Xolo Q500, Δίκαρτο, τετραπύρηνο με 4 ίντσες οθόνη και στα 130 δολάρια

Η Xolo αποκάλυψε μία νέα προσθήκη στην σειρά smartphone της εταιρείας. To Xolo Q500 είναι ένα οικονομικό, μικρού μεγέθους dual SIM smartphone με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης WVGA (233ppi) που βασίζεται στο τετραπύρηνο chipset της Qualcomm, MSM8225Q (τέσσερις Cortex-A5 πυρήνες, Adreno 203 GPU) με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz.

Συνοδεύεται από 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται έως και κατά 32GB μέσω κάρτας μνήμης microSD. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1450mAh. Το Xolo Q500 μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM (υποστηρίζει 3G HSPA) και διαθέτει Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS και FM radio. Τρέχει Android 4.1 Jelly Bean και οι διαστάσεις του είναι 118.5 x 63 x 10.7 χιλιοστά.

Στην πρόσοψη επίσης διαθέτει κάμερα VGA για βιντεοκλήσεις ενώ η βασική κάμερα, στο πίσω μέρος, έχει αισθητήρα 5.0 Megapixels και μπορεί να τραβήξει video ανάλυσης 720p. Η τιμή του Xolo Q500 είναι 130 δολάρια περίπου (7.999 INR) στην Ινδία.

Xolo Q500, Xolo Q500, Δίκαρτο, τετραπύρηνο με 4 ίντσες οθόνη και στα 130 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μπαμπης

απορω γιατι αυτα τα smartphones με τισ καλεσ προδιαγραφεσ και την πολυ καλη τιμη τουσ δεν κυκλοφορουν στην ελλαδα παρα μονο αυτα που πρεπει ν ξοδεψεισ μια περιουσια για ν τα παρεισ!!!

stratos

εγώ παντως δεν θα το προτιμουσα διοτι εχει Cortex A5 πυρήνες (έλεος) και Adreno 203 (ακομα πιο ελεος)

μιχαλης

Μην βλεπεις τετραπυρηνο και λες κατευθείαν ότι είναι καλό . Αυτα τα χαρακτηριστικά είναι πιο αρχαια και απο την ακροπολη που λέει ο λόγος . Υπάρχουν πολυ καλύτερα στα 130 ευρώ

keysmith

Ενδιαφέρον κινητό σε μία αγορά που έχει καταδικάσει τις 4” σε ακόμα απλούστερα κινητά με κακό video. Για να έχεις καλό κινητό πρέπει να πάρεις δυστυχώς παντόφλα 4.7-5′ ‘
Το κακό είναι ότι αυτά τα κινητά πρέπει να τα κάνεις εσύ εισαγωγή και αυτό έχει τα θέματά του (εγγυήσεις κτλ).
Ας είναι θα το έχω στα υπόψη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.