Xperia XA2 Plus: Επίσημο με Snapdragon 630, οθόνη 6″, 4GB/6GB RAM και κάμερα με ISO-12.800

Μετά τα Xperia XA2 και XA2 Ultra ήρθε η ώρα για μια ακόμα mid-range πρόταση της Sony, με το Xperia XA2 Plus να διαθέτει ικανοποιητικά τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία του.

Το Xperia XA2 Plus διαθέτει LCD οθόνη στις 6 ίντσες με Gorills Glass 5, ανάλυση Full HD+ και είναι η πρώτη συσκευή της σειράς XA2 με αναλογία οθόνης 18:9 και λεπτότερα bezel. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 630 χρονισμένο στα 2.2GHz και την Adreno 508 GPU για την απόδοση των γραφικών.

Η συσκευή, η οποία διαθέτει θύρα για τη χρήση ακουστικών 3.5mm, προσφέρεται με δύο επιλογές αναφορικά με τη μνήμη RAM, μιας και υπάρχει η έκδοση των 4GB και 6GB καθώς και αποθηκευτικός χώρος 32GB και 64GB, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και τα 400GB μέσω καρτών microSD. Στον τομέα των καμερών, το XA2 Plus είναι εφοδιασμένο με κύρια κάμερα στα 23MP και τον αισθητήρα 1/2.3” Exmor RS με ευρεία γωνία λήψης 84 μοιρών και κλείστρο f/2.0 και ISO-12.800. Η καταγραφή των video φτάνει την 4K ανάλυση ενώ υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής video αργής κίνησης στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η selfie camera είναι στα 8MP και διαθέτει τον αισθητήρα 1/4” Exmor R με ευρεία γωνία λήψης 120 μοιρών και κλείστρο f/2.4, προσφέροντας χαρακτηριστικά όπως bokeh εφέ, soft skin και άλλα σχετικά με τη διόρθωση ατελειών του προσώπου. Επίσης, το XA2 Plus είναι εφοδιασμένο με μπαταρία 3580mAh η οποία φορτίζει μέσω της θύρας USB-C ενώ υποστηρίζεται το πρότυπο Quick Charge 3.0.

Το Sony Xperia XA2 Plus θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, ασημί, χρυσό και πράσινο χρώμα, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας όπως και η τιμή του.

xperia xa2 plus επίσημο Snapdragon 630 4GB 6GB RAM, Xperia XA2 Plus: Επίσημο με Snapdragon 630, οθόνη 6″, 4GB/6GB RAM και κάμερα με ISO-12.800

xperia xa2 plus επίσημο Snapdragon 630 4GB 6GB RAM, Xperia XA2 Plus: Επίσημο με Snapdragon 630, οθόνη 6″, 4GB/6GB RAM και κάμερα με ISO-12.800

xperia xa2 plus επίσημο Snapdragon 630 4GB 6GB RAM, Xperia XA2 Plus: Επίσημο με Snapdragon 630, οθόνη 6″, 4GB/6GB RAM και κάμερα με ISO-12.800

xperia xa2 plus επίσημο Snapdragon 630 4GB 6GB RAM, Xperia XA2 Plus: Επίσημο με Snapdragon 630, οθόνη 6″, 4GB/6GB RAM και κάμερα με ISO-12.800

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ωραίο design… Μπεζελακια αλλά χίλιες φορές από νοτς….

Γιώργος Κ.

Πολύ καλή συσκευή, όμορφη και με καλά χαρακτηριστικά. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι που έκανε με καμπύλες την οθόνη αλά Samsung και λοιπές κι αυτό γιατί το γενικότερο σχήμα του είναι πιο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και δεν του πάνε οι καμπύλες στο εσωτερικό. Έπρεπε να το αφήσει όπως ήταν τα προηγούμενα αλλά και πάλι μιλάμε για ένα πολύ καλό κινητό.

Κώστας Ζ.

Iso 12800,σε manual mode? Γιατί αν μιλάμε για superior auto, αγγούρια.

Giannisanag

Έχω κράξει και κραζω τη σου. Αλλά. Αυτό μου αρέσει. Πιο πολύ από την χοντροναυαρχιδα της. θα ηταν πιο καλά αν είχε SD 636 η 710 και διπλή κάμερα γιατί χάνει σε σπεκς από xiaomi, και huawei. Κονταροχτυπιεται με Nokia και Α6 αλλά μου αρέσει πολυ

Giannis

Αυτό είναι καλύτερο σχέδιο από τα xz..

keysmith

Όταν σε αυτό το μέγεθος αισθητήρα το iso 400 (μη σου πω 200) έχει ήδη αρκετό θόρυβο τι νόημα έχει το 12800? Αν ρωτάς εμένα λίγο. Θα μπορούσες να τραβάς 3200 με -2EV και να “πουσάρεις” μετά στο photoshop. Περίπου το ίδιο (χάλια) θα βγει.
Βέβαια μένει να το δούμε.

Επίσης οι σελφοκάμερες 120° είναι μεν λίγο βολικές να χωρέσουν πολλοί/πολλά αλλά είναι εξαιρετικά παραμορφωτικές τραβόντας τα πρόσωπα που είναι ελαφρά εκτός του κέντρου. Γενικά δεν συμφωνώ με τους ευρυγώνιους και βασικά τους υπερ-ευρυγώνιους και δεν ξέρω γιατί έχουν απήχηση (μάλλον ξέρω)

Στα θετικά η ύπαρξη 3.5μμ που αρχίζω να έχω ελπίδες ότι δεν είναι τελειωμένη και επίσης το όμορφο σχέδιο (υποκειμενικό).

Σταύρος Χρι

Είναι αυτό πλεονεκτημα ; Εδώ πάνω από τα 1000 η φωτογραφία είναι ένα σκ@το. Όλοι προσπαθούν να κατεβάζουν το iso αυτοί διαφημίζουν ότι μπορούν να το ανεβάσουν σε μέγιστη τιμή. Δηλαδή θα πάρω το κινητό θα το βάλω στο μανουαλ και θα βάλω 12800 iso μέσα στα σκοτάδια και θα χαίρομαι για την μπούρδα που θα τράβηξα ; Διαφημίσεις γι’αυτους που δεν ξερουν.

vladimiros

Κολλησατε στο iso ρε παιδια, ενταξει στην φωτογραφια οσο περισσοτερο iso τοσο πιο πολυ θορυβο εχει..ΑΛΛΑ στο βιντεο ομως δεν μας χαλαει αν εχει 12.800 η 40.000..γιατι σε πολυ χαμηλο φωτισμο θα βλεπεις κατι..και οχι λασπη που λεει και ο Κωστας.Β
Η στρογγυλεμενη οθονη ουτε εμενα μαρεσει καθολου..προτιμο να ειναι κανονικα τετραγωνο..ελπιζω μην το κανει αυτο και στις ναυαρχιδες της..
Οσο για τα μπεζελ το εχουν μειωσει ακομα πιο πολυ απο το XA2 Ultra που ειχε υψος 163 ενω αυτο εχει 157

giorgosgek

οριστε ρε παιδια , αυτη ειναι μια πολυ ωραια συσκευη κι εχω ριξει κραξιμο στο παρελθον , νομιζω οτι τελευταια η sony εχει πιασει το νοημα

VG

Πάντως στα γνωστά ξένα sites για review την κάμερα τη θάβουν. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντως νομίζω οτι πάσχει και είναι και ακριβότερο. Σ’ ένα από τα γνωστά review sites λέει οτι τα προτιμούσε να αγοράσει το moto g5s. Το βγάζει καλύτερο σε μπαταρία και κάμερα και με λιγότερα χρήματα. Προσωπικά όμορφο μου φαίνεται αλλά μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά δε θα το αγόραζα σ’ αυτή την τιμή.

JD

Για τα μπαζα σχεδιασμος αλλη μια φορα , μηδενικες πωλησεις θα κανει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.