Xiaomi Mi Mix 3: Θα είναι από τα πρώτα 5G smartphone;

xiaomi mi mix 3 5g, Xiaomi Mi Mix 3: Θα είναι από τα πρώτα 5G smartphone;

Η Xiaomi δημοσίευσε φωτογραφία που πιθανόν να ανήκει στο Mi Mix 3, το οποίο φαίνεται να είναι συνδεδεμένο σε 5G δίκτυο, με έναν αριθμό 5G συχνοτήτων να είναι εμφανείς σε οθόνη πίσω από τη συσκευή, και τη Xiaomi να φαίνεται να προετοιμάζει το δικό της 5G smartphone.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει τη Xiaomi να δοκιμάζει το δικό της smartphone στα 5G δίκτυα, κάτι ανάλογο που είχε κάνει και η Oppo πριν μερικές ημέρες, όπου ολοκλήρωσε τις 5G δοκιμές με το Snapdragon X50 modem, το οποίο είχε εγκαταστήσει σε μια τροποποιημένη έκδοση του Oppo R15. και φαίνεται πως όλο και περισσότερες εταιρείες ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στα 5G δίκτυα, με τη μαζική παραγωγή των 5G smartphone να μην έρχεται νωρίτερα από το 2022.

Επιπλέον, πίσω από το 5G smartphone φαίνεται οθόνη όπου αναγράφονται συχνότητες και μπάντες 5G, με την n257 να υποστηρίζεται από τις Verizon ή T-Mobile, ενώ η n78 να υποστηρίζεται από την AT&T. Δεν είναι γνωστό αν το Mi Mix 3 δοκιμάζεται με το Snapdragon X50 modem ή κάποιον άλλον επεξεργαστή που υποστηρίζει δίκτυα 5G, με τον ανταγωνισμό στα 5G δίκτυα και τα smartphone που θα τα υποστηρίζουν να αναμένεται να είναι μεγάλος, με τις πρώτες συσκευές να αναμένεται να εμφανιστούν μέσα στο 2019.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.