Xiaomi Mi Mix 3 στις 15 Σεπτεμβρίου με full-screen εμφάνιση;

xiaomi mi mix 3 15 Σεπτεμβρίου παρουσίαση, Xiaomi Mi Mix 3 στις 15 Σεπτεμβρίου με full-screen εμφάνιση;

Teaser poster του Xiaomi Mi Mix 3 αποκαλύπτει πως η παρουσίαση της συσκευής θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου και ενδεχομένως να γίνει στην Κίνα, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει χαρακτηριστικά σχετικά με την οθόνη του.

Είχαμε δει πρόσφατα μια real-life φωτογραφία του Mi Mix 3 στην οποία απεικονιζόταν η συσκευή με μια πολύ μεγάλη αναλογία συσκευής-οθόνης μιας και κάλυπτε όλη τη μπροστινή επιφάνεια, αφήνοντας χώρο μόνο για το ακουστικό στο πάνω μέρος της συσκευής, με τη selfie camera να απουσιάζει.

Το teaser poster για την παρουσίαση του Mi Mix 3 επιβεβαιώνει τη φωτογραφία που είχε διαρρεύσει μιας και δείχνει το κάτω μέρος της συσκευής να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια. Η Xiaomi φαίνεται να μπαίνει για τα καλά στον αγώνα για τις συσκευές που η οθόνη καλύπτει όλη τη συσκευή, μετά τα Vivo Nex και Oppo Find X.

Εφόσον ολόκληρη η μπροστινή επιφάνεια του Mi Mix 3 καλύπτεται με την οθόνη, θα πρέπει να δούμε τι τρόπο θα διαλέξει η Xiaomi για να εμφανίσει τη selfie camera από τη στιγμή που δε θα βρίσκεται στη μπροστινή πλευρά της συσκευής. Μένει να δούμε αν θα επιλέξει κάτι ανάμεσα στο μηχανισμό που χρησιμοποιούν οι Vivo και Oppo αλλά δεν αποκλείεται να δούμε κάποια νέα λειτουργία για τη χρήση της selfie camera από τη Xiaomi, κάτι το οποίο θα διαπιστώσουμε στην επίσημη παρουσίαση του Mi Mix 3.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.