Xiaomi Redmi Pro Mini: Με οθόνη 5.2″ OLED & οκταπύρηνο Snapdragon 652;

Την περασμένη εβδομάδα ο Κινέζος κατασκευαστής ανακοίνωσε επίσημα το Xiaomi Redmi Pro, με με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p AMOLED, δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X25, dual-camera στην πλάτη και οι πληροφορίες μιλούν για τον ερχομό της Mini έκδοσης.

Πρόκειται για το Xiaomi Redmi Pro Mini, το οποίο φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 5.2 ιντσών OLED, 2.5D curved glass, η διαφορά από τις 5.5 ίντσες του Xiaomi Redmi Pro Mini, δεν είναι μεγάλη, αλλά ο προσδιορισμός “mini” μάλλον πάει περισσότερο στα χαρακτηριστικά, παρά στο μέγεθος.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία μόνο κάμερα στην πλάτη του Xiaomi Redmi Pro Mini με dual-tone LED flash, θα φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 652 1.8 GHz και θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικές εκδόσεις οι οποίες είναι: 3GB RAM/ 32GB ενσωματωμένη μνήμη με τιμή περίπου 225 δολάρια, 4GB RAM/32GB χωρητικότητα με τιμή 255 δολάρια και 4GB RAM/128GB χωρητικότητα στα 285 δολάρια.

Όλες οι εκδόσεις θα έχουν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κεντρικό κουμπί και μπαταρία 4000mAh. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για την επίσημη ανακοίνωση, οπότε κρατάμε και τις απαραίτητες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

xiaomi redmi pro mini, Xiaomi Redmi Pro Mini: Με οθόνη 5.2″ OLED & οκταπύρηνο Snapdragon 652;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Uasfi

Πέσε Redmi να σε φάω.. Το τέλωωωωωωω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.