Xiaomi Mi Mix 2S: Διέρρευσε σε βίντεο, λειτουργεί όπως το iPhone X

Η Xiaomi θα ανακοινώσει σύντομα μια νέα high-end κινητή συσκευή και συγκεκριμένα έναν εκπρόσωπο της σειράς Mi Mix. Ο λόγος για το Mi Mix 2S που μπορεί να κάνει την επίσημη εμφάνιση του στο επερχόμενο Mobile World Congress 2018.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου αρκετές πληροφορίες και διαρροές αναφορικά με το Mi Mix 2S. Πλέον έχουμε άλλη μια στην κατοχή μας, η οποία μάλιστα μοιάζει να είναι και από τις πιο σημαντικές. Αυτή την στιγμή είναι αναρτημένο στο Youtube ένα βίντεο που υποτίθεται πως παρουσιάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον τρόπο χρήσης της νέας Mix συσκευής. Συγκεκριμένα, ο χρήστης μπαίνει στο παράθυρο multitasking των ανοιχτών εφαρμογών, μια διαδικασία που είναι ακριβώς ίδια με του iPhone X. Λόγω της πλήρους bezel-less σχεδιαστικής γραμμής του, το Mix 2S φαίνεται πως θα δανείζεται πολλά gestures του επετειακού smartphone της Apple.

Η Xiaomi έχει ενσωματώσει ήδη κάποια gestures στις νεότερες MIUI εκδόσεις που θυμίζουν πολύ στους αντίστοιχους χειρισμούς του X. Οπότε, η πλήρης μετάβαση σε εκείνα στο νέο Mi Mix μοντέλο που δεν φαίνεται να έχει ψηφιακά πλήκτρα, μοιάζει δεδομένη. Ελπίζουμε να γίνουμε σύντομα μάρτυρες της επισημοποίησης του επόμενου high-end Xiaomi smartphone. Με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, προσεγμένη οθόνη, ποιοτική κάμερα και σωστή κοστολόγηση, το Mi Mix 2S θα μπορούσε να γίνει η νέα προτίμηση εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών.

Xiaomi Mi Mix 2S διέρρευσε βίντεο λειτουργεί iPhone X, Xiaomi Mi Mix 2S: Διέρρευσε σε βίντεο, λειτουργεί όπως το iPhone X

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xcv

Πάντως κάποιοι λένε ότι απλά είναι το mum mix2 ανάποδα δείτε και την πηγή αλλά εγώ δεν το έχω και για σίγουρο πάντως

Rose

Για αυτο μια ζωη θα ειναι τοσο φθηνα ….

Theo

Πανέμορφο είναι!

Flagship killer

Κλασική συνταγή αποτυχίας…
Ωραίο σχέδιο, καλή ποιότητα κατασκευής, απαράδεκτη κάμερα για χαι εντ, γελοία οθόνη ακόμα και για εντρυ λεβελ και τιμή Μιντ ρειντζ…. Δυστυχώς η Κίνα έχει μόνο την Huawei και την vivo η οποία δεν έρχεται επίσημα στα εδάφη μας….
*ναι οκ υπάρχει και η ZTE με τα νουμπια αλλά οι τιμές τους είναι επιπέδου Sammy, HTC άρα νο χοπ… Όσο για την ουαν πλας…. Έπαψε να είναι φλαγκσιπ κιλερ και είναι απλά φλαγκσιπ…
Mate 10 pro for the win κι αν τα έχεις πετάς κι ένα πορς ντιζάιν κι έδεσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.