Xiaomi Mi MIX 2S: Νέο teaser “δείχνει” διπλή κάμερα

Xiaomi Mi MIX 2S teaser, Xiaomi Mi MIX 2S: Νέο teaser “δείχνει” διπλή κάμερα

Ένα νέο teaser ανέβασε η Xiaomi στο κινέζικο Weibo, το οποίο επίσης φαίνεται να σχετίζεται με την κάμερα του Xiaomi Mi MIX 2S. Βάσει του νέου teaser, η επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi θα έρχεται με διπλή κάμερα.

Το νέο teaser έρχεται σαν gif και δείχνει ένα χέρι να ζωγραφίζει σε ένα χαρτί έναν κύκλο κι ένα τετράγωνο. Αυτό τώρα, σύμφωνα με κινέζικους ιστότοπους υποδεικνύει ότι το Mi MIX 2S θα έρχεται με δύο κάμερες στην πλάτη, οι οποίες θα μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα.

Αυτό βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα επεξηγηματικό καθώς και οι κάμερες με τηλεφακό και οι μονοχρωματικές μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα. Δεν χρειάζονται δηλαδή έναν κύριο αισθητήρα RGB για να τραβήξουν εικόνες. Το Mi MIX 2S θα μπορούσε να έρχεται με οποιονδήποτε από τους δύο.

Να υπενθυμίσουμε ότι χτες η Xiaomi ανέβασε ένα ακόμη teaser, το οποίο αφορούσε στις ΑΙ δυνατότητες της κάμερας.

Όπως και να έχει, οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες είναι ότι η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου και θα τρέχει τον Snapdragon 845. Τα υπόλοιπα στοιχεία που γνωρίζουμε έχουν διαρρεύσει από το firmware.

Υπενθυμίζοντας, το Xiaomi Mi MIX 2S θα διαθέτει οθόνη fullHD+. Το μέγεθός της δεν είναι επιβεβαιωμένο αλλά οι φήμες κάνουν λόγο για 5,99 ίντσες. Επίσης, αναφέρεται ότι η συσκευή θα έρχεται σε δύο εκδοχές με 6GB και 8GB RAM. Τέλος, λέγεται ότι η συσκευή θα έρχεται σε δύο εκδοχές όσον αφορά και στην κατασκευή της, μία μέταλλο και γυαλί και μία με ενιαίο κεραμικό σώμα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.