Xiaomi Mi Mix 2S: Το πρώτο smartphone με Snapdragon 845;

Xiaomi Mi Mix 2S πρώτο smartphone Snapdragon 845, Xiaomi Mi Mix 2S: Το πρώτο smartphone με Snapdragon 845;

Στις φετινές ναυαρχίδες και την πλειοψηφία των high-end προτάσεων του 2018 αναμένεται να δίνει παλμό ο κορυφαίος Qualcomm Snapdragon 845. Ποιο θα είναι όμως το πρώτο smartphone που θα παρουσιαστεί με τον νέο επεξεργαστή;

Σύμφωνα με διαρροές που προέρχονται από την Κίνα, η πρώτη συσκευή με SD 845 θα είναι μάλλον το Xiaomi Mi Mix 2S. Για την ακρίβεια, ο κατασκευαστής αναμένεται να ανακοινώσει το κινητό λίγο πριν το MWC 2018, προλαβαίνοντας την Samsung με τα Galaxy S9 και S9+ που θα κάνουν την εμφάνιση τους στις 25 Φεβρουαρίου. Έτσι, η πρόταση της Xiaomi θα λάβει τον τίτλο του πρώτου τηλεφώνου που θα παρουσιαστεί με ενσωματωμένο τον πανίσχυρο Snapdragon 845, όπως προαναφέρθηκε. Αναφορικά με το Mi Mix 2S, ο σχεδιασμός του ίσως είναι αισθητά διαφορετικός από το υπάρχον Mi Mix 2 μοντέλο, με εγκοπή (notch) πάνω δεξιά της οθόνης στην οποία θα τοποθετηθεί η εμπρόσθια κάμερα.

Η Xiaomi μάλλον θα διατηρήσει την πλειοψηφία των υπόλοιπων τεχνικών χαρακτηριστικών του Mix 2 ίδια στο 2S, κρατώντας στην φαρέτρα της αρκετά “όπλα” για να καταστήσει το επερχόμενο Mi Mix 3 επίσης ελκυστικό. Εν κατακλείδι, αν όντως ο κατασκευαστής παρουσιάσει το Mix 2S πριν την μεγάλη έκθεση της Βαρκελώνης, θα πρέπει να το περιμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αναμονή λίγο καιρό λοιπόν για να δούμε αν οι νέες πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christz

Καμία πληροφορία για τις ιντσες δεν έχουμε; Παντός είναι ένα πανέμορφο κινητό, ειδικά αν συνδυάζεται με λίγο καλύτερη κάμερα και πωλείται σε προσιτή τιμή, θα κάνει τρέλες πωλήσεις!

Σταύρος Χρι

Η μόνη εταιρία που με ενδιαφέρει και με εντυπωσιάζει σε κάθε νέα κίνηση πλέον… Πραγματικά μακάρι να συνεχίσει έτσι !

John

Τα φτηνά Xiaomi (Redmi 5 , 5 plus κτλ) έχουν τραγικές οθόνες. Προφανώς πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί για να διατηρηθεί η τιμή χαμηλά αλλά δεν βλέπονται με τίποτα.

Ioannis

κλασικα κινηταρα! Εμφανιση στυλ κλπ 10αρι, με μονο αρνητικο τον τομεα της καμερας ( ελπιζω να εχει γινει καποια βελτιωση απο τον προκατοχο του … ) βαλε κ ενα συστημα καμερας με 2 φακους και ois οπως στο mi note 3 και το mi 6 και θα γινει χαμος! Αντε κ να προσεξουν λιγο την οθονη ειδικα στα Nits γιατι τα 500 που εχει το 2 το απλο φαινονται λιγα ωρες ωρες …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.