Το Xiaomi Mi Mix 3 τον Οκτώβρη με μηχανισμό συρόμενης κάμερας a la Find X;

3, Το Xiaomi Mi Mix 3 τον Οκτώβρη με μηχανισμό συρόμενης κάμερας a la Find X;

Η νέα τάση στα smartphones ακούει στο όνομα ‘συρόμενες κάμερες’ και αποτελεί μέρος της προσπάθειας των κατασκευαστών να εξαλείψουν κυριολεκτικά τα περιθώρια γύρω από την οθόνη για να οδηγηθούμε στις full screen συσκευές. Αντίστοιχη είναι η κίνηση της Xiaomi με το Mi Mix 3.

Το δρόμο που χάραξε πρώτη η Vivo με το NEX και εν συνεχεία η OPPO με το Find X φαίνεται πώς θα ακολουθήσει η Honor με το Magic 2, γεύση του οποίου πήραμε νωρίτερα στην IFA 2018, ενώ από το «χορό» δε θα λείπει η Xiaomi.

Ο πρόεδρος της τελευταίας, Lin Bin, μόλις ανέβασε στο κινέζικο δίκτυο Weibo φωτογραφία από το ανεπίσημο flagship smartphone, Xiaomi Mi Mix 3, με συρόμενο μηχανισμό που φιλοξενεί τις κάμερες της συσκευής, αντίστοιχο του Find X. Σύμφωνα με τον Lin Bin, η εταιρεία θα προσπαθήσει να φέρει το νέο smartphone στην αγορά μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.

Μετά το notch (που κυριολεκτικά δίχασε τους χρήστες), η προσπάθεια για τη μείωση των bezels οδηγεί στην υιοθέτηση του slider σχεδιασμού… για το 2019 τουλάχιστον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Προσωπικά επειδή δεν τραβώ selfies, θα μου άρεσε πολύ ο μηχανισμός να αφορούσε μόνο τη μπροστινή κάμερα ώστε να μην το χρησιμοποιούσα καθόλου. Αν ήταν μικρός σαν εκείνον του Vivo Nex, νομίζω θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Πάντως για μένα το Oppo Find X είναι η πιο όμορφη συσκευή που κυκλοφορεί σήμερα,

tasos

ρε παιδια αν παρατηρησετε δεν εχει μηχανισμο. εμενα μου φαινεται πως ειναι ολη η οθονη slide. κοιταξτε κατω στο κινητο

merci

Σωστος ο τασος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.