Τις 100 εκ. αποστολές smartphone έφτασε η Xiaomi μέσα σε 10 μήνες

Xiaomi πούλησε 100 εκατομμύρια συσκευές 10 μήνες, Τις 100 εκ. αποστολές smartphone έφτασε η Xiaomi μέσα σε 10 μήνες

Η Xiaomi είχε θέσει ως στόχο να αποστείλει 100 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2018 και από ότι φαίνεται το κατάφερε μέσα σε 10 μήνες, τηρώντας το στόχο που είχε βάλει.

Ο Lei Jun ανακοίνωσε ότι ο στόχος έχει επιτευχθεί από της 26 Οκτωβρίου.Ο Lei Jun είναι ο ιδρυτής της εταιρείας και VP of the All-China Federation of Industry, επίσης ανέφερε ότι η Xiaomi ήταν η εταιρεία με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην εγχώρια αγορά.

Στης 26 Οκτωβρίου και ώρα 11:23μμ ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε ότι απέστειλε την συσκευή με αριθμό 100εκ. και συνόδευσε την ανακοίνωση με ευχαριστήρια επιστολή προς όλη του την ομάδα για την συνεχή και εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

Ενδιαφέρον μπορεί να θεωρηθεί ότι διάλεξε να κάνει την παραπάνω ανακοίνωση στο Zhong Guan Cun Science Park, στο μέρος όπου είχε ίδρυση την εταιρεία πίσω στο 2010. Είναι η ίδια περιοχή που πολλά κινεζικά μέσα έχουν αρχίσει να αποκαλούν ως “The Chinese Silicon Valley” λόγω του πλήθους τεχνολογικών εταιρειών που συρρέουν εκεί τα τελευταία χρόνια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Καλό είναι αυτό! αλλά η apple π.χ. με 10 εκατομμύρια iphones βγάζει άνετα και τα διπλά φραγκα!!! Μόνο μην το πάρουν πάνω τους και αρχίσουν και στη χιαομι να ανεβάζουν και αυτοι τις τιμές…

And.K

@Κωστας D. Δεν έχεις καταλαβει μου φαίνεται ότι η xiaomi είναι άλλης φιλοσοφίας. Γι αυτό έχει καταφέρει να μπει σε κάθε σπίτι χωρίς να πετάει εκατομμύρια σε διαφήμισεις.. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος… Να γίνει δυνατη μεσα από τους χρήστες της…απο στόμα σε στόμα

antonis

@And.K υπερβολες……..οχι σε καθε σπιτι…..μην τσ ισοπεδωνουμε ολα….καλη προσπαθεια και μπραβο της αλλα…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.