Xiaomi Mi MIX 2S: Νέο teaser υπόσχεται κάμερα με AI λειτουργίες

Mi MIX 2S, Xiaomi Mi MIX 2S: Νέο teaser υπόσχεται κάμερα με AI λειτουργίες

Ένα νέο teaser εντελώς διαφορετικού περιεχομένου από το προηγούμενο κυκλοφόρησε από την Xiaomi, τονίζοντας αυτή τη φορά την κάμερα του επερχόμενου Xiaomi Mi MIX 2S και τις AI λειτουργίες της.

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της νέας συσκευής που θα γίνει στο προγραμματισμένο press event της εταιρείας στις 27 Μαρτίου, η Xiaomi «παίζει» με το κοινό της ανεβάζοντας διαρκώς νέα teasers.

To τελευταίο poster λοιπόν θέλει να μας αποδείξει ότι το Xiaomi Mi MIX 2S εκτός από το τελευταίας τεχνολογίας Snapdragon 845 SoC θα υποστηρίζει AI τεχνολογία με έμφαση… τουλάχιστον στη φωτογραφία.
Έχουμε ήδη αναφέρει ότι το Mi MIX 2S θα κυκλοφορήσει με τον αισθητήρα Sony IMX363 που συναντήσαμε και στα μοντέλα ASUS ZenFone 5 και ZenFone 5Z που παρουσιάστηκαν στη Βαρκελώνη.

Ξένες πηγές αναφέρουν λοιπόν ότι η κάμερα του νέου μοντέλου θα υποστηρίζει λειτουργία αναγνώρισης σκηνής που θα βελτιώνει αυτόματα τη φωτογραφία. Το λογισμικό θα περιλαμβάνει διάφορα «έτοιμα» σκηνικά, όπως έγγραφο, λουλούδι, φαγητό, ανατολή/δύση ηλίου, γάτα, σκύλος, φυτά, θάλασσα, χιόνι και πολλά ακόμη, σύμφωνα με τα οποία η «τεχνητή νοημοσύνη» της κάμερας θα επεμβαίνει για να απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που είδαμε να συμβαίνει και στην παρουσίαση των ΑΙ λειτουργιών των κορυφαίων μοντέλων της ASUS.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johny

Κινηταρα απλά.. και αν είχε και μπαταρία στο 5000 θα ήταν το καλύτερο κινητό.και δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα.ποιος ξέρει ποια άλλη έκπληξη μας περιμένει.παντως άνετα το αγοράζω γιατί θα έχει τα πάντα.

Nickolas

Αν και αγαπώ xiaomi, έχω βαρεθεί να διαβάζω από όλες τις εταιρίες για τις νέες κάμερες που βάζουν και τις AI δυνατότητες που έχουν αυτές, αν θα μου ξεχωρίζει δηλαδή τα παϊδάκια από το κουνουπίδι :p
Καλές όλες αυτές οι λειτουργίες και εννοείται το software παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά ας βάλουν και κανα σενσορα της προκοπής βλέπε lumia 1020 ή Nokia 808 και σε συνδυασμό με το AI θα δούμε τρελά πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.