Αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi MIX 2s στο MWC 2018;

Xiaomi Mi Mix 2s χαρακτηριστικά, Αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi MIX 2s στο MWC 2018;

Την επιστροφή της στο MWC 2018 κάνει η Xiaomi, με μια νέα φήμη να θέλει την κινέζικη εταιρεία να παρουσιάζει το Xiaomi Mi MIX 2s.

Παρόλο που οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το ότι η Xiaomi θα παρουσιάσει το Xiaomi Mi 7, μια νέα φήμη, της οποίας η αξιοπιστία αμφισβητείται, αναφέρει ότι η εταιρεία ίσως τελικά παρουσιάσει το Mi MIX 2s.

To Xiaomi Mi MIX 2s φέρει την κωδική ονομασία Polaris και αναμένεται να είναι μια νέα έκδοση του Xiaomi Mi MIX 2. Βάσει των μέχρι στιγμής πληροφοριών, η συσκευή αναμένεται με πολύ λεπτά bezels και το Snapdragon 845 για SoC.

Επιπλέον αναμένεται με RAM στα 6GB και διπλή κάμερα στην πλάτη με αισθητήρες ανάλυσης 12MP έκαστος.

Επίσης, το νέο smartphone, σύμφωνα με τις φήμες θα είναι μικρότερο από το Xiaomi Mi MIX 2 και θα έχει αναλογία οθόνης 19.5:9. Η τιμή του λέγεται ότι θα είναι 466 δολάρια.

Όπως και να έχει, δεδομένου ότι οι πληροφορίες δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες, είναι πιο πιθανό να δούμε στη Βαρκελώνη το Xiaomi Mi 7 στο MWC 2018, όπως είχε συμβεί με το Xiaomi Mi 5 το 2016. Να σημειωθεί ότι η κινέζικη εταιρεία δεν παρευρέθηκε στο MWC 2017.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Περιμενω πάντως το Mi Mix 2. Εάν βγει ένα καλό Mi7 ή Mix 2s ίσως και το πουλήσω τότε.

Jim

Ωραιο φαινεται δεν μου αρεσει που κανει μια “καμπυλη” η οθονη πανω δεξια για να μπει η καμερα καλυτερα να ειχε λιγο πιο πολυ μπεζελ αλλα οι τεχνικοι και οι σχεδιαστες ξερουν τι κανουν εχουν το λογο τους…Λατρεψα το Mi Mix το πρωτο υπεροχο και μου αρεσε που ειχε audio jack 3,5″..δεν μου αρεσει το νεο τρεντ θα μπορουσαν να κανουν αναβαθμισεις στο θεμα ηχου με ενσωματομενο dac (αλλα σιγουρα θα κοστιζε παραπανω) τελος παντων γνωμη μου παντα ετσι και αλλιως η τεχνολογια σθνεχως προχοραει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.