Xiaomi Redmi Note 5: Διέρρευσαν renders, ανακοινώνεται στο MWC 2018;

Xiaomi Redmi Note 5 διέρρευσαν renders ανακοινώνεται MWC 2018, Xiaomi Redmi Note 5: Διέρρευσαν renders, ανακοινώνεται στο MWC 2018;

Η Xiaomi σημείωσε τεράστια επιτυχία με τα Redmi Note 4 και 4X smartphones που διέθεσε το 2017. Οι συσκευές έγιναν Best-Sellers σε πολλές χώρες του εξωτερικού, περιλαμβανομένης και της ελληνικής αγοράς.

Παρά τις υψηλές πτήσεις των συσκευών στην αγορά, εδώ και μερικές εβδομάδες υπήρχε η αντίληψη πως η Xiaomi δεν θα κυκλοφορούσε (τουλάχιστον σύντομα) έναν νέο Redmi Note εκπρόσωπο, αντικαθιστώντας το Note 5 με το ήδη υπάρχον Redmi 5 Plus. Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται πως τελικά ο Κινέζος κατασκευαστής θα παρουσιάσει κανονικά ένα ανανεωμένο Note μοντέλο. Μάλιστα, το smartphone ενδέχεται να πήρε πιστοποίηση 3C πριν λίγες ημέρες, ενώ επίσης εδώ και μερικές ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου νέα renders που υποτίθεται πως το απεικονίζουν.

Xiaomi Redmi Note 5 διέρρευσαν renders ανακοινώνεται MWC 2018, Xiaomi Redmi Note 5: Διέρρευσαν renders, ανακοινώνεται στο MWC 2018;

Από τις εικόνες είναι προφανές πως η συσκευή ενσωματώνει οθόνη αναλογίας 18:9, πολύ μικρά κάθετα bezels, ελάχιστα πλάγια πλαίσια, ενώ το παρόν δηλώνει και δεύτερος φακός στην κύρια κάμερα του πίσω μέρους. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται λίγο πιο κάτω, παρόμοια δηλαδή με τα προηγούμενα κινητά της σειράς. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, καθώς η συσκευή ακολουθεί μια πραγματικά bezel-less σχεδιαστική γραμμή. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένεται ανάλυση οθόνης 1080×2160 pixels, επεξεργαστής ο Qualcomm Snapdragon 636, μνήμη RAM 3GB / 4GB και αναλύσεις των δύο κύριων φακών 16MP / 5MP.

Ένα ισχυρό ενδεχόμενο είναι να δούμε το Redmi Note 5 να ανακοινώνεται στο επερχόμενο Mobile World Congress 2018 της Βαρκελώνης. Ελπίζουμε πως η νέα πρόταση του κατασκευαστή θα ικανοποιήσει τους καταναλωτές και θα θεωρηθεί ένας άξιος αντικαταστάτης του επιτυχημένου Note 4. Τα renders παρουσιάζουν ένα πανέμορφο smartphone και τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά δημιουργούν μια ανταγωνιστική πρόταση. Αναμονή λίγο καιρό ακόμα μέχρι την επισημοποίηση τους, αν εκείνη λάβει χώρα τελικά.

Xiaomi Redmi Note 5 διέρρευσαν renders ανακοινώνεται MWC 2018, Xiaomi Redmi Note 5: Διέρρευσαν renders, ανακοινώνεται στο MWC 2018;

Xiaomi Redmi Note 5 διέρρευσαν renders ανακοινώνεται MWC 2018, Xiaomi Redmi Note 5: Διέρρευσαν renders, ανακοινώνεται στο MWC 2018;

Xiaomi Redmi Note 5 διέρρευσαν renders ανακοινώνεται MWC 2018, Xiaomi Redmi Note 5: Διέρρευσαν renders, ανακοινώνεται στο MWC 2018;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iwannis dimitriou gianniklis

Αυτό το αστείο με τα φθηνά κινέζικα και συνάμα ”ποιοτικά” κινητά πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.Το άνωθεν μοντέλο αν τελικώς βγεί έτσι όπως αναφέρεται στο άρθρο θα είναι μία από τα ίδια.Ποσότητα με το κιλό με μέτρια ποιότητα αυτής .Χθές φίλος από το γραφείο μου παρέλαβε το redmi 5 plus(το πιο καινούργιο μοντέλο στην κατηγορία redmi).Ειλικρινά δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου και ας είναι και φθηνό.Η οθόνη του ήταν επιεικώς χάλια με χαμηλή φωτεινότητα ακόμη και στην μέγιστη τιμή της(μετά βίας εβλεπες στον ήλιο έξω το μεσημέρι), τα χρώματα άτονα και πιξέλιαζε αν το παρατηρούσες με προσοχή.Οθόνη κατηγορίας 2010..Κατασκευή με μέταλλο που δεν ήταν στιβαρή και έτριζε..αν το κουνούσες το κινητό άκουγες σαν να κινείται κάτι μέσα σε αυτό.Καλά για την κάμερα δεν έχω να πώ κάτι.Πάτος με μία λέξη ..Θές φθηνό ποιοτικό?πάνε πάρε ένα meizu,ένα moto g, ένα samsung που αν και δεν κυλάει βούτηρο έχει απείρως καλύτερη οθόνη,κάμερα και κατασκευη΄.Το φθηνό κύριοι έχει τις θυσίες του και πρέπει να το αντιληφθούν όλοι αυτό.Τι να το κάνω να δίνω αυτά τα χρήματα και να έχω μία μπακατέλα?δεν υπάρχει λόγος.Εν προκειμένω μία από τα ίδια η εταιρεία και συνεχίζει να βγάζει σκουπίδια στην αγορά.Απορώ με αυτούς που τα παίρνουν και γράφουν διθυράμβους.ελπίζω… Συνέχεια »

Θοδωρής

Τα χλέυαζα τα xiaomi μέχρι που κάποιος απ τν οικογένεια μου αγόρασε ένα redmi note 5A (100 ευρώ) το σετάρισα και το δούλεψα τις πρώτες μέρες εγώ.
Από τότε έγινα θαυμαστής τους.
Αν δεν θέλεις να δώσεις μια περιουσία για τηλέφωνο είναι μονόδρομος.

Kostas-DOHA

Τούμπανο….αλλα μάλλον θα παρω ΣΟΝΥ……χαχαχαχαχα

giorgosgek

αν ειναι οντως ετσι σε εμφανιση , απο τα καλυτερα design που υπαρχου, μαλλον το καλυτερο bezeless

tarif16

@gianniklis
και γιατί να μην περάσει?…
μια χαρά τα λες.
…τώρα,αν θα γίνω φέτες στους κοιλιακούς από τα γέλια,δεν έχει σημασία.
κι εξηγούμαι…
στο περιβάλλον μου,το άμεσο,2 redmi note 3 pro,1μιση χρόνο το καθένα,το ένα απ αυτά το έχει ο μικρός μου,ξεπάτωμα στην κυριολεξία,κανένα κόλλημα,οι οθόνες μια χαρά χρώματα και φωτεινές,τέρατα αυτονομίας,κανένας τριγμός,στιβαρές κατασκευές,κακές κάμερες.
επίσης,ένα redmi note 4X πολύ φίλου,το επεξεργάζομαι συχνά,ακόμα πιο καλό από τα προηγούμενα,επίσης,περίπου ενός χρόνου συσκευή,με σαφώς βελτιωμένη κάμερα.
και μιλάμε για συσκευή των 150 ευρώ πλέον….επίσης ο φίλος,πήρε και στην κοπέλα του ίδιο,αφού διαπιστωμένα πρόκειται γι ανθεκτικές συσκευές,που…ναι….δεν τρίζουν….χαχαχαχαχα
και πάλι ωραία η οθόνη του και η αυτονομία!!!!απίστευτη!!!!!!!!
….ναι,δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με συσκευές ακριβές,αλλά στα χρήματά τους μιλάμε για ληστεία,από μέρους μας.

KonViv Gamer

Προσωπικά έχω το note 4x και για τα χρήματα που το αγόρασα είμαι υπερευχαριστημενος. Τώρα τι πρόβλημα έχετε μερικοί μερικοί ψάξτε το…

Ιωάννης jb

Εντάξει όπως πάντα υπερβολικά κακός με την χαομι..
Κάνει μπαμ ότι είναι βαλτός μόνο και μόνο από το ότι λέει πως είναι καλύτερα τα μειτσου αψου από τα χαομι ναομι..
Κινεζιες όμως.. Αυτά που λέει στο πρώτο σχόλιο έχουν μια δόση αλήθειας… Χίλιες φορές να βάλω ένα πενηντάρικο πάνω και να πάρω κάτι επώνυμο που θα έχει ακόμα και κατώτερα πολλά χαρακτηριστικά παρά τους σάπιους! Το έχουν ξεφτιλίσει αντιγραφή, σπεκς με τη σέσουλα και καινοτομία πουθενά..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

haha εδω το νεο huawei p pro θα βγει με notch αλλα iPhone x…
το χουν τερματίσει οι κινεζοι στην αντιγραφή

alxgiann

Μερικοί κάνετε σαν να σας έχουν βάλει το πιστόλι στο κεφάλι να πάρετε κινέζικο. Βρε αδερφέ, όπως λέει και άλλος φίλος πιο πάνω, αν θέλετε επώνυμο, βάλτε το χέρι στην τσέπη και πάρτε ότι θέλει ο καθένας. Αν ξέρεις τι αγοράζεις, σε κάτω από 300 ευρώ η Xiaomi είναι σχεδόν μονόδρομος… και μην μου πει κανένας για τις κάμερες, οι άλλοι δηλαδή στις συσκευές που δίνουν στην ίδια τιμή έχουν καλύτερες;
Επίσης, την στιγμή αυτή τα Μi 5S και Μi Note 3, έχουν 2 από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς στην κατηγορία τους.

Anticapitalist

Ζομπι που περπατανε κοιμησμενοι περιμενουν πως και πως να βγει το καινουργιο iphone για να πανε να σκασουν 1000 ευρο για να παρουν ενα προβληματικο κινητο. Τα θυμαστε τα bending των iphone μετα τα iphone με τις κακης ποιοτητας παλιες μπαταριες για τις οποιες η apple απολογηθηκε και οσοι ειχαν ακομη εγγυηση θα τους αλλαζαν δωρεαν τις μπαταριες των iphone. Αυτα για το ζομπι wannis dimitriou giannikli
Η Xiaomi προσφερει τα specs των 400-500 κινητων σε δικα της κινητα αξιας 150-200. Εχουν φιλοι μου και δουλευουν μεχρι στιγμης αψογα τα Xiaomi. Προσωπικα εχω LG κινητο.

Xstos

Μετά από 7 τηλέφωνα Xiaomi και 2-3 δεκάδες άλλα αξεσουάρ τα τελευταία 4 χρόνια, έχω να πω ότι όντως τρίζουν, θαμπώνουν, ξεθωριάζουν, βαράνε οι λαμαρίνες, καίνε λάδια και τώρα τελευταία χτυπάει η καδένα τους.
Μόλις πούλησα το αυτοκίνητο δεκαετίας, που είχα και περιμένω να επενδύσω τα χρήματα που πήρα σε 2 iphone, για να χορτάσω ποιότητα. Γκουντ νάιτ του έβρυμπάντυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.