Xiaomi Mi MIX 2S: Νέο teaser δείχνει λεπτά bezels

Xiaomi Mi MIX 2S teaser, Xiaomi Mi MIX 2S: Νέο teaser δείχνει λεπτά bezels

Καθώς πλησιάζουμε στην ανακοίνωση του Xiaomi Mi MIX 2S, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα. Ταυτόχρονα και η ίδια η Xiaomi προωθεί τη ναυαρχίδα της με διάφορα teaser, τα οποία μέχρι στιγμής εστίαζαν στην κάμερα και στον Snapdragon 845.

Το νέο teaser όμως της κινέζικης εταιρείας εστιάζει στον σχεδιασμό της οθόνης του smartphone. Στο teaser εμφανίζεται η Shanghai και το περίγραμμα της συσκευής. Απ’ότι φαίνεται το Xiaomi Mi MIX 2S θα έρχεται με ιδιαίτερα λεπτά περιθώρια και δεν θα διαθέτει notch.

Επιπλέον, στο teaser αναφέρεται και η ημερομηνία ανακοίνωσης, στις 27 Μαρτίου, κάτι που ήδη γνωρίζαμε. Επιβεβαιωμένο είναι ότι το Mi MIX 2S θα τρέχει τον Snapdragon 845.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είδαμε και μια real-life εικόνα του Mi MIX 2S δίπλα στον προκάτοχό του. Αν η εικόνα είναι αυθεντική, η διπλή κάμερα στην πλάτη του Mi MIX 2S θα βρίσκεται στην πάνω αριστερά γωνία της συσκευής, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος θα βρίσκεται στην πλάτη, στο ίδιο σημείο που βρισκόταν και στο Mi MIX 2.

Επιπλέον, λέγεται ότι θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και θα διαθέτει πλήκτρα on-screen. Τέλος, λογικά θα διατίθεται σε δύο εκδοχές με RAM στα 6GB και 8GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bill

Εγώ έχω το Mi Mix 256GB…Τι να πρωτοπώ,η αίσθηση που σου δίνει όταν το κρατάς είναι απίστευτη,τα υλικά είναι πολύ υψηλής ποιότητας και η οθόνη είναι απλά απίστευτη.Καθε φορά που ανοίγει η συσκευή δεν το πιστεύεις…Φυσικά η κάμερα δεν είναι η καλύτερη πράγμα που δεν με απασχολεί προσωπικά όπως και το παλμικό ηχείο δεν ακούγεται τέλεια αλλά…Είναι μοναδική…Από την άλλη το mix 2 ήταν αποτυχία για εμένα…Ελπίζω στο mix 2s να φέρει πίσω την αίσθηση του πρώτου

johny

ρε Bill σοβαρα τα λες τωρα αυτα?δηλαδη λες οτι η καμερα με λιγα λογια ειναι μουφα.γιατι οντως και η ιδια η εταιρια το παραδεχτηκε και ειπε οτι στο 2s θα δουμε την σουπερ καμερα και αυτο ηταν και το ποιο σοβαρο που ελλειπε.αλλα η καμερα για σενα μπορει οχι αλλα οι περισσοτεροι θελουν να εχουν μια αξιοπρεπη και καλη καμερα.μετα λες για το παλμικο ηχειο που δεν ακουγεται καλα.εμ το ενα μαπα και το αλλο μαπα και λες στο οτι μου αρεσει οπως το κραταω στο χερι?και εννοειται με οθονη oled,καλυτερο ηχειο,με αναγνωριση προσωπου,με την καμερα πανω δεξια και οχι κατω,και με 6-8 ραμ σε συνδιασμο με το λογισμικο της θα δουμε ενα τουμπανο και θα χτυπαει ολες τις εταιριες.επισης η καμερα θα ειναι διπλη και θα εργαζεται διαφορετικα και απ οτι λενε θα εχει την καλυτερη καμερα απ ολα τα μοντελα.γιατι οντως ο περισσοτερος κοσμος που περνει ενα πριμιουμ κινητο θελει και σωστη καμερα.για ασυρματες φορτισεις και για ολα τα αλλα οκ τι να αναφερω.αλαλ προσωπικα με ενδιαφερει να βγαζω μια φωτογραφια και να βλεπω λεπτομεριες και γενικα να εχει στα παντα καλη αναλυση.τωρα και μονο που θα εχει 6-8 ραμ με τον snapdragon 845 το κινητο θα ειναι… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.