Xiaomi Mi Mix 3 με διπλή selfie και αναγνώστη αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος;

xiaomi mi mix 3 διπλή selfie αναγνώστης αποτυπωμάτων, Xiaomi Mi Mix 3 με διπλή selfie και αναγνώστη αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος;

Η Xiaomi ετοιμάζεται για την παρουσίαση του Mi Mix 3 στις 25 Οκτωβρίου και εμφανίστηκαν φωτογραφίες που δείχνουν την πλάτη αλλά και τη μπροστινή πλευρά του νέου flagship smartphone της εταιρείας και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες του design.

Εκτός της επίσημης ανακοίνωσης της συσκευής, έγινε γνωστό πως το Mi Mix 3 θα έχει 10GB RAM και υποστήριξη 5G κάτι το οποίο θα κάνει τη Xiaomi πρωτοπόρο σε αυτούς τους τομείς. Σημαντικό είναι επίσης το ότι είχαμε την πρώτη εμφάνιση των πραγματικών φωτογραφιών που πιστεύεται πως δείχνουν το Mi Mix 3, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο πίσω μέρος.

Πιο συγκεκριμένα, η πλάτη της συσκευής αποκαλύπτει τη διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη με το flash να βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φακούς, ενώ φαίνεται πως ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο κέντρο της συσκευής και λίγο πιο κάτω από την κύρια διπλή κάμερα, βάζοντας τέλος στην πιθανότητα να υπάρχει αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στην οθόνη. Όλα αυτά δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τη Xiaomi για να διαπιστωθεί το κατά πόσο ανταποκρίνονται στην αλήθεια ή όχι.

Δεν είναι μόνο η πίσω πλευρά που αποκαλύψε τις λεπτομέρειες για τον αναγνώστη αποτυπωμάτων και τη διπλή κάμερα, με τη μπροστινή να δείχνει τη διπλή selfie κάμερα των 24MP να αποκαλύπτεται μέσω συρόμενου μηχανισμού, ο οποίος ενδέχεται να είναι χειροκίνητος. Επιπλέον, σε ένα άλλο teaser poster της Xiaomi στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, εμφανίζεται να ετοιμάζεται και μια ειδική έκδοση η οποία προέκυψε από τη συνεργασία της εταιρείας με το Βρετανικό Μουσείο, για το σχεδιασμό του Mi Mix 3 με κεραμικό λευκό χρώμα.

xiaomi mi mix 3 διπλή selfie αναγνώστης αποτυπωμάτων, Xiaomi Mi Mix 3 με διπλή selfie και αναγνώστη αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γεωργιάδης Ιωάννης

Απίστευτο, πανέμορφο!!! Ένα μόνο πράγμα να προσέξει η xiaomi… Την τιμή του. Να μην γίνει ένα με τους άλλους υπερτιμημενους κατασκευαστές.. Αν αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική της, θα είμαι από τους πρώτους που θα της γυρίσουν την πλάτη, αν και fan της και κάτοχος συσκευών της τα τελευταία 4+ χρόνια…

Σταύρος Χρι

Με μία τιμή στα 400 από εξωτερικό μαζί με μία αξιόλογη κάμερα θα είναι ότι καλύτερο για το 2018

iazriel

400; Πολλά λες φίλος. Εγώ προτείνω να μας πληρώσουν κιόλας για να το πάρουμε, νομίζω είναι καλύτερα…

NikosAr

Μάλλον το επόμενο μου τηλέφωνο … !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.