Xiaomi Mi Note 3: Μέσα στον Αύγουστο η ανακοίνωσή του;

Xiaomi Mi Note 3 ανακοίνωση, Xiaomi Mi Note 3: Μέσα στον Αύγουστο η ανακοίνωσή του;

Αργά τον Αύγουστο, αναμένεται η ανακοίνωση του Xiaomi Mi Note 3, σύμφωνα με νέες φήμες. Βάσει νέων πληροφοριών, το επερχόμενο phablet της Xiaomi θα κυκλοφορήσει είτε τέλη Αυγούστου, είτε το αργότερο τον Σεπτέμβριο.

Βέβαια το Mi Note 2 πέρυσι λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο, οπότε αν ισχύουν οι πληροφορίες, τότε ο αντικαταστάτης του θα έρθει νωρίτερα του αναμενομένου στην αγορά

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το Xiaomi Mi Note 3 θα έρχεται με οθόνη QHD AMOLED πιθανότατα 5,7 ιντσών.

Λέγεται ότι για το Mi Note 3 η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει οθόνη Super AMOLED της Samsung αντί για οθόνη της LG.

Για SoC θα ενσωματώνει το οχταπύρηνο Snapdragon 835 και θα έρχεται με RAM στα 6GB.

Για λειτουργικό θα φορά το Android Nougat σε συνδυασμό με το MIUI 9 OS.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Πρόσφατα χρησιμοποίησα το mi note 2.Η οθόνη του αν και amoled(κατασκευή lg) δεν έχει καμία σχέση με τις οθόνες της sammy στις ναυαρχίδες τουλάχιστον.Σκοτεινή από το 50% και η ορατότητα έξω στον ήλιο είναι για τα πανηγύρια. Γενικώς ό,τι και αν βάλει αυτή η εταιρεία ποιοτικά δεν θα φτάσει ποτέ τα κορυφαία.Το ξέρουν και οι πέτρες. Εξού και οι χαμηλές τιμές.Κάμερες της πλάκας αν και φοράνε κορυφαίους αισθητήρες και γενικά ποιότητα μηδέν.Γνήσιος κινέζος που μόνο να αντιγράφει ξέρει.Τελικά ο,τι πληρώσεις παίρνεις.Σκουπίδι το κινητό όπως όλα τα τσαόμι.

Teo

@gianniklis Κοίτα να δεις πως είναι τα πράγματα. Εγώ που είμαι φανατικός χρήστης Xiaomi και παραδέχομαι ότι έχεις κάποιο δίκιο αλλά ρε φίλε έχεις τόσο εμμονή με το κράξιμο που μου θυμίζεις κάτι ομάδες στο Facebook με μαμάδες κλπ που η μία κράζει την άλλη για το ποια θηλάζει καλύτερα, και γενικά ποια είναι καλύτερη μανούλα!!Να φανταστείς πριν λίγο σκεφτόμουν “πως δεν πέταξε το τούβλο του ακόμη αυτός”. Άιντε πήγαινε κάνε κανένα μπανάκι παραλία.

giannisanag

@gianniklis
το πιο ενοχλητικο είναι οτι μας φτυνεις καταμουτρα την άποψη σου η οποία στην ουσια ειναι οτι ολοι ειμαστε άσχετοι και μονο εσυ μπορεις να μας ανοιξεις τα ματια.
αυτο ειναι πιο ενοχλητικο απο την άποψή σου για τα τσαομι.
αλλα θα σου κανω μια ερώτηση αν και ξέρω οτι εισαι ανίκανος για διαλογο:
Αξίζει το Α7 2017 την διαφορα τιμής απο το Redmi note 4? και για να σε προλάβω θεωρώ καλυτερο κινητο το Α7. αλλα οχι 160 ευρω καλύτερο.

gianniklis

Τι παραλίες και πράσινα άλογα μου λέτε?επειδή τα πληρώνετε δεν σημαίνει ότι αξίζουν.Φθηνά με specs αλλά από πλευράς ποιότητας για τον βόθρο…άντε από εδώ..επειδή δηλαδή οι περισσότεροι δεν έχουν να διαθέσουν για κάτι ποιοτικά καλύτερο, σόνι και καλά πάνε να μας βγάλουν την κινεζιά εφάμιλλη ή και καλύτερη των κορυφαίων. Θές κινέζο? πας σε one plus ,vivo,huawei..όχι σε αυτά τα σκουπίδια.Τέλος.

Kos

@giannisanag Νομίζω ότι κάνεις ένα λάθος, όσον αφορά την άποψη μου π0ιστεύω ότι είναι λάθος να συγκρίνεις αυτά τα δύο smartphone μεταξύ τους. Με την προϋπόθεση ότι διαθέτω τα χρήματα θα σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να αγοράσω; Μήπως το Mi note2; Να πάρω και ρέστα? Να υπενθυμίσω snap 821 4ram 4000 μπαταρία. Τώρα ποιο είναι σκουπίδι;

giannisanag

@gianniklis

μιλας σε samsungaκια με galaxy note 3,4,tab note 10.1 2014. επισης αλλα 2 tablet sammy και ενα A5.
αν και εισαι βαθεια ρατσιστης και ελιτιστης απο τον τρόπο με τον οποιο μιλας για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν ακριβες συσκευές. Δεν σου περναει απο το μυαλο οτι αν κανει καποιος τελεια την δουλεια του με 220 ευρω μπορει να
εχει αλλους προτιμητεους τροπους διαθεσης των υπολοιπων 200 ευρω.
σου ξαναγραψα και αλλου. ειμαι κάτοχος εδώ και μια βδομάδα ενος Redmi note 4 με snapdragon. Σε προκαλω να το σύγκρινεις με το J3 2017 που αγοραζα με τα ιδια λεφτα. δεν είναι πουθενα καλύτερο το sammy περα απο την amoled

giannisanag

kos εγω μαχι σου είμαι. εχω παθει πλακα με το redmi

gianniklis

Mα αυτό ακριβώς βρε κινεζολάγνε.Η οθόνη είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς όταν ανοίγεις το εκάστοτε κινητό.Σίγουρα μετράνε και αρκετά ακόμη αλλά δυστυχώς η τσαόμι δεν έχει τίποτα από όλα.Κάμερες?οθόνες?ποιότητα κατασκευής?(άνοιξε τα να δεις πώς είναι κολλημένα..σαν βόθρος της αττικής)άστο φίλε..από όπου και να το πιάσεις είναι τίμια σκουπίδια για τα χρήματα τους.Όπως λεει και μια σοφή μαγείρισσα ονόματι Βάσω…΄΄τα τσαόμι έχουν το καλύτερο android skin με χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι άλλοι ακόμη και στην 7΄΄…Προτιμώ να δώσω 90 ευρώ για μεταχειρισμένο j5 του 16 και ούτε ένα ευρώ σε αυτές τις κινεζιές.

giannisanag

@gianniklis με 4 amoled σε κινητα σπιτι μου (βαζω και το i8910hd του 2009) προφανως και ξερω να εκτιμήσω μια οθονη amoled. αλλα το μονο που εχει ενα j5 2016 ειναι οντως η οθόνη του.
υπολείπεται σε εοεξεργαστικη ισχυ
σε διαχείριση μνημης
σε διαχείριση μπαταρίας (το rmn 4 φτανει στις 1 τα χαραματα απο τκς 6 το πρωί κι έχει ακομα 40%)
σε λογισμικο (ναι είναι εξαιρετικο το miui)
Εγω δεν είμαι αυτος που θα σου πει οτι το redmi note 4 ειναι καλυτερο απο S8. το συγκρίνω με ιδιας κατηγοριας και τιμης προιοντα οπως θα εκανα με το καθε ενα. η αληθεια ειναι οτι με 229 στα επισημα καταστήματα δεν παίρνεις καλύτερο κινητο. οσο για τις κολλήσεις ειδαμε και τις κολλήσεις των sammy των lg και των iPhone. οσο για το mi note 3 θα ναι κίνηταρα αν έχει σωστη τιμή. εγω Γενάρη θα χτυπήσω sammy note 8 γιατι είμαι άρρωστος spenακιας

Kos

@giannisanag
Όταν λέω κάνεις λάθος και αυτό σχετικό είναι αναφέρομαι που συγκρίνεις το redmi με το Α7 θεωρώ πιο σωστό το Α7 να συγκριθεί με το Mi note2. Η αντί του Mi να πάρεις περσινή ναυαρχίδα αφού δώσεις και κάτι ακόμα αλλά ξέρεις τι θα σου απαντήσουν; και είναι τσεκαρισμένο αυτοί που φυσικά δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία και είναι πάρα πολλοί. Αφού έχει 16αρα κάμερα!!

giannisanag

kos σωστη η σύγκριση που προτείνεις λογω τιμης.

εγω συνεκρινα κατηγοριες. το Redmi note 4 ειναι ανταγωνιστής του Α7

Kos

@giannisanag
Φαντάσου τι θα γίνει όταν έρθει το note5 με τον snap 630.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.