Xiaomi Mi Note 3: Με Snapdragon 660 και 6GB RAM;

Xiaomi Mi Note 3 specs, Xiaomi Mi Note 3: Με Snapdragon 660 και 6GB RAM;

Αύριο, 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να ανακοινωθεί και το Xiaomi Mi Note 3, το οποίο σύμφωνα με εικόνα από το κουτί του φαίνεται ότι θα ενσωματώνει τον Snapdragon 660 και 6GB RAM.

Η εικόνα από το κουτί είχε εμφανιστεί στις 31 Αυγούστου, αλλά τότε φαινόταν μόνο η ήταν η μπροστινή όψη του και έτσι δεν φαινόντουσαν πολλά.

Στη νέα εικόνα φαίνεται και η πίσω όψη, όπου φαίνεται ότι το Xiaomi Mi Note 3 θα έρχεται με το οχταπύρηνο Snapdragon 660 (με χρονισμό στα 2.2GHz).

Επίσης αναφέρεται ότι θα έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη αλλά δεν αναφέρεται η ανάλυση. Η εμπρόσθια κάμερα θα έχει ανάλυση 16MP.

Ακόμη, αναφέρεται ότι το Mi Note 3 θα διαθέτει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Τέλος, από το κουτί φαίνεται ότι η συσκευή θα διαθέτει θύρα USB Type-C και θα περιέχεται κι ο αντίστοιχος αντάπτορας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έρχεται με την υποδοχή 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά.

Το Xiaomi Mi Note 3 αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο μαζί με το Mi MIX 2. Δεν έχουν ακουστεί ακόμη περισσότερα σχετικά με την τιμή και την διαθεσιμότητά του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

Κατέρρευσε και ο πύργος με τα σπεκς..υποτίθεται ότι αποτελεί συνέχεια του Mi note 2 και είναι λογικό και επόμενο να έχει το καλύτερο δυνατό hardware..Από οθόνη και ειδικά κάμερα δεν το συζητάμε..βουτηγμένο στην μετριότητα όπως όλα τα κινητά της εταιρείας ακόμη και οι ναυαρχίδες.σου δίνει και έναν υποδεέστερο επεηργαστή..ε αυτό ήταν..σκουπίδι ολικής.

koyroypaki

Πες την αληθεια gianniklis, ειχες καποια πρωην που την ελεγαν Xiaomi??Μονο ετσι εξηγειται!

manos

Καλη επιλογη ο επεξεργαστης, δεν κυκλοφορει πουθενα και ειναι πιο καλος στην αυτονομια απο τον 835 με διαφορα στην αποδοση μονο 15% . |Απλα θα τον προτιμουσα σε κατι πιο οικονομικο

STELIOS

@giannikis πραγματικά έχεις γίνει ανυπόφορος και κουραστικός

Kos

Η Xiaomi έχει άλλες τρεις συσκευές (μαζί με το Mi mix 2) παλιό επεξεργαστή δεν βάζει, οπότε αποφάσισε να διαφοροποιεί με τον 660 αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε snap αυτή την στιγμή.

Bill

Ολικής άλεσης;

Αλέξης

Τα σκουπίδια μόνο μέσα στο κεφάλι σου είναι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Xiaomi Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi Mi Note 3: Η κάμερα βαθμολογείται με 90 από το DxOMark

Με 90 βαθμούς αξιολόγησε το DxOMark την κάμερα του Xiaomi Mi Note 3. Το Xiaomi Mi Note 3 έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη, με αισθητήρες 12MP έκαστος.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi Mi Note 3: Με οθόνη 5.5″, διπλή κάμερα, 6GB RAM και τιμή 320 ευρώ

Σήμερα δεν περιμέναμε μόνο την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi Mix 2, το οποίο είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής, αλλά και ένα ακόμη μοντέλο από την Xiaomi. Αυτό είναι το Xiaomi Mi Note 3, μια ενδιαφέρουσα πρόταση, λίγο πιο πάνω από το Mi 5X (Mi A1).

Smartphones Android Smartphones Xiaomi Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi Mi Note 3: Μέσα στον Αύγουστο η ανακοίνωσή του;

Αργά τον Αύγουστο, αναμένεται η ανακοίνωση του Xiaomi Mi Note 3, σύμφωνα με νέες φήμες. Βάσει νέων πληροφοριών, το επερχόμενο phablet της Xiaomi θα κυκλοφορήσει είτε τέλη Αυγούστου, είτε το αργότερο τον Σεπτέμβριο.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones Xiaomi Mi Note 3

Xiaomi Mi Note 3: Tο πρώτο render δείχνει dual-camera

Έχουν περάσει λίγες μόλις μέρες από την επίσημη ανακοίνωση του Mi Max 2 και η Xiaomi ετοιμάζει τις επόμενες ανακοινώσεις. Μόλις σήμερα ακούσαμε για το επερχόμενο Xiaomi Mi 6c, που πέρασε από το GFXBench με επεξεργαστή Snapdragon 660, ενώ στο προσκήνιο έρχεται και Xiaomi Mi Note 3.