Xiaomi Mi Mix 2S: Θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση;

xiaomi mi mix 2S ασύρματη φόρτιση, Xiaomi Mi Mix 2S: Θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση;

Η Xiaomi φαίνεται πως αρχίζει και δείχνει τα “δόντια” της μιας και όλο και περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Mi Mix 2S δείχνουν πως πρόκειται για κάτι πολύ δυνατό, με την τελευταία να έχει να κάνει με τη φόρτιση της συσκευής.

Κάθε ημέρα που περνάει έχουμε και κάτι διαφορετικό αναφορικά με τη ναυαρχίδα της Xiaomi για το 2018. Οι ειδήσεις που διαρρέουν φαίνεται πως θα έχουμε μια συσκευή που θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγώνισμό μιας και οι πληροφορίες δίνουν έμφαση στο Snapdragon 845, την ύπαρξη κάμερας με AI λειτουργίες αλλά και την πιθανότητα εισόδου της Xiaomi στην αγορά των Η.Π.Α. Όλα αυτά δείχνουν, εφόσον επιβεβαιωθούν, ότι η εταιρεία σοβαρεύει υπερβολικά και κάνει μεγάλα βήματα για να εδραιωθεί και σε άλλες αγορές μέσα από επιλογές που θα κάνουν τις συσκευές της ακόμα καλύτερες.

Στην “διαρροή” της ημέρας σχετικά με τη Xiaomi, έχουμε την ένδειξη ότι η εταιρεία θα ενσωματώσει τη λειτουργία της ασύρματης φόρτισης στο Mi Mix 2S, κάτι το οποίο θα γίνει πρώτη φορά σε Xiaomi συσκευή και ενδέχεται να προκαλέσει ενθουσιασμό όχι μόνο στους φίλους της εταιρείας αλλά και στο υπόλοιπο αγοραστικό κοινό που βλέπει πως στοχέυει στην παγκόσμια αγορά με λύσεις πολύ ποιοτικές αλλά και οικονομικές, αναφορικά με τις υπόλοιπες mid-range προτάσεις που κερδίζουν όλο και περισσότερο τους λάτρεις των smartphone.

xiaomi mi mix 2S ασύρματη φόρτιση, Xiaomi Mi Mix 2S: Θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κλεανθης Νελτσενλης

Τι να το κανει το wireless charging οταν τα κινητα πασχουν σε καθε αλλο τομεα ;
Κριμα τους εφαγε η samsung ολους.

alxgiann

Kλεάνθη..Δεν πειράζει βρε, σου εγώ έχω την λύση: Πάρτο και χώσε πάνω αυτοκολητάκι σάμσουνγκ, και την δουλειά σου κάνεις (πόζα στην καφετέρια) και έχεις κινητάρα. Αμέ.

Κατά τα άλλα, το Mix 2S θα δώσει πάλι κατεύθυνση στην αγορά όπως ακριβώς έκανε και το πρώτο Mix. Δεν είναι φυσικά ότι καλύτερο θα κυκλοφορήσει φέτος αλλά σε σχεδιασμό θα τους βάλει πάλι τα γυαλιά η Xiaomi.

Bill

Όλες οι εταιρίες έχουν πια πολύ καλά και όμορφα κινητά,έχω να πω όμως κανενα δεν εντυπωσιάζει όπως το Mi Mix 1 gen…Έχω το 256gb 6gb ram με τον χρυσό γύρω από κάμερες…Δεν λέω ότι είναι τέλειο κινητό αλλά οπτικά νομίζω τόσα χρόνια είναι ότι πιο όμορφο…Ελπίζω να μπορέσω να βρω ένα ακόμη σε καλή κατάσταση να το αγοράσω για αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.