Xiaomi Redmi Note 5 (Pro): Ξεπούλησε σε λίγα λεπτά στην Κίνα

Xiaomi Redmi Note 5 πωλήσεις, Xiaomi Redmi Note 5 (Pro): Ξεπούλησε σε λίγα λεπτά στην Κίνα

Ανάρπαστο έγινε το Xiaomi Redmi Note 5 (Pro) την πρώτη μέρα της διάθεσής του στην Κίνα, με το στάτους του να μετατρέπεται σε «Εξαντλήθηκε» λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η πώλησή του. Να σημειωθεί, ότι η συσκευή στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα αφορά μια αναβαθμισμένη έκδοση της συσκευής που λανσαρίστηκε ως Xiaomi Redmi Note 5 Pro στην Ινδία.

Απ’ότι φαίνεται όμως τελικά θα κυκλοφορήσει ως Redmi Note 5, μπερδεύοντάς μας ακόμη περισσότερο με τις ονομασίες, ενώ έχει “εμπλουτίσει” την κάμερά του με δυνατότητες AI.

Η τιμή της συσκευής για την κίνα είναι 1099 yuan (141 ευρώ) για την εκδοχή 3GB/32GB, 1399 yuan (180 ευρώ) για την εκδοχή 4GR/64GB και 1699 yuan (218 ευρώ) για την εκδοχή με τα 6GB/64GB. Να υπενθυμιστεί ότι η συσκευή ξεπούλησε στα πρώτα λεπτά πώλησής της και στην Ινδία, με τους χρήστες να διαμαρτύρονται.

Το best seller της εταιρείας για το 2017 είναι το Xiaomi Redmi Note 4 και δεν αποκλείεται το Xiaomi Redmi Note 5 Pro να είναι το best seller για το 2018. Σε γενικότερο πλαίσιο οι συσκευές της Xiaomi ξεπουλάνε αρκετά γρήγορα, αλλά η σειρά Redmi επειδή είναι πιο οικονομική, σπάει κάθε ρεκόρ της εταιρείας.

Για το Xiaomi Redmi Note 5 Pro, οι εκδοχές με τα 3GB και 4GB RAM ξεπούλησαν σε δευτερόλεπτα, ενώ χρειάστηκε μερικά λεπτά για να ξεπουλήσουν και οι συσκευές των 6GB. Μάλιστα, οι καταναλωτές αποκαλούν το γεγονός ότι οι συσκευές ξεπουλάνε πολύ γρήγορα «Συμπεριφορά της μαϊμούς» (Behavior of the monkey).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

ωχ….προβλέπω γιανικλίδικο ρεσιτάλ!!!!!!!

Theo

Χάχα γαμησετα. Πάντως λογικό να ξεπουλήσει. Και εγώ το βλέπω να αντικαθιστά το δικό μου. Αλλά περιμένω και για mi mix 2s. Αν δεν έχει notch όπως του iPhone x τότε θα είναι πιο ψηλά στη λίστα μου.

VasiliS7edge

Πάρε κόσμε τζάμπα. Καμία επιχειρηματικοτητα αυτοί οι Ασιατες. Παθετικ.

JD

Της πλάκας κινητά που πουλάνε καθαρά λόγω τιμής. Για όποιον αμφιβάλει δείτε την άθλια οθόνη και την μετριότατη κάμερα σε μια από τις άπειρες δοκιμές στο youtube.

Stefan

Της πλάκας κινητά λέει ο άλλος ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή τραβάτε να πάρετε με ένα 500ρικο κινητά για να βγάλετε καλές φωτό χαχαχα

Γιάννης

έχω το 4 και μιας και το προοριζω για την σύζυγο, αυτό θα είναι το επόμενο.
πάρτε εσείς τα επώνυμα των 600 ευρώ και φάτε γκλαμουρια.

xri

Αφού για κάποιους από εσάς τα εν λόγω κινητά είναι της πλάκας,γενικεύω λέγοντας πώς όλοι πρέπει να έχουμε αυτοκίνητα άνω των 25000 €, αφού όλα τα άλλα είναι μετριότατα και της πλάκας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.