Xperia XZ Premium και δώρο ασύρματα ακουστικά h.ear

Xperia XZ Premium ακουστικά h.ear δωρεάν, Xperia XZ Premium και δώρο ασύρματα ακουστικά h.ear

Το Sony Xperia XZ Premium κάνει πρεμιέρα στην ελληνική αγορά αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ από αυτήν Παρασκευή με τιμή 769 ευρώ. Όσοι το αποκτήσουν τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του θα αποκτήσουν δώρο ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών Sony MDR-100ABN h.ear NC, αξίας 300 ευρώ.

Xperia XZ Premium ακουστικά h.ear δωρεάν, Xperia XZ Premium και δώρο ασύρματα ακουστικά h.ear

Το Xperia XZ Premium αποτελεί την πιο εξεζητημένη τεχνολογία smartphone της Sony μέχρι σήμερα. Η νέακάμερα Motion Eye είναι τόσο προηγμένη που «πιάνει» κίνηση, την οποία δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μάτι, με τη βοήθεια του βίντεο με την εξαιρετικά αργή κίνηση στα 960 καρέ/ δευτερόλεπτο, ενώ η οθόνη του 5.5 ιντσών με τη δυνατότητα απεικόνισης 4K HDR (Υψηλό Δυναμικό Εύρος) προσφέρει εικόνα με ζωντανά χρώματα, αντίθεση και ευκρίνεια. Xperia XZ Premium ακουστικά h.ear δωρεάν, Xperia XZ Premium και δώρο ασύρματα ακουστικά h.ear

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Engineer

Μακάρι να είχα τα φράγκα

godys

εγω τα εχω τα φραγκα αλλα για κινητο δεν τα δινω.

bezilys

Πραγματικά πολυ καλή προσφορά για ένα τέτοιο “εργαλείο” για όσους έχουν και τα φράγκα φυσικά!

petros

Στα 750 ευρω το s8 plus , θα γίνει μάχη, καλο δωράκι παντως απο SONY

Λευτερης

Ειναι το πρωτο Android που κερδιζει το iPhone 7 σε speedtest. Μπραβο Sony

Nick_GR

Καλή προσφορά. Πάντως επειδή έχω δοκιμάσει τα ακουστικά, δεν είναι πολύ καλά. Πιο συγκεκριμένα χάλασαν σε 2 μήνες (όχι ολοκληρωτικά, αλλά δουλεύουν όποτε θυμηθούν) και είχαν ένα παράξενο εφέ στο μπάσο του out of the box και δεν μπορούσα ευχαριστηθώ την μουσική, τουλάχιστον αυτήν που ακούω εγώ, (indie, rock, metal, κλασσική και λαϊκά).

Λευτερης

Nick_GR εχουν εγγυηση φιλε. Μπορεις να τα επιστρεψεις για επισκευη αν εχεις ελαττωματικη μοναδα

lolly

μπορω να κανω μια ερωτηση? τα ακουστικα θα ειναι σε διαφορετικο κουτι ετσι? δηλαδη εντελως ολοκαινουργια. εγγυηση θα εχουν? απλως σκεφτομαι αν ειναι μετα να τα πουλαγα
ευχαριστω εκ των προταιρων

Mac

Nick_GR είσαι άτυχος μάλλον και έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι. Τα ακουστικά τα έχω δοκιμάσει και εκτός από πολύ άνετα είναι εξαιρετικά στην ποιότητα και ένταση του ήχου (με Spotify – σε εξαιρετική ποιότητα) ακόμη και με bluetooth και το noise canceling κάνει εξαιρετική δουλειά!!

Timotheos

Πράγματι! Είναι πάρα πολύ ωραίο τηλέφωνο με κορυφαία χαρακτηριστικα! Μέχρι και πριν τρεις εβδομάδες είχα το Ζ1 Όπου και παρέδωσε ¨πνεύμα¨
Τώρα είμαι κάτοχος ενός Galaxy S7 edge και τώρα συνειδητοποιώ γιατί πάρα πολλοί κράζουν την Sony για τα ¨μπέζελ¨που έχει στις ναυαρχίδες της πάνω και κάτω.
Αν δεν μαζέψει τα μπέζελ πάνω και κάτω η sony στις ναυαρχίδες σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης της, κορυφαίες πωλήσεις δεν πρόκειται να δει.

Κώστας Ζ.

@Timotheos, κλάψε με το edge σου, άσε τη Sony και τη Mercedes να έχουν χαμηλές πωλήσεις και να δίνουν στους ”λίγους΄΄.
Σε κάθε άρθρο και ένας σας θα γράφει τα ίδια. Λες και σας είπε η Sony πως θέλει να φτάσει τις πωλήσεις της Apple.Σταματήστε να γράφετε άσχετο με τα άρθρα πράγματα γιατί σας σιχάθηκα/βαρέθηκα.

One

Πολύ καλή προσφορά και μάλλον θα το τσιμπήσω αν και είμαι ακόμα ικανοποιημένος με το Z3 compact. Τη μετάβαση σε μεγαλύτερο μέγεθος θα ειναι λιγο δύσκολη, αλλα χαλάλι για το δωράκι με τα ακουστικά και την 4Κ HDR οθόνη.

Timotheos

@Κώστας Ζ 1) Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί μου έγραψες (@Timotheos, κλάψε με το edge σου,) Ποιος ο λόγος να το κάνω αυτό!!!??? 2) Από τα γραφόμενά σου προς εμένα, υποθέτω πως ή δεν γνωρίζεις την Ελληνική γλώσσα, ή άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις!!! Προσωπικά είμαι χρήστης πολλών και διαφορετικών προϊόντων της Sony από την ηλικία των 15 χρόνων και τώρα είμαι 46. 3) Πού είδες εσύ? (απορώ πραγματικά) ότι κινήθηκα επιθετικά και λοιδόρησα την Sony? ή την καινούρια της ναυαρχίδα!!!??? 4) Κάθε εταιρία που κατασκευάζει ένα κορυφαίο προϊόν, το βγάζει με σκοπό το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από αυτό (προϊόν) στον μικρότερο δυνατό χρόνο πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την χρονική παρουσίαση του. 5) Θεωρώ και παίρνω ως αξίωμα ότι κάθε ελεύθερος άνθρωπος μπορεί να γράφει την γνώμη του σε σχέση με ένα προϊόν στην προκειμένη περίπτωση για το τηλέφωνο της Sony πάντα με σεβασμό προς την εταιρία (Sony) αλλά και στον χώρο που μας φιλοξενεί. Κλείνοντας, θα σου επαναλάβω για να το εμπεδώσεις πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι και κορυφαίο στα τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ όμορφο. Όμως τα μπέζελ η sony κάποια στιγμή πρέπει να τα μαζέψει σε σχέση με τον ανταγωνισμό με τον οποίο ¨αντιμάχεται¨ Αυτά…..

petros

Timotheos @έχεις απόλυτο δίκιο, οσο και να βελτιώσει η Sony τα χαρακτηριστικά της, αν δεν ξεφύγει απο το επαρχιωμενο design της πια, θα μεινει στο 1% πωλήσεις για πάντα

Κώστας Ζ.

@Timotheos,σου ζητάω συγγνώμη, είχα παρεξηγησει το σχόλιο σου.
Είδα οτι κινήθηκες επιθετικά προς τη Sony με το που διαβασα τη λέξη ‘μπεζελ’. Καταραμμενη η ώρα και η στιγμή που έγινε μοδα να έχουν μικρά περιθώρια (και είναι μάλιστα MUST πλέον) τα κινητά πραγματικά.

Timotheos

@Κώστας Ζ. No problem man! No worries! Όλα καλά! Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα! 😎👌

Timotheos

@petros Η sony είναι αδιαμφισβήτητα ένας κολοσσός. Κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω πώς αυτό με τα πάνω κάτω μπεζελ θα το διορθώσει. Στα αριστερά δεξιά το έχει ήδη πράξει. Τώρα η κόντρα είναι στα μπεζελ. Σε πέντε το πολύ Χρόνια θα μεταφερθεί η μάχη στις εύκαμπτες οθόνες. Εκεί να δεις τι έχει να γίνει!!!

Nikopoup

@Κωστας Ζ δηλαδή η Sony θέλει να μείνει με αυτές τις πωλήσεις που έχει και όχι να φτάσει της Apple και της Samsung? Θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε

bezilys

@petros “απαρχαιωμένο design” που το είδες θα θελα να ξερά. Επειδή έχω δει και βίντεο και εικόνες που είναι δίπλα σε iPhone και s8 δεν φαίνεται καθόλου απαρχαιωμένο παρόλου που έχει αυτά τα bezels! Αντίθετος φαίνεται σαν κόσμημα και δεν έχει να ζηλέψει τπ από τα iPhone και samsung!

Saša

Ωραιο bundle, αλλα της Αυστραλιας με το PS4 αντι των ακουστικων ειναι το καλυτερο.

Κώστας Ζ.

@Nikopoup, κανε την αντίστοιχη ερώτηση: Δηλαδή η Mercedes δε θέλει να έχει τις ίδιες πωλήσεις με την KIA?
Η απάντηση είναι πως εννοείται οτι δε θα τη χάλαγε,αλλά, δεδομένου των ανταγωνιστων που υπάρχουν στην αγορά και τον τρόπο που κινούνται, δεν είναι το πρώτο πράγμα που κυνηγάει. Ελπίζω να σε κάλυψα

Nikopoup

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συγκρίνεις κινητά με αυτοκίνητα. Φυσικά και δεν θα την χάλαγε την Mercedes αλλά δεν νομίζω σε δυτικές χώρες να έχει μεγάλη διαφορά στις πωλήσεις όταν έχει αυτοκίνητα από 25.000 έως 300.000. Για αυτό έβγαλε και σειρά a, gla, cla κυνηγώντας και τις μικρές κατηγορίες. Η Sony όμως δεν είναι mercedes. Πέρυσι το καλοκαίρι διαβάζαμε ότι δεν πάει καλά και δεν έχει αλλάξει κάτι. Αντε και να έκανε τις διπλάσιες πωλήσεις από πέρσι. Σιγά το πράγμα. Δεν είναι το όνομα που ήταν κάποτε. Δεν λέω να ακολουθήσει το bezeless των άλλων εταιρειών αλλά ας τα κανει σουλουπωσει λίγο. Μόνο εδώ στο techblog να δεις, οι φαν της Sony δεν είναι και πολλοί. Και έχει παίξει ρόλο αυτό το ” τουβλε ” σχήμα όσο καλό και να είναι το hardware.

Κώστας Ζ.

@Nikopoup,
Γιατί να αλλάξει το design της; Αυτό είναι που την κρατάει ξεχωριστή.
Η Sony έχει το δικό της design, και είναι αυτο που βλέπεις στις φωτογραφίες. Ομοίως και η Samsung. Και η Lg και και και…
Γιατί να μην αντιγράψει η Samsung το design της Sony?! Γιατί να μην βάλει η Samsung stereo ηχεία και ας τα καταφέρει μικρότερα μπεζελ της Sony…
Ερώτηση: η Apple γιατί μαμαει στις πωλήσεις; Αφού και εκείνη ‘τούβλα ‘ έχει για μπεζελς…
Πιστεύεις οτι τα μπεζελ είναι που κρατάνε πίσω τη Sony? Οχι!
Αυτό που την κρατάει πισω ειναι το ανύπαρκτο marketing της. Έβλεπα champions league, και, ενω είχε βγει το ΧΖ, οι ταμπελες γύρω γύρω στο γήπεδο γράφαν Xperia X. Και ηταν οι μονες ταμπέλες που είδα για κινητό της Sony by the way…

Nikopoup

Η Apple έχει άλλο λογισμικό και γι αυτό δεν την βάζω στην συζήτηση. Γιατί να αλλάξει η Samsung όταν πουλάει καλύτερα από όλους τους άλλους? Θα ήθελα stereo ηχεία αλλά δεν θα θεωρώ και κάτι το απαραίτητο για μένα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το design αλλά της Sony είναι μακράν από τα χειρότερα. S7 edge έχω και το λέω ότι η edge οθόνη είναι κάτι το άχρηστο. Αλλά όταν έχεις κορυφαίο hardware και απ ότι διαβάζω πάρα πολύ καλό ui και δεν πουλάς κάτι φταίει. Και είμαι σίγουρος ότι δεν φταίνε οι διαφημίσεις. Πότε δεν παρατήρησα στο champions League διαφημίσεις και ποσο μάλλον να αγοράσω κάτι επειδή το είδα σε διαφήμιση.

Κωστας

Hands-on θα δουμε πριν χαθει η προσφορα;

Ιωάννης jb

Κώστα από πότε εχεις να δεις Τσάμπιονς λιγκ??
Εγώ στον τελικό προχθες μόνο xz premium έβλεπα…
Μάλλον δεν ειδες κ πολύ φέτος ε??
Ίσως επειδή αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός νωρίς απο τον Αύγουστο!! Τότε δεν είχε καν ανακοινωθεί το xz λογικό να έβλεπες x….

Ιωάννης jb

Nikopoup.. Κάτι δε πάει καλά!! Έχεις δίκιο δε μπορεί η sony να σου προσφέρει τα πάντα!!!! όταν τα είχε όλα με το z2 οι μηλογαλαξιες είχαν μαύρα μεσάνυχτα..
Μόνο φτηνια κοιτάνε πράγμα που τα sony δεν το έχουν..
Κ όσοι κοιτάνε ακριβά τηλ το μόνο που σκέφτονται είναι να το ακουμπάνε στο τραπέζι της καφετέριας και ξέρεις.. Ξέρεις??
Είναι κ ο ανταγωνισμός που πλέον είναι τρομερός δεν είναι όπως παλιά!
Σήμερα υπάρχουν πάνω απο 10 εταιρίες που έχουν παγκόσμιες πωλήσεις απο 1-5%….
Παλιά ζήτημα να ήταν 5 οι εταιρίες

Κωστας

Ιωάννης jb αυτο που κολλαει;Σε πληροφορω παρακολουθω στενα καθε σεζον 4 πρωταθληματα και προφανως και τσαμπιονς λιγκ.Απλα εμπιστευομαι πληρως τον κωστα καθως και το προηγουμενο κινητο μου το πηρα λογο του χαντς ον που εκανε και με ενθουσιασε με αυτα που ειπε και οντως οτι ειχε πει βγηκε στην διαρκεια του χρονου και σε μενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.