Xiaomi Mi Mix 3: Full-screen concept με pop-up selfie κάμερα και τριπλή πίσω κάμερα

Οι πρώτες φήμες για το επερχόμενο Xiaomi Mi Mix 3 έχουν ήδη δημιουργήσει ένα κλίμα προσμονής για την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας που αναμένεται μέσα στο 2018 με κορυφαία χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων full-screen σχεδιασμό και pop-up selfie κάμερα.

Πάνω σε αυτές τις διαρροές αλλά φυσικά και στο δικό της οραματισμό βασίστηκε η ομάδα concept phones Science and Knowledge δίνοντας «σάρκα και οστά» στην κινέζικη ναυαρχίδα με πλήρη περιγραφή και εικόνα σε video trailer.

Το Xiaomi Mi Mix 3 εμφανίζεται με πολύ υψηλή αναλογία οθόνης-σώματος -στο 99% παρακαλώ-, pop-up πρόσθια κάμερα α λα Vivo NEX και, όπως κάθε κορυφαίο flagship smartphone που σέβεται τον εαυτό του, in-display fingerprint scanner. Στο πίσω μέρος το concept phone είναι εξοπλισμένο με -τι άλλο;- τριπλή κάμερα και LED flash.

Οι δημιουργοί φρόντισαν να εμπλουτίσουν το βίντεο με επιμέρους λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου τηλεφώνου. Το Mi MIX 3 ενσωματώνει 6 ιντσών (2960 x 1440) IPS LCD οθόνη, έναν εκ των τριών αισθητήρων με ανάλυση 40 megapixel και Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 6GB ή 8GB RAM. Επίσης, οι διαθέσιμοι αποθηκευτικοί χώροι θα είναι τρεις, στα 64GB, 128GB, 256GB, ενώ η pop-up κάμερα θα φιλοξενεί αισθητήρα ανάλυσης 23 megapixel.

Το Xiaomi Mi Mix 3 θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό Android 9.0 και περιβάλλον MIUI 10, καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 3400mAh με υποστήριξη Quick Charge 4.0 fast charging. Το καλύτερο όμως μας το άφησαν για το τέλος και δεν είναι άλλο από την αναμενόμενη τιμή του φανταστικού αλλά καθ’ όλα εντυπωσιακού μοντέλου, η οποία δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bill

Τελειοοοο

JohnWave

Ωραία η εμφάνιση αλλά θα προτιμούσα να είχε πάνω και κάτω bezel πλάτους όσο η σχισμή ενός ηχείου. Το λέω αυτό γιατί ο ήχος μέσω δόνησης δεν είναι τόσο ποιοτικός όσο αυτός μέσω μικροφώνου κατά τις κλήσεις. Επίσης περιμένω πως και πως πότε θα εξαφανιστούν τα πλαϊνά bezels στις συσκευές.

NikosAr

Δεν θέλω να φανώ δύσπιστος, αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο καλό το τελικό προϊόν, κάπου έχει χάσει το δρόμο της η xiaomi ..

sebastian

μακαρι να εχει 60fps και radio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.