Xiaomi Mi MIX 2S: Ακόμη μια διαρροή χωρίς notch

Xiaomi Mi MIX 2S notch, Xiaomi Mi MIX 2S: Ακόμη μια διαρροή χωρίς notch

Ακόμη μια εικόνα του Xiaomi Mi MIX 2S ήρθε στη δημοσιότητα, η οποία δείχνει την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας χωρίς notch, ενώ το πίσω μέρος δείχνει τη διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερά γωνία. Μέχρι στιγμής, οι διαρροές για το Xiaomi Mi MIX 2S αντιφάσκουν μεταξύ τους.

Η οθόνη έχει κυκλοφορήσει με notch και χωρίς, αλλά πιθανότατα θα κυκλοφορήσει χωρίς καθώς και στο teaser της εταιρείας που δείχνει το περίγραμμά του, εμφανίζεται χωρίς.

Η διπλή κάμερα στην πλάτη όμως έχει εμφανιστεί σε renders με οριζόντια και κάθετη διάταξη, άλλοτε στην πάνω γωνία αριστερά, άλλοτε στο κέντρο της συσκευής. Η νέα εικόνα που διέρρευσε είναι real-life και αν ισχύει, η κάμερα θα βρίσκεται σε κάθετη διάταξη και στην πάνω αριστερή γωνία με το LED ανάμεσά στους δύο φακούς όπως στο Redmi Note 5 Pro.

Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής. Τα φυσικά πλήκτρα βρίσκονται στη δεξιά πλευρά ενώ η είσοδος για τη SIM βρίσκεται πιθανότατα στα αριστερά.

Το Xiaomi Mi MIX 2S θα ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου και θα ενσωματώνει τον Snapdragon 845. Στα υπόλοιπα, σύμφωνα με τις διαρροές θα έρχεται σε δύο εκδοχές για 6GB και 8GB RAM. Η οθόνη του αναμένεται στις 6.01 ίντσες με ανάλυση fullHD+ (2160 x 1080).

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

παλι το ιδιο θα βγαλει και δαυτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.