Xiaomi: Θα αποκαλύψει νέα προϊόντα στις 31 Μαρτίου

Στα πλαίσια των πέμπτων γενεθλιών της, η Xiaomi διοργανώνει μια εκδήλωση για να γιορτάσει τα γενέθλια της και να ευχαριστήσει για τις 1.3 εκατομμύρια συσκευές που έχουν πουληθεί. Η Xiaomi προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ακουστικά, μπαταρίες, και συσκευές γυμναστικής.

Ωστόσο στις 31 Μαρτίου η Κινέζικη εταιρεία πρόκειται να μας παρουσιάσει κάτι νέο. Στο teaser της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Xiaomi Lei Jun προσπαθεί να προτρέψει τον κόσμο να μαντέψει πόσες νέες συσκευές Mi μπορεί η εταιρεία να αποκαλύψει. Τι μπορούμε να περιμένουμε από την Xiaomi λοιπόν;

Πρώτη σκέψη είναι φυσικά ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Η Xiaomi έχει ήδη τις ναυαρχίδες Mi Note και Mi Note Pro, μαζί και το mid-range Redmi 2. Μια άλλη συσκευή που πρόσφατα διέρρευσε είναι το Xiaomi Ferrari, ένα νέο smartphone με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD, όπως επίσης και ένα νέο φθηνό κινητό τηλέφωνο χωρίς όμως να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Μια άλλη εκδοχή, είναι η υλοποίηση ενός Windows 10 Phone, μιας και η εταιρεία τον τελευταίο καιρό φλερτάρει έντονα με την Microsoft.

Δεύτερη εκδοχή είναι ένα νέο wearable, και συγκεκριμένα για τον διάδοχο του Mi Band, και τρίτη σκέψη είναι κάποιο καινούριο tablet, μιας και η Xiaomi έχει μόνο το Mi Pad 7.9 το οποίο ήρθε στην επιφάνεια πέρυσι τον Μάρτιο, τέτοια δηλαδή περίπου εποχή. Μπορεί να δούμε κάποια αναβαθμισμένη έκδοση με οθόνη 10.1 ιντσών. Φήμες επίσης θέλουν την Xiaomi να κυκλοφορεί κάποιο ιπτάμενο drone, κίνηση η οποία θα μας προκαλέσει έκπληξη.

Φυσικά και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα την ερχόμενη Τρίτη, μιας και θα λάβουμε τις απαντήσεις από τον ίδιο τον κατασκευαστή.

Xiaomi, Xiaomi: Θα αποκαλύψει νέα προϊόντα στις 31 Μαρτίου

Xiaomi, Xiaomi: Θα αποκαλύψει νέα προϊόντα στις 31 Μαρτίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Miko

Μακάρι να βγει ένα νέο MiBand με οθόνη για Notifications…

Delas

κάτοχος Mi band και περιμένω πως και πως για Mi band 2 διότι εδω και 4 μηνες δουλεύει άψογα! Να παίρνουν παράδειγμα αλλες εταιρίες που υπερκοστολογούν τα προϊόντα τους!(sony με το smartband)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.