Xiaomi Mi Mix 2S: Πως σχετίζονται τα παλαμάκια με την κάμερα;

xiaomi mi mix 2s παλαμάκια κάμερα, Xiaomi Mi Mix 2S: Πως σχετίζονται τα παλαμάκια με την κάμερα;

Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi Mix 2S οι “διαρροές” αυξάνονται αλλά και γίνονται πραγματικός γρίφος. Εμφανίστηκαν δυο φωτογραφίες που δείχνουν χέρια να κάνουν παλαμάκια και κάτι σαν high-five και ενδεχομένως να θέλουν να μας πουν κάτι για την κάμερα. Τι όμως;

Δε γνωρίζουμε τι άλλο θα δούμε μέχρι τις 27 Μαρτίου που θα γίνει η παρουσίαση του Mi Mix 2s αλλά είναι σίγουρο ότι μόνο ερωτηματικά έχουμε στην παρούσα φάση. Όπως έχουμε πει, προηγούμενα teaser δίνουν έμφαση στο Snapdragon 845 και την ύπαρξη κάμερας με AI λειτουργίες, χαρακτηριστικά που μένει να δούμε εαν τελικά θα ενσωματωθούν στη ναυαρχίδα της Xiaomi.

Το πως σχετίζονται οι φωτογραφίες αυτές με την κάμερα του Mi Mix 2s δεν είναι γνωστό αλλά πιθανολογείται να έχει να κάνει με τη δυνατότητα γρήγορης εστίασης αλλά και την καταγραφή video αργής κίνησης τόσο καλής ποιότητας και ομαλότητας έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε καρε-καρε ένα χειροκρότημα; Αναφορικά με την κάμερα της συσκευής, σε μια ROM που είχε διαρρεύσει είχε αποκαλυφθεί ότι το συγκεκριμένο smartphone θα “φοράει” τον αισθητήρα IMX363 της Sony, τον οποίο βρίσκουμε στο Asus ZenFone 5Z με την ανάλυσή του να είναι στα 12MP.

Υπομονή μέχρι τις 27 Μαρτίου για να διαπιστώσουμε το τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία για τη ναυαρχίδα της φετινής χρονιάς.

xiaomi mi mix 2s παλαμάκια κάμερα, Xiaomi Mi Mix 2S: Πως σχετίζονται τα παλαμάκια με την κάμερα;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μια ζεϊμπεκιά είπε να χορέψει η συσκευή κι αμέσως να γίνει πρώτη είδηση στο blog!!! χεχεχε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.