Sony Xperia XA & XA Ultra: Σταμάτησε η αναβάθμιση σε Nougat

Xperia XA & XA Ultra nougat, Sony Xperia XA & XA Ultra: Σταμάτησε η αναβάθμιση σε Nougat

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει τα Sony Xperia XA και Sony XA Ultra σε Android Nougat. Ωστόσο η αναβάθμιση σταμάτησε πολύ σύντομα, κάτι όπου δεν έγινε ευρέως αντιληπτό. Σήμερα η ίδια η Sony έρχεται να ανακοινώσει ότι πράγματι σταμάτησε να δίνει το update.

Η ίδια εξηγεί πως ο λόγος είναι τα προβλήματα με το OTA delivery system στα Sony Xperia XA και Sony XA Ultra.

Η Sony επισημαίνει ότι στόχος της είναι να ξεκινήσει να δίνει ξανά το update όσο πιο σύντομα γίνεται. Στην επίσημη δήλωσή της έγραψε:

“Έχουμε διακόψει προσωρινά την αναβάθμιση σε Android 7.0 για το Xperia XA και το Xperia XA Ultra, λόγω μικρών ασυνεπειών απόδοσης που σχετίζονται με το over-the-air delivery system. Ανεξάρτητα από το αν κάποιος χρήστης μπόρεσε να κάνει επιτυχώς την αναβάθμιση ή όχι, δεν υπάρχει καμία αρνητική επίδραση στην απόδοση της συσκευής ή στην απώλεια των υφιστάμενων δεδομένων. Επιδιώκουμε να ξαναρχίσουμε την αναβάθμιση το συντομότερο δυνατό για όλους τους χρήστες και θα κάνουμε διαθέσιμο ένα νέο update εν ευθέτω χρόνω”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Χωρίς να είμαι γνώστης προτιμώ πάντα οι αναβαθμίσεις να γίνονται με το καλώδιο, δηλαδή μέσο υπολογιστή με το εκάστοτε πρόγραμμα του κατασκευαστή.παντα κράταγα μια πισινή στην ασύρματη αναβάθμιση μήπως κ μέσο wifi κατέβει κατακερματισμένο το υλικό.μπορει κ να λέω παρόλες αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα προβλήματα έτσι κ σε sony που έχω κ samsung την ώρα που στα φόρουμ είχαμε κάποια ντραβαλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia 1 V: Premium smartphone για όσους έχουν φωτογραφικές ανησυχίες

Η Sony ήταν πάντα γνωστή ότι εστιάζει σε οθόνες υψηλής ποιότητας, τις κορυφαίες δυνατότητες κάμερας και την ομαλή απόδοση, και το Xperia 1 Το V δεν αποτελεί εξαίρεση.

Smartphones Sony Xperia Ελληνικό μενού smartphones

Sony Xperia 1 V: Ολόκληρο το μενού στα ελληνικά [video]

Αναλυτικά το μενού του Sony Xperia 1 V (XQ-DQ54). Τρέχει Android 13 (67.0A.4.22). Ανακαλύψτε βήμα βήμα τι περιλαμβάνει το κινητό που σκέφτεστε να αγοράσετε.

Smartphones featured Qualcomm Sony

H Sony θα συνεχίσει να κατασκευάζει smartphone για πολλά χρόνια ακόμα

Οι πεσμένες πωλήσεις smartphone της Sony έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται εάν θα ακολουθήσει τα χνάρια των LG και HTC.

Reviews Sony Android Smartphones Hands-on

Sony Xperia 1 IV review: Υπέροχο αλλά…

Το hyper-smartphone Xperia 1 IV είναι το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Sony, με ένα κάρο τεχνολογίες προερχόμενες από την πολυετή εμπειρία του Ιάπωνα κατασκευαστή.