Έρχεται gaming smartphone από την Xiaomi;

έρχεται gaming smartphone Xiaomi, Έρχεται gaming smartphone από την Xiaomi;

Η Xiaomi θεωρείται πλέον ένας από τους βασικούς πυλώνες της βιομηχανίας των κινητών τηλεφώνων. Ο Κινέζος κατασκευαστής διαθέτει συσκευές για όλα τα τιμολογιακά εύρη, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.

Μάλιστα, η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζεται να «χτυπήσει» άλλη μια πολύ περιορισμένη κατηγορία, εκείνη των gaming smartphones. Αυτή την στιγμή, το Razer Phone μοιάζει να μην έχει αντίπαλο, όντας η μόνη αξιόλογη πρόταση για όσους απολαμβάνουν το gaming στις κινητές τους συσκευές. Όμως, η Xiaomi μάλλον είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα. Πριν λίγο έκανε την εμφάνιση του στο AnTuTu ένα κινητό της εταιρείας με κωδική ονομασία “Blackshark”, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα του και σκοράροντας εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία.

Η συσκευή έφτασε τους 270680 βαθμούς και «κάθησε» στην κορυφή. Στα τεχνικά της χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, ο Qualcomm Snapdragon 845, η Adreno 639 GPU που τον συνοδεύει και 8GB μνήμη συστήματος. Ο λόγος που πολλοί θεωρούν πως πρόκειται για ένα gaming smartphone είναι η κωδική του ονομασία, η οποία παραπέμπει στην νεαρή θυγατρική εταιρεία Black Shark της ίδιας της Xiaomi που ειδικεύεται στο gaming. Οπότε, είναι πολύ πιθανό η Razer να συναντήσει σύντομα δυνατό ανταγωνισμό και μάλιστα με ένα κινητό που είναι αρκετά ισχυρότερο του δικού της…!

έρχεται gaming smartphone Xiaomi, Έρχεται gaming smartphone από την Xiaomi;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δώσε πόνο μωρή χιαομι! Αν αυτές οι εταιρείες θέτουν ψιλά τον πήχη, κάθε άλλο παρά καλό είναι καθώς και οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή.

Salmatias Daltis

Για gaming παντα μια ηταν και το εχει ακομα. sony. Εγγυηση στον τομεα. Και ασε τους αλλους να υπερθερμαινονται

NikosAr

Xiaomi πάντα κάτι καινούργιο έχει να δείξει … πολύ ενδιαφέρον και αυτό !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.