Τα Xiaomi smartphones έρχονται στην Ευρώπη

Μετά την OPPO τον περασμένο Μάιο που ξεκίνησε τη διάθεση μοντέλων smartphones στην Ευρώπη έτσι και η Xiaomi φαίνεται ότι είναι έτοιμη να εισβάλει στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό προκύπτει από την ιστοσελίδα της Shop.Xiaomi.eu και την ενημέρωση “cooming soon Xiaomi Europe sales channel. Με το καλό να ξεκινήσει και η Meizu ώστε να έχουμε διαθέσιμες και τις 3 μάρκες κινέζικων high-end smartphones.

shop.xiaomi.eu

Xiaomi smartphones europe, Τα Xiaomi smartphones έρχονται στην Ευρώπη

Πάρτε μια δυνατή γεύση από τη Xiaomi και το MIUI με το hands-on video του Xiaomi Mi2

Xiaomi smartphones europe, Τα Xiaomi smartphones έρχονται στην Ευρώπη

Kudos to Manuel

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

αυτό που με ενδιαφέρει στα android είναι να παίρνουν γρήγορα τις αναβαθμίσεις και όχι να είναι απλά κινητά με spec και ξεχασμένα.

billakos_trela

Sorry που το λέω αλλά το θέμα είναι λίγο foul. Πρόκειται για μια παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με την αλλαγή του domain του μεγαλύτερου Global Fan Site της MIUI, se xiaomi.eu! To e-shop αυτό, προς το παρών τουλάχιστον, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση το επίσημο e-shop της Xiaomi για την Ευρώπη.

machinegun

επιτελους το ονειρο εγινε πραγματικοτητα,πιστευω η samsung θα εχει σκληρο ανταγωνιστη με την miui

Βαγγέλης

H Miui ειναι απο τις δυνατές ΡΟΜ με προσοχή στην λεπτομέρεια. Μιλάμε για εβδομαδιαία updates ΟΤΑ με συνεχή υποστήριξη 24/7.

Αν έρχεται παντρεμένο μάλιστα με ενα όμορφο και δυνατό κινητό, μιλάμε για μια σαφή επιλογή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Για τον παραπάνω φίλο που χαρακτηρίζει βαρετό το Android μάλλον δεν μπορεί να κατανοήσει την ευελιξία του πάνω σε κάθε γούστο. Ούτε το iOS ουτε τα Windows μπορούν να το προσφέρουν.

tech21man

Με το καλο να ερθουν. Χρειαζεται καλος παικτης στην αγορα παντα.

Παρεμπιπτοντως θα παρακαλουσα τον βαγγελη να μου εξηγησει την παραπανω ευελιξια του android σε σχεση με τα αλλα δυο πλεον…Απλα δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου, ουσιαστικα.Εχω συσκευες αυτη τη στιγμη με ICS, gingerbread, jellybean και windows phone 8. Πλεον το android δε δινει τπτ παραπανω για μενα. Νερο στο κρασι. Εκτος και αν εννοεις wallpaper.

billakos_trela

Τι άλλο θα ακούσουμε? Γνωρίζεις τι σημαίνει open source λειτουργικό? Είναι σαν ένα άρθρο που διάβασα τις προάλλες… Όλοι βλέπουν μπάλα, λίγοι καταλαβαίνουν!

alex M

@billakos
Αρχικά να αναφέρω πως είμαι περήφανος κάτοχος ενός Xiaomi Mi2A !!
Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι γιατί είναι, αν είναι, καλύτερο ένα open source λογισμικό !!
To Miui που έχω είναι πολύ καλό, είναι πραγματικά ευέλικτο και σου δίνει πάρα πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Αν και βασίζεται στο android αυτό που σε συναρπάζει στο λογισμικό είναι η rom της xiaomi!! Από την άλλη αυτό που ζήλευα πάντα είναι το πόσο άνετα και γρήγορα κυλάει το ios!! Και αυτό φαίνεται από το hardware που έχει το iphone σε σχέση με ναυαρχίδες άλλων εταιριών!! Aκόμα και το iphone 5s διπύρινο επεξεργαστή έχει στα 1.7 ghz νομίζω!! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ένα λογισμικό θα ήταν τέλειο αν είχε τις επιλογές και την παραμετροποίηση που σου δίνει η xiaomi με την rom της, και “έτρεχε” όπως το ios και ας μην ήταν ανοιχτού κώδικα.. Αυτή τη στιγμή αυτό πιστεύω γι’αυτό θέλω να μου εξηγήσετε να πλεονεκτήματα ενός ανοιχτού κώδικα λογισμικού για την πλειοψηφία των χρηστών!

mpoulieris

Πηρα το xiaomi m2s μετα απο αρθρο που διαβασα εδω στο techblog,ηλικρινα ειναι το ποιο γρηγορο κινητο που εχω δουλεψει ως τωρα,δεν κολαει ΠΟΥΘΕΝΑ,ειμαι κατοχος και ενος iphone 4,περιμενω αυτες τις μερες και το iphone 5s μεσω επιδοτησης,αυτο που με χαλασε λιγο ειναι οτι δεν υπαρχει το safari broswer για android,εχω πολλους φακελους με λινκς που ανανεωνω συνεχεια γιαυτο το χρειαζομαι,βεβαια στο τελευταιο icloud update η δυνατοτητα συχρονισμου αλλα θα προτιμουσα απευθειας το safari broswer.
Εχω διαβασει για την TV της xiaomi και σχεδιαζω με την πρωτη διαθεσιμοτητα να την παραγγειλω,ειμαι παρα πολυ απαιτητικος χρηστης υψυλης τεχνολογιας και πιστευω οτι η εταιρια εχει ΜΕΛΛΟΝ και θα παρει πολυ καλη θεση στην αγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.