Η Xiaomi δηλώνει επίσημα παρούσα στο MWC 2018, θα ανακοινώσει το Mi 7;

Xiaomi δηλώνει παρούσα MWC 2018 ανακοινώσει Mi 7, Η Xiaomi δηλώνει επίσημα παρούσα στο MWC 2018, θα ανακοινώσει το Mi 7;

Η Xiaomi έχει μπει για τα καλά στο κλειστό κλαμπ των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως. Ο Κινέζος κολοσσός βλέπει το μερίδιο αγοράς του να αυξάνεται συνεχώς, με τις συσκευές του να κερδίζουν τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες η Xiaomi επισημοποίησε την παρουσία της στο επερχόμενο Mobile World Congress 2018. Ο επίσημος ιστότοπος του MWC περιλαμβάνει την εταιρεία στην λίστα με τους εκθέτες, κάτι που σημαίνει πως ίσως δούμε νέες ανακοινώσεις smartphones. Είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί το πολυαναμενόμενο Xiaomi Mi 7, η κορυφαία πρόταση του κατασκευαστή για την παρούσα χρονιά (μέχρι τον ερχομό του δεύτερου top-tier εκπροσώπου Mi Mix 3). Οι φήμες θέλουν την νέα συσκευή να φέρει bezel-less σχεδιασμό, οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, 3D αναγνώριση προσώπου, τρομερή ισχύ (Snapdragon 845 με τουλάχιστον 6GB RAM) και ασύρματη φόρτιση.

Να σημειωθεί πως πριν λίγο επισημοποιήθηκε και η παρουσία της Sony στο MWC. Είμαστε μερικές εβδομάδες μακριά από την έναρξη του event, όπου και θα δούμε πολλά νέα smartphones. Μάλλον μεταξύ τους θα βρίσκονται και νέες Xiaomi συσκευές. Σύντομα θα γνωρίζουμε όλη την… αλήθεια για τα πλάνα του Κινέζου κατασκευαστή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johny

Αλέξανδρε δεν πρέπει καν να έχεις πιάσει στο χέρι αυτές τις κινεζιες που λες και εννοείται δεν συζητάω να έχεις κάνει χρήση.αρα άσχετος και μόνο να είχαμε να λέγαμε για να γράψουμε κάτι.και έχω να σου πω λοιπόν πως έχω το xiaomi redmi note 4x 64 ραμ με 4ρομ και ρολαρει απίστευτα και δεν μου έχει βγάλει ίχνος λαγκ ούτε επίσης ζεσταινεται.η μπαταρια του ειναι στα 4100,παιζω ανετα οποιοδηποτε παιχνιδι και στα 170 ευρώ παρακαλώ.ναι iphone δεν είναι αλλά δεν κοστίζει 1200.περιμενω να ακούσω στα ίδια λεφτά και με τα ίδια χαρακτηριστικά τις ιδανικές λύσεις που γράφεις.περιμενω την απάντηση σου για να μου φτιάξεις τη μέρα.

iwannis dimitriou gianniklis

Πάνω κάτω ξέρουμε τι να περιμένουμε από εταιρείες σαν την τσαόμι.Ποσότητα με το κιλό ,μέτρια ποιότητα αυτής της ποσότητας.Ναι θα έχει ό,τι καλύτερο σε hardware αλλά η κάμερα και η οθόνη που είναι το 50% του κινητού θα είναι πολύ υποδεέστερα των γνωστών εταιρειών.Ακόμη και oled να βάλει στην καλύτερη να πλησιάσει την οθόνη του samsung s6/s6edge/s6 edge plus , ήτοι χρονολογίας 2015….Στα λεφτά που θα κοστίζει καλύτερα ένα mind range samsung /sony παρά τις κινεζιές..Ας ανοιξετε μία φορά ένα τσαόμι να το δείτε εκ των έσω και θα καταλάβετε γιατί κοστίσουν τόσο λίγο…Κάτοχος samsung s8 plus και στα προσεχώς για s9 plus.

Dalinos

Αλεξανδρος εισαι απλα ασχετος και καλυτερα να μην σχολιαζεις…Εχω το Mi6 στα 350 ευρω δεν υπαρχει τιποτε αλλο στην κατηγορια με SD835 και 6gb Ram. Ασε που παταει καποια απο τις “σοβαρες” εταιριες που αναφερεσαι που πλησιαζουν τα 1000ευρω. Οσοι πλεον αναφερονται για την Xiaomi ως “κινεζιες” απλα δεν ξερουν τι τους γινεται

Dalinos

Εγινε φιλε. Απλα καποια σαν εσενα και τον Αλεξανδρο επιβεβαιωνεται ποσο ασχετοι υπαρχουν στα ελληνικα blog τεχνολογιας(και μακαρι να ηταν μονο σαυτα)

Dalinos

Εδωσες την απαντηση που σου αρμοζει. Αντε καλη συνεχεια

Σταύρος Χρι

Είτε αρέσει είτε όχι η Χiaomi είναι μία εταιρία που αναπτύσσεται πιο γρήγορα από κάθε άλλη εταιρία και αυτό χάρη στις αξιόπιστες προτάσεις της οι οποίες ενώ δεν κάνουν καμία έκπτωση στην ποιότητα προσφέρουν οικονομικές συσκευές οι οποίες τις περισσότερες φορές περνάνε και τον ανταγωνισμό στις επιδόσεις.

Nikopoup

Moderators δεν έχει αυτό το site και ανεχόμαστε κάθε μέρα τα ίδια άτομα να βρίζουν όποιον διαφωνεί μαζί τους?

Ioannis

περι αξιοπιστιας για την xiaomi πλεον ολοι γνωριζουμε πανω κατω οπως επισης δεν ειναι καθολου τυχαιος ο παταγος που εχει γινει και ιδιαιτερα με την mid range κατηγορια. Προφανως δεν αξιζουν ολα τα μοντελα της εταιριας (γιατι και ανα μεταξυ τους υπαρχει κοντρα μιας και πολλα μοντελα εχουν παραπλησια specs με καποια διαφορα στην τιμη τους). Τωρα αυτο για τις 6 ιντσες δεν το πιστευω θα ανεμενα 5.5 εκτος αν μιλαμε για καποια Plus εκδοση. Φανταζομαι λογικα θα γινει καποια δουλεια στην ηδη καλη καμερα του Mi6 οποτε σιγουρα με το πακετο sd845 amoled και 6gb ram θα αποτελει την χρυση τομη σε επιδοσεις καμερα αξιοπιστια τιμη. Εν αναμονη λοιπον και ενταξει μετα απο 3-4 μηνες θα ειναι οτι καλυτερη φαση για αγορα μιας κ θα εχει πεσει κ λιγο η τιμη του γιατι στην αρχη τα χτυπανε φουλ

Kos

Από το καλό στο καλύτερο με το Mi 7. Και αν ακολουθήσει την ίδια πολιτική ,δεν θα βρεθεί αντίπαλος στα ίδια χρήματα.Ελπίζω να μην δούμε έκδοση με 4 ram, αφού έτσι και αλλιώς τα βλέπουμε και συχνότερα σε φτηνότερα μοντέλα.

Teo Kar

Ας πάρει ο καθένας ότι θέλει και μην κρίνετε τα πάντα και τους πάντες. Εγώ έχω πάρει από ότι φαντάζεστε. Όλα καλά είναι και ότι συμφέρει και βοηθάει τον καθέναν. Μην κάνετε σαν κουτσομπολίστικες μεσημεριανές εκπομπές!

Γιάννης

όταν πιάσετε ενα Oneplus στα χέρια σας, θα τα ξαναπούμε 😀

Κώστας Βλαχάκης

Nikopoup και άλλα παιδιά που ενδιαφέρεστε για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο Techblog, όσο ενδιαφερόμαστε και εμείς που καθημερινά προσφέρουμε την πληροφορία και ένα βήμα για συζήτηση:

Γίνεται κατανοητή ότι δεν μπορεί να υπάρχει 24 ώρες το 24ωρο ένας moderator πάνω από το site να ελέγχει ποιος ειναι κακό παιδί. Όλοι μαζί βοηθάμε στο να απομονώνονται τα άτομα που θέλω να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Αυτό μπορεί να γίνει πρώτον με το να μην “τσιμπάτε” απαντώντας και δεύτερον ενημερώνοντας εμάς με ένα email στο techbloggr @ gmail. com ή για πιο άμεσα, στέλνοντας ένα inbox στο https://www.facebook.com/costasvlachakisunboxer

Το καλό κλίμα στις συζητήσεις του Techblog είναι ευθύνη όλων μας. Η τεχνολογία μας ενώνει. 🙂

Μάνος

Έχω γυρίσει τα πάντα από κινητά. Χρόνια με τη Samsung και πάντα τα καλύτερα της, αλλά πλέον εδώ και κάτι μήνες εκτιμώ πολύ την xiaomi. Και χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτά που σε άλλες συσκευές δε τα βρίσκω. Όπως το να κλειδώνω με 3rd part εφαρμογή την οθόνη ενώ χρησιμοποιώ δαχτυλικό αποτύπωμα για ξεκλείδωμα και αυτό μετά να ξεκλειδώνει κανονικά ΧΩΡΊΣ να ζητάει pin ή μοτίβο πράγμα που στα Samsung αλλά και σε όλες τις top συσκευές που χρησιμοποιώ μετά το marshmallow/nougat απλά δε γίνεται ή γίνεται μόνο με μεγάλο delay και συγκεκριμένη εφαρμογή. Και όμως στην xiaomi γίνεται. Όχι μόνο με το να πατάς το δικό της εικονίδιο στην οθόνη αλλά και με μια απλή εφαρμογή όπως το screen of and lock πχ. Και τόσες άλλες λεπτομέρειες και τσαχπινιές που έχει το Miui που με κάνουν να το εκτιμώ όταν αλλάζω κινητά (το κάνω συχνά από χόμπι). Το Mi 7 το περιμένω πως και πως. Με τον SD 845 και 6-8 giga RAM θα είναι σούπερ. Πιστεύω και η κάμερα θα είναι βελτιωμένη εκεί που πρέπει, στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό. Έχω μαζί με το Max 2 και το Mi 6 το δουλεύω με Νόβα prime γιατί έτσι έχω… Συνέχεια »

johny

Μάνο ωραίο βίντεο.απλο και με δύο τρεις κινήσεις δείχνεις τα πάντα σχεδον στο πώς να διαχειριστείς γρήγορα τη συσκευή.και γω επίσης σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ξανά την ίδια εταιρία αν και η αλήθεια είναι ότι είμαι του iphone και το redmi note 4x το πήρα μόνο για δοκιμή και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος.και θα πάμε η για το mi7 η για το mi mix 2s/3.προσωπικα τους προκαλω όλους να δοκιμάσουν μια συσκευη.Μανο επίσης θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση.ζεσταινονται αυτά τα xiaomi που έχεις με δυνατή χρήση γιατί εμένα το x4 δεν ζεσταίνεται με τίποτα και αυτό είναι ένα από αυτά που το γουστάρω τόσο πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.