Xiaomi Redmi Note 5: Με SD630 SoC και τιμή από 179 δολάρια;

Xiaomi Redmi Note 5 MIUI 9, Xiaomi Redmi Note 5: Με SD630 SoC και τιμή από 179 δολάρια;

Τα χαρακτηριστικά καθώς και εικόνες του επερχόμενου Xiaomi Redmi Note 5 διέρρευσαν στο Xiaomi Today. Μεταξύ άλλων, το νέο Redmi Note θα έρχεται με Snapdragon 630, MIUI 9 και τιμή που θα ξεκινά από τα 179 δολάρια

Ειδικότερα, αν οι διαρροές αληθεύουν, το Xiaomi Redmi Note 5 θα έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών fullHD (1920 x 1080), οχταπύρηνο Snapdragon 630 SoC με μέγιστο χρονισμό στα 2,2GHz και γραφικά Adreno 508. Για λειτουργικό θα φορά το Android 7.1.1 Nougat με το ακυκλοφόρητο ακόμη MIUI 9.

Xiaomi Redmi Note 5 MIUI 9, Xiaomi Redmi Note 5: Με SD630 SoC και τιμή από 179 δολάρια;

Η οπίσθια κάμερα του νέου Redmi Note θα έρχεται στα 16MP με αισθητήρα Sony Exmor και η μπροστινή στα 13MP.

Το Redmi Note 5 θα έρχεται με τρεις επιλογές για RAM και αποθηκευτικό χώρο: μία στα 3GB με 32GB αποθηκευτικό χώρο, μία στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 32GB και μία στα 4GB με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Xiaomi Redmi Note 5 MIUI 9, Xiaomi Redmi Note 5: Με SD630 SoC και τιμή από 179 δολάρια;

Ακόμη, θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.790mAh. Θα υποστηρίζει USB Type-C 3.1, Bluetooth 5 και Quick Charge 4.0.

Xiaomi Redmi Note 5 MIUI 9, Xiaomi Redmi Note 5: Με SD630 SoC και τιμή από 179 δολάρια;

Σύμφωνα με τη διαρροή, η τιμή για την έκδοση των 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι στα 179 δολάρια. Η τιμή για την έκδοση των 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι λίγο πιο πάνω από 200 δολάρια και η πιο ακριβή έκδοση των 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα 220 δολάρια. Το νέο μοντέλο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη του μήνα.

Xiaomi Redmi Note 5 MIUI 9, Xiaomi Redmi Note 5: Με SD630 SoC και τιμή από 179 δολάρια;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Aπλά τέλειο!! Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών χρειάζεται όντως πιο ακριβά τηλέφωνα! Μπράβο στη Xiaomi…

Argy

Τζάμι τζάμι

Αποστολος

Γιατί μικραίνουν την μπαταρία ; 4100 ειχα τα προηγούμενα….γιατι αυτα 3790;

Ιωάννης jb

Σιγά το πράγμα..
Κ γιατί να μη πάρω επώνυμη συσκευή;;; Αφού στο εξάμηνο τόσο κάνει

Andr. Kar

@Ιωάννης jb μπερδεύεσαι… Μάλλον δεν έχεις καταλαβει ότι είναι μεγάλη εταιρία… Αν εσύ θέλεις να σε λιστευουν πάρε μήλο… Εμείς δεν θέλουμε ευχαριστούμε… Θα πάρουμε από Κίνα

Filip

Τελευταία παίζει στο ράδιο αυτή η διαφήμιση γνωστου εναλλακτικού παρόχου ρευματός που λεει στην ατάκα της οτι δεν θα διάλεγες ανάμεσα σε 2 προϊόντα το ακρυβότερο , ε στην περίπτωση της αγοράς τεχνολογίας κάποιοι ακόμα σταθερά διαλέγουν να πληρώνουν ακριβότερα και μάλιστα εδω και κάποιο καιρό διαλέγουν να πληρώνουν ακριβότερα για κάτι το οποίο ειναι υποδεεστερό .

Τρομερή συσκευή για τα χρήματα της απο την Xiaomi . Μπράβο τους !

lneam

στην δευτερη φωτο. γραφει “630/660” και εχει το συμβολο του SoC …

Rizo

@Αποστολος
Γιατί ο Mediatek καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.
Ειδικά εάν και η οθόνη είναι λίγο βελτιωμένη σε κατανάλωση τότε θα έχει ίσως και μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με το 4.
Στο gsmarena το Note 4 με τον
Mediatek Χ20 βγάζει Endurance rating 83h, ενώ με τον
Snapdragon 625 έχει Endurance rating 119h!!

Γιάννος

Ως κατοχος του Xiaomi Redmi Note 3, στην έκδοση με τον snapdragon, είμαι υπερευχαριστημένος με τις επιδόσεις της συσκευής, εκτος από την κάμερα. Κινητό του 2015 και τρέχει ακόμα απροβλημάτιστα όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές. Ωστόσο ένα ακόμη ελάττωμα που διαπίστωσα είναι ότι το αλουμίνιο σταδιακά αρχίζει και ξεφλουδίζει, χωρίς να έχει πέσει κάτω το κινητό. Ελπίζω αυτά τα δυο θεματάκια, κάμερα και ποιότητα αλουμινίου, να τα προσέξει περισσότερο η Xiaomi στη νέα της συσκευή. Περιμένω με ενδιαφέρον την κυκλοφορία της.

Vasilis

Βοήθεια!! Παιδιά πούλησα το 6s plus γιατί βαρέθηκα τα μήλα . Θέλω ένα γρήγορο με πολύ καλή κάμερα και με δακτειλικο αποτύπωμα αντροιντ στα 200€ το πολύ… τι μου προτείνετε; το Sony xa είναι καλό; κάτι άλλο;

Γιάννος

@Vasilis

Γιατί αγόρι μου βαρέθηκες τα μήλα? Στα 200€ κινητό Android με πολύ καλή κάμερα ΔΕ θα βρεις. Ακόμα και τα Sony smartphones σε αυτήν την τιμή έχουν μέτριες κάμερες, που σημαίνει πολύ καλές φωτογραφίες την ημέρα, αλλά αδύναμες τη νύχτα. Αν θες τη γνώμη μου δώσε 100 ευρώ επιπλέον και χτύπα το Huawei P9, πολύ καλή κάμερα και γρήγορο σε όλα.

Vasilis

@Γιαννος ευχαριστώ για την αμεσότητα! Τα βαρέθηκα με την έννοια ότι άλλαξα νοοτροπία και δεν θέλω να δίνω κάθε 2 χρόνια 700€ για κινητό . Όταν την δουλειά μου μπορώ να την κάνω με τα 300€ όπως λες κ εσυ. Απλά επαναπροσδιορισα κάποια θέματα και κατέληξα ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κωλους. Και μιλάω ως ένα απόλυτο iOS fun boy και με ευτυχώς μέχρι τώρα με την καλή μου δουλειά κλπ… όλα θέμα προσέγγισης είναι

Saša

@Vasilis Φιλαρακο One plus 5 για την περιπτωση σου best vfm στη flagship κατηγορια με πρωτη τιμη (εξωτερικου) 340€.

KnightRider

Πραγματικά έτσι και έχει πάλι χάλια ηχογράφηση όπως σε σχεδόν όλα τα Xiaomi ειλικρινά είναι για πολύ βρίσιμο στο θέμα αυτό !!!
Δεν γίνεται αυτό το πράγμα σε κάθε Xiaomi που βγάζουν έλεος πια !! πας να κάνεις εγγραφή ήχου και ακούγεται αλλοιωμένο + που στις συναυλίες ακούγεται ανυπόφορο !!

bezilys

@KnightRider ότι πληρώνεις περνεις γιαυτό και εγώ δεν περνώ κινέζικα να έχω ησυχω το κεφάλι μου

ΝΙΚΟΣ

@bezilys Κινέζικα εννοείς τα brands που δεν έχουν επίσημη παρουσία-service στην Ελλάδα
Γιατί όλα Κινέζικα είναι με βασιλιά το Μηλόφωνο με 1 χρόνο εγγύηση, σάπια κάμερα (450-500 ευρώ για το 6s :γελάειι ο κόσμος)
Πάρε ένα χουβει P9 light, P10 Light στα 200-250 και θα δεις πως παίρνεις παραπάνω πράγματα από ότι πληρώνεις. Δεν σου συζητώ για Honor 8, 8 pro, mate ,P10 ,P10 plus.

KnightRider

@bezilys δεν είναι ότι πληρώνεις παίρνεις για το θέμα ROM και τα bitrates – η καταγραφή ήχου φταίει από την ROM και όχι από τα μικρόφωνα για να πεις ότι φταίνε τα μικρόφωνα.

Eren Jaeger

το βρισκω ομορφο κινητο.. ειχα samsung galaxy s7 edge και μετα απο μαλαγανια της εταιριας δεν με καλυπτε δηθεν η εγγυηση για υγρασια οποτε 550 ευρω τζαμπα (η γνωστη απατη)
οποτε ποτε ξανα στην ζωη μου samsung

μακαρι να ειναι απο 179 δολλαρια και το αγοραζω μολις κυκλοφορησει

Andr. Kar

Ευτυχώς το περνετε χαμπάρι σιγά σιγά ότι η εγγύηση που δίνουν Ελλάδα είναι κοροϊδία κανονική. Δεν πρόκειται να πάρω από Ελλάδα τηλέφωνο ποτέ!λες και άμα πέσει και σπάσει δεν θα πληρώσετε..! Για xiaomi από mi5s και πάνω.. Αν θέλετε καλό τηλέφωνο… Με 150 ευρο mi 3,mi 4 και να τα έχετε όλα δεν γίνεται ρε παιδιά… Επιλέγεις και περνεις.

bratsos

Εάν έχει υπέρυθρες και οθόνη oled τότε θα αξίζει τα λεφτά του.
Το ποιο σημαντικό στοιχείο σε ένα κινητό δεν είναι η ισχύς του αλλά το περιβάλλον επίδρασης με τον χρήστη.
Η οθόνη oled ή super amoled (special oled της Samsung) δείχνει απόλυτο μαύρο και χρώματα.
Επίσης η ευκρίνεια είναι αρκετά υψηλή.
Ένα συμβατικό κινητό ips θα φαίνεται σαν ψεύτικο μπροστά σε amoled οθόνη.

Lezantas

@Vasilis
Δες και το xiaomi mi A1. Άμα το πάρεις Κίνα βγαίνει 200 με τριγωνική (μη πληρώνεις τελωνείο)
Εδώ το χουν ακόμα ακριβό μέχρι να φέρουν πιο πολλά σκρουτζομαγαζα

Καλουτσικο κινητο, είναι και android one, οπότε γρήγορα update

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.