Xiaomi Mi Note 3: Tο πρώτο render δείχνει dual-camera

Xiaomi Mi Note 3 render, Xiaomi Mi Note 3: Tο πρώτο render δείχνει dual-camera

Έχουν περάσει λίγες μόλις μέρες από την επίσημη ανακοίνωση του Mi Max 2 και η Xiaomi ετοιμάζει τις επόμενες ανακοινώσεις. Μόλις σήμερα ακούσαμε για το επερχόμενο Xiaomi Mi 6c, που πέρασε από το GFXBench με επεξεργαστή Snapdragon 660, ενώ στο προσκήνιο έρχεται και Xiaomi Mi Note 3.

Για το Xiaomi Mi Note 3 έχουν ακουστεί κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως το ότι θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 8GB, μπαταρία 4070mAh και ενσωματωμένη μνήμη 256GB.

Ως προς τα χαρακτηριστικά δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά σήμερα για πρώτη φορά βλέπουμε render του επερχόμενου smartphone. Το Mi Note 3 αναμένεται να μοιάζει αρκετά με τη ναυαρχίδα Xiaomi Mi 6 σε design και χαρακτηριστικά.

Βλέπουμε την dual-curved οθόνη, το φυσικό κουμπί στην μπροστινή πλευρά και διπλή κάμερα στην πλάτη. Λογικά η Xiaomi θα βάλει ξανά αισθητήρες 12 Megapixel.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikopoup

Ένα ακόμη κινητό για την εταιρεία που δυστυχώς δεν ξεφεύγει από τα γνωστά μειονεκτήματα της.Η οθόνη του θα είναι μετριότατη με χαμηλή φωτεινότητα και ποιοτικά μέτρια. Η κάμερα του θα είνα μία ακόμη φορά για κλάματα όπως όλα τα κινητά της εταιρείας φυσικά.
Έτσι για να προλάβω μερικούς.

Saša

@Νikopoup Κανε χαζομαρες να σε παει δικαστικως για copy rights ατακας.

Κωνσταντίνος

Μπολικη ποσοτητα με μέτρια ποιότητα αυτής!!
Καλα το έγραψα;

Bodai

Χαχαχα το θέμα με τον π@π@…κλη έχει καταντήσει γελοίο.. Ο τύπος είναι ο φαντομάς με τα χίλια ονόματα… Χαχαχα Και για να μην ξεχνιόμαστε η <> φτιάχνει πολύ καλά κινητά και κάθε μέρα μας το αποδεικνύει..!!! Χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.