα με εικόνες που ανέβασε στο Twitter ο ηθοποιός Kris Wu, brand ambassador της συσκευής. Τον τελευταίο καιρό οι διαρροές έλεγαν ότι η συσκευή δεν θα έχει notch, κάτι που είχε φανεί κι από teaser της εταιρείας.

Προηγούμενες διαρροές όμως το έδειχναν με notch και οι οπαδοί του ίσως είχαν ελπίδες. Με τις φωτογραφίες του Wu είναι πλέον σίγουρο. Στις εικόνες φαίνεται ότι η συσκευή θα έχει ελαχιστοποιημένα bezels με το κάτω περιθώριο να είναι το μεγαλύτερο.

Xiaomi Mi MIX 2S notch, Xiaomi Mi MIX 2S: Επιβεβαιώθηκε η οθόνη χωρίς notch

Η συσκευή μοιάζει αρκετά με το Mi MIX 2 αλλά πιθανότατα έχει λεπτότερα bezels. Στις φωτογραφίες βλέπουμε μόνο την μπροστινή πλευρά της συσκευής, αλλά βάσει προηγούμενων πληροφοριών στην πλάτη θα βρίσκεται διπλή κάμερα και αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Ανακεφαλαιώνοντας ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Mi MIX 2S θα έρχεται σε δύο εκδόσεις από γυαλί και μέταλλο και κεραμικό ενιαίο σώμα.

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το Snapdragon 845 chipset και 6GB ή 8GB RAM. Η οθόνη του αναμένεται να είναι OLED στις 6 ίντσες (5,99 ή 6,01). Ακόμη, λέγεται ότι θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση. Η ανακοίνωσή του θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης Αριστειδόπουλος

εμ τι ήταν η Xiaomi, Huawei να αντιγράφει την Apple;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.