Xperia XZ2 Premium: Επίσημο με διπλή κάμερα, οθόνη 4K HDR, Snapdragon 845 και 6GB RAM

sony xperia xz2 premium διπλή κάμερα 4k hdr οθόνη snapdragon 845 6gb ram, Xperia XZ2 Premium: Επίσημο με διπλή κάμερα, οθόνη 4K HDR, Snapdragon 845 και 6GB RAM

Η Sony ανακοίνωσε το Xperia XZ2 Premium, την πολυτελή έκδοση της σειράς XZ2, κάνοντάς το την πρώτη συσκευή της εταιρείας που διαθέτει διπλή κάμερα ενώ ταυτόχρονα είναι εφοδιασμένο με ακόμα πιο βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα Xperia XZ2 και XZ2 Compact.

Το Xperia XZ2 Premium είναι η τρίτη συσκευή της πολυτελούς σειράς της Sony, η οποία δίνει το κάτι παραπάνω σε τεχνικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες της. Έτσι και με το XZ2 Premium, όπου θα βρούμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 845 SoC, μνήμη RAM στα 6GB και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Η μεγάλη διαφορά με την υπόλοιπη XZ2 σειρά είναι η οθόνη 4K HDR TRILUMINOS display που διαθέτει η συσκευή στις 5.8 ίντσες, με την ανάλυση να βρίσκεται στα 2160×3840 pixel σε αναλογία οθόνης 16:9, ενώ το γυαλί είναι τύπου 2.5D Gorilla Glass 5. Ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής η οποία είναι και κατασκευασμένη από γυαλί για να μπορεί να φορτίζεται και ασύρματα.

Όπως αναφέραμε, το Xperia XZ2 είναι η πρώτη συσκευή της Sony με κύρια διπλή κάμερα, μιας και διαθέτει αισθητήρα Exmor RS στα 19MP με το κλείστρο f/1.8 και pixel μεγέθους 1.22μm, ενώ ο δεύτερος είναι στα 12MP μονόχρωμος με κλείστρο f/1.6 και pixel μεγέθους 1.55μm. Αναφορικά με την ποιότητα καταγραφής video και φωτογραφιών, η κάμερα διαθέτει το μεγαλύτερο ISO 12800 για καταγραφή video και ISO 51200 για τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού μιας και ο συνδυασμός των αισθητήρων μπορεί να απορροφήσει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα φωτός, ικανότητα την οποία διαθέτει και η εμπρόσθια κάμερα, όπου έχουμε αισθητήρα Exmor RS στα 13MP.

Η premium πρόταση της Sony υποστηρίζει Quick Charge 3.0 για τη μπαταρία που είναι αρκετά μεγάλη στα 3.540mAh αλλά πρέπει να δούμε στην πράξη την αντοχή της μιας και με τον τύπο οθόνης που διαθέτει αλλά και το υπόλοιπο high-end hardware, είναι σίγουρο πως θα απαιτούνται μεγάλα ποσά ενέργειας για να καλυφθούν οι ανάγκες της συσκευής.

Το λειτουργικό σύστημα του XZ2 Premium είναι το Android 8.0 Oreo ενώ αρνητική εντύπωση προκαλεί η απουσία υποδοχής ακουστικών 3.5mm. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα κάτι σχετικά με την τιμή της.

sony xperia xz2 premium διπλή κάμερα 4k hdr οθόνη snapdragon 845 6gb ram, Xperia XZ2 Premium: Επίσημο με διπλή κάμερα, οθόνη 4K HDR, Snapdragon 845 και 6GB RAM

sony xperia xz2 premium διπλή κάμερα 4k hdr οθόνη snapdragon 845 6gb ram, Xperia XZ2 Premium: Επίσημο με διπλή κάμερα, οθόνη 4K HDR, Snapdragon 845 και 6GB RAM

sony xperia xz2 premium διπλή κάμερα 4k hdr οθόνη snapdragon 845 6gb ram, Xperia XZ2 Premium: Επίσημο με διπλή κάμερα, οθόνη 4K HDR, Snapdragon 845 και 6GB RAM

sony xperia xz2 premium διπλή κάμερα 4k hdr οθόνη snapdragon 845 6gb ram, Xperia XZ2 Premium: Επίσημο με διπλή κάμερα, οθόνη 4K HDR, Snapdragon 845 και 6GB RAM

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

77 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Γιατι η Sony αντιγραφει τον σχεδιασμο των προπερσινων HTC; Ξερει κανεις;

Κώστας Ζ.

Ανεβάσατε άρθρο για το ολόφρεσκο κινητό της Sony και δεν αναφέρατε καν το 12800 ISO για βίντεο ή το 51200 φωτογραφίες. Ας ήταν άλλης εταιρείας, και τα θαυμαστικά θα πήγαιναν σύννεφο…
Συχωρέστε με για την αγένεια μου.

Νίκος

Είχε βγει το Xperia xz premium και πήγε στο XZ2 premium, XZ1 premium έπρεπε να λέγεται.

Δημητρης

το καλυτερο του 18!!!! βεβαια η τιμη του θα ειναι υπερβολικα υψηλη..αν απο οτι λενε τουλαχιστον το xz2 με την μια καμερα κανει παπαδες τοτε αυτο με τις 2 τι;!

Legend

@ιακωβος μπελωνιας
Φυσικά και εσείς οι αρθρογράφοι δεν το κάνατε σκόπιμα. Απλά έχουμε να ντιλάρουμε και με τα Sony fun boys, και να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα.
Δεν παίρνει ο αρθρογράφος λεφτά ρεεε. Ξύπνα ζώον Κώστας Ζ. Αμέσως να σχολιάσεις αρνητικά.

KonViv Gamer

Τούμπανο! Εκεί ομως που γράφει sony δεν μπορούσε να έχει τα πλήκτρα που θα βόλευε πολύ περισσότερο;

Κώστας Ζ.

@Legend, αν δεν είχα σχολιάσει, με όση αγένεια και αν το έκανα(αυτό είναι ένα άλλο θέμα), ακόμη ελλιπές θα ήταν το άρθρο.Όσοι το διαβάζουν από εδώ και στο εξής, θα διαβάζουν αυτό που πρέπει να διαβάσουν. Κάποιος άλλος χρειάζεται να ξυπνήσει μάλλον.

giorgosgek

τουμπανα χαρακτηριστικα για εμενα οφειλω να πω

One

Επιτέλους η Sony έβγαλε το πραγματικό flagship που ολοι περιμέναμε αλλα μου κανει εντύπωση που δεν υπήρχε καμία φήμη μέχρι τώρα και εμφανίστηκε απο το πουθενά.
Πολυ χαίρομαι που εχει αναλογία 16:9, οθόνη IPS με μεγαλύτερη φωτεινότητα, και καινούρια κάμερα με 2 φακούς και ανανεωμένο hardware. Το κινητό της χρονιάς σίγουρα!

Legend

@ Κώστας Ζ.
Μπορείς να τοποθετηθείς ευγενικά. Ο άνθρωπος δεν το έκανε από δόλο. Διαχειρίζεται πολλές πληροφορίες στα άρθρα και μπορεί να έγινε μια παράλειψη. Ενδέχεται ακόμα να φτιάχνει τα άρθρα στο διάλειμμα απ την κανονική του δουλειά. Σκοπός όλων εμάς των μελών, είναι να βοηθήσουμε όσο και να αναδείξουμε το site.
Μπορείς να αποτελέσεις μια ακρογωνιαία λίθο αρωγής προς το site. Εμείς επιλέγουμε πως θα συμπεριφερθουμε.

Giannisanag

Έχω κράξει την Σόνυ. Πολύ. Εχω κατηγορηθεί για φανμπου. Όταν βγήκε το XZ2 ειπα ότι δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα αλλά μου αρέσει. Αυτό που βλέπω τώρα μου αρέσει ακόμα περισσότερο.επιτελους φρέσκος σχεδιασμός ή έστω διαφορετικούς και κορυφαία specs . Δεν μου αρέσουν τα bezel του αλλά δείχνει όσο premium χρειαζεται για να τα ξεχάσω. Μπράβο Σόνυ , θα προτιμούσα 18:9

Στράτος

@legend σιγά μην τους κάνουμε και διαφήμιση το site. Στην Τελική όποιος δεν είναι καλός στην δουλειά του να την παρατήσει να την κάνει κάποιος καλύτερος. Σε κανέναν δεν αξίζει δικαιολογία ότι έκανε ένα λάθος και δεν το διόρθωσε. Γιατι αν ήταν σωστός επαγγελματίας θα ξανά διάβαζε την πηγή απ όπου πήρε πληροφορίες και θα έφτιαχνε το άρθρο και όχι το γράφω μπαμ μπαμ χωρις να το διαβάσω και το δίνω στο κόσμο.

Κώστας Ζ.

@ Legend, δίκιο έχεις. Ήξερα πως είναι λάθος αυτό που είχα γράψει , γι’αυτό και ζήτησα να με συγχωρέσει ο Ιάκωβος. Επιμένω, πως εν τέλει θετικά λειτούργησε για το site το σχόλιο.

Capitano

Όταν εχεις διαβάσει το άρθρο και δεν έμαθες ποτε πόσες ίντσες ειναι η οθόνη. Έλεος.

vladimiros

Μπραβο στην Sony αν και το περιμεναμε το καλοκαιρι το Premium αλλα καλυτερα που βγηκε τωρα,γιατι οι αλλες εταιριες π.χ η huawei εχει βγαλει πολυ καλα κινητα οποτε το ΧΖ2 Premium θα τα ανταγωνιστει μια χαρα..
Επιτελους εβαλε f/1.8 και στο αλλο f/1.6, διπλη καμερα που επρεπε να βαλει και στο απλο ΧΖ2,13mp μπροστινη και οχι 5,τα μονα μειον πολυ βαρη και ακομα πιο χοντρο απο το ΧΖ2 αλλα οποιος δεν τα εχει κρατησει καλυτερα να μην μιλαει..
Και πιστευω να μπει γρηγορα στην αγορα και οχι σε 1-2 μηνες γιατι στις υπολοιπες εταιριες ειδη κατεβαινουν οι τιμες οποτε το Sony θα ειναι πιο ακριβο!

chris

Εγώ πάλι πιστεύω πως θα είναι ενα ακοόμη κλασσικό sony feature phone και όχι κάτι που θα βγάζει πραγματικά καλές φωτογραφίες… Μέχρι στιγμής όλα τα κινητά της σόνυ είναι απλά για να διαφημίζουν τα νούμερα και τις τεχνολογίες και όχι σοβαρές υλοποιήσεις που ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Αν ήθελαν να βγάλουν κινητό να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό θα μπορούσαν πχ να εφαρμόσουν τη b.o.s.s. σταθεροποήση που έχουν στις action cam τους και να τραβάς νυχτερινές φωτογραφίες με πολυ χαμηλότερα iso και ταχύτητες..όχι στα 50k iso με άπειρο θόρυβο..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

και μονο που ειναι 16:9 ειναι η απόλυτη κίνηση ρουα ματ!

προκειται για το διάδοχο του z3. τη τελευταία πραγματικά αξια ναυαρχίδα της sony.

αν το φέρουν δικαρτο οπως το xz2, θα ριξει πολύ ξυλο σε s9 και huawei! αλλιως θα παραμένει στη σκια αυτων με το μείον της μονής καρτας

AwakeG.

@Νίκος. Ναι έχεις μεγάλο δίκιο, όπως και το
NOTE 6 ένα πράμα… κάντε μας τι χάρη ρε μάγκες… ρίξτε μια ματιά στα ISO και μετά τα λέμε!!

jordan

θα ηθελα να ρωτησω το εξης:το σεπτεμβριο που συνηθιζει να βγαζει παλι συσκευή τι θα βγαλει?το xz3?και γιατι εμεις που θελουμε να παρουμε το xz2 σε 5 μηνες να είναι παλια συσκευή?

Vassilis Diamon

Το f δεν είναι το κλείστρο αλλά το διάφραγμα.

vtag

Ότι πιο άσχημο έχω δει στην ζωή μου. Επίσης η θέση του δακτυλικού τελείως άβολη εκεί κάτω, ήθελε αρκετά πιο πάνω.

bbstelios

Διαστάσεις: 3,1 “χ 6,2” χ 0,3 “-0,5” (80 mm x 158 mm x 6,4-11,9 mm), βάρος 236 g απογοητευτικές οι διαστάσεις του

I am

ΑΓΑΠΏ σονυ
Αλλά πραγματικά απαίσιος σχεδιασμός. Μακάρι να βελτιώσει κΙ άλλο μιας και ξύπνησε φέτος και σε 2 χρόνια μαξ να είναι πάλι στην κορυφή

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αυτο ειναι πραγματικα gaming smartphone !!! μα 236 γρ?? πως θα το σηκωνεις αμα δεν εισαι body builder?

το πρασινοασιμι ειναι πολυ ωραιο! το μαυρο το χει βαρεθει ο κοσμος! μη το φερουν καν

BlackRider21

Το P20 pro δεν εχει το μεγαλυτερο is?

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ειναι allienware ! απαγορευτικο στη φορητοτητα αλλα θηριο σε gaming performance!

5,8 πραγματικες ιντσες με εμβαδο 92,7 τετραγωνικα ! το iphone x με τις ιδιες ιντσες εχει εμβαδο 84,4 τετραγωνικα και με το notch πεφτει κατω απο τα 80 τετραγωνικα!!!

μπροστινα ηχεια που δονουνται!

οθονη 30% πιο φωτεινη απο το προηγουμενο premium

χοντροκομμενο για καλο κρατημα και καλη μπαταρια λογω snapdragon (o exynos φετος καιει τα κερατα του, δεν κανει για gaming!)

ως gamer το εκτιμω σαν κινητο παρολα τα αρνητικα του πχ η ακυρη θεση fingerprint

Darth

οτι και να εχει πανω του ειναι άσχημο…….

Nick

Διαβάζω ότι το πάχος αυτό είναι το μέγιστο πάχος λόγω της καμπύλης στην πλάτη του τηλεφώνου και ότι στις άκρες το πάχος είναι μόνο 6.4 χιλιοστά. Αν ισχύει είναι εντυπωσιακα λεπτό.

JD

Αχαχα 236 gr , και 12 mm παχος , τραγικο. Αναμενομενο ομως γιατι η Sony ειναι ο ορισμος της τραγικοτητας.

Legend

@ Στράτος
Είναι μια άποψη και αυτή, που όμως δεν αναιρεί ότι γράφεις πολλά και λες λίγα.

vtag

Αφήστε ρε την παλιό Sony και πάρτε κανα Xiaomi να κάνετε την δουλειά σας!
Όπου να ναι θα κλείσει και το mobile κομμάτιαφού πάει από το κακό στο χειρότερο!

Gp

Αυτό δεν είναι κινητό. Είναι ογκόλιθος. Χρήσιμο για αυτοάμυνα αν σου επιτεθεί κάποιος..

Kallitheotis

Δεν λεω κινηταρα τουμπανο με διπλη καμερα στερεο ηχεια αλλα τι χοντροκομμενο πραγμα ειναι αυτο 12 χιλιοστα παχος και 230 γραμμαρια βαρος εχω ενα tablet 7αρι βαρους 250 γραμμαρια ελεος τι διαστασεις ειναι αυτες με τετοιο βαρος πρεπει να εισαι ο ζαμπιδης να το μεταφερεις καθε μερα και να μιλας φυσικα χαχαχα

Saša

Ενα μεγαλο μπραβο στη Sony που κυκλοφορει ναυαρχιδα με αναλογια 16:9. Ολοι κυνηγουν κομματι απ την ιδια πιτα χωρις να προσφερουν τιποτα διαφορετικο. Επιτελους κατι διαφορετικο, σιχαθηκαμε τα ιδια και τα ιδια, μπορει τα bezel να ειναι προπερσινα, η οθονη ομως ειναι μοναδικη (και ας ειναι υπερβολη για τα δικα μου θελω), οι καμερες state of the art και αν κατω απ τα bezel ειχε stereo ηχεια τοτε σιγουρα θα πουλαγε σαν ζεστο φρεσκο ψωμι. Θα ηταν σιγουρα το επομενο κινητο μου αν ηταν τουλαχιστον 6,2″, παραυτα πιστευω ειναι η πιο ολοκληρωμενη προταση ως τωρα. Ειχα να γραψω στο blog καιρο και με προετρεψε ενα Sony κινητο… συνεβη και αυτο.

hayate

IoanniJB και Bezelakia πραγματικά λείπετε…

Max

12 cm στο πιο παχύ του σημείο, στις άκρες είναι 6.4! Αν κρατήσεις ΧΖ2 θα καταλάβεις τι εννοώ. Όσο για το βάρος.. Είναι τεράστιο και έχει πολύ τζάμι πάνω του οπότε, περί ορέξεως. Σίγουρα δεν είναι κινητό για όλους αλλά για αυτούς που θα το προτιμήσουν σίγουρα θα είναι κορυφαία επιλογή. Επίσης κάποιος σχολίασε αρνητικά την κάμερα του ΧΖ2.. Ας δει κανένα συγκριτικό πρώτα, μέχρι και στο σκοτάδι βγάζει καλύτερα αποτελέσματα από κάποια κινητά που έχουν διάφραγμα f1,5

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

εχει ενα σωρο αρνητικα μεγεθος,
βαρος, απουσια τζακ, 64 γιγα ρομ αντι 128 που επρεπε, χαλια σημειο fingerprint…..ΟΜΩΣ σε εναν κοσμο που το κοπι παστ ειναι χειροτερο απο ποτε και το μονο που βλεπουμε ειναι notchy μακροστενα εξαμβλωματα…. το sony αυτο εχει ουσιαστικο λογο υπαρξης !

I am

35 σχόλια.
Πρώτη φορά από τότε που διαβάζω το σαιτ
Μάλλον η Sony συζητιέται 😉

djfapples

Περιμένω τήν ifa 2018 μήπως βγει τίποτα new αλλιώς το πήρα είναι καταπληκτικό μέ καινοτομίες στήν κάμερα κ τήν οθόνη.

ΝΙΚΟΣ

Ότι έγραψε ο Παπαροκάς.

Assos

Αν κλείσουμε τα μάτια στο μέγεθος και το βάρος δε νομίζω ότι κυκλοφορεί κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή… Κορυφαίω σε όλα και 16/9!
Οθόνη που βγάζει μάτια πραγματικό κόσμημα. Μακάρι να μπορούσε να το είχε κάνει λίγο ποιο κομψό..

Assos

*κορυφαίο

Ιωάννης jb

Νίκος ο τιαματ γράφει ότι χαζομάρα του κατέβει και του δίνεται και δίκιο;; Άξιος διάδοχος του z3?? Τα θέλεις και τα λες?? Σου έφτασαν τα λεφτά για να πάρεις z3 έλα πεστο.. Είχα δει κάτι προσφορές του z5 στα 2 κάτι μπορούσες να πας εκεί μια κατηγορία πάνω από του z3! Ποιο z3 ρε θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε και από τους υπόλοιπους τους και καλά γνωστές της τεχνολογίας.. Επί του θέματος εδώ η Sony το έχει τερματίσει!!! Δε πάει άλλο έχει πάνω τα πάντα!!!! Αρνητικό βέβαια το μίνι Τζακ αλλά όταν όλες το βγάζουν τι να κάνει? βρίσκει ευκαιρία και δικαιολογία για να το βγάλει και η Sony.. Μόνο η Samsung το έχει ακόμα και αυτό γιατί στο φετινό s9 έχει κρατήσει το περσινό άθλιο άβολο και τραγικό design του s8.. Οθόνη 4k hdr και δε συμμαζεύεται με σωστή αναλογία που λογικά θα είναι πάλι νούμερο 1 εκεί έξω!!! Μνήμες υπεραρκετες!!! Κάμερα-βιντεοκάμερα εντάξει άνετα ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω το παίρνω το ρίσκο και απλά θέμα χρόνου η επιβεβαίωση… Επιπλέον χαρακτηριστικά στερεοφωνικός με δόνηση… Μπαταρία τέρας! Τι να λέμε απλά κορυφαίο λίγο μας τα χαλάει στο design αλλά αυτά είναι γούστα! Τόσα χρόνια μας είχαν τρελάνει όλοι με… Συνέχεια »

jack sf

Παιδιά μην τα ξαναλέμε επειδή λέτε μερικοί έχει 5,8 ίντσες οθόνη και είναι μεγάλο κτλ. Μια οθόνη 5,8″ 16:9 έχει μεγαλύτερη επιφάνεια από μια 6″ με αναλογία 18,5:9

Panos7GR

Τούμπανο και με καμεράρες, τουλάχιστον στα χαρτιά. Μένει να τις δούμε στην πράξη μέσα από review. Παρολαυτά ένα παράπονο έχω. Τι είναι αυτό το design ρε Sony; Υποτίθεται φέτος θα έκανες την ριζική ανανέωση και θα εκσυχρονιζόσουν και μας δίνεις αυτό;
Από εμφάνιση είναι ένα Xperia XA του 2016 με καμπυλωτή glossy πλάτη Xperia Neo V του 2011.
Μας ξενέρωσες με το νέο XZ και περιμέναμε κάτι παραπάνω στο XZ Premium, αλλά είναι τα ίδια χάλια κι αυτό…

One

Όσοι παραπονιουνται για το μέγεθος να ξέρουν οτι τα καινούρια Sony έχουν μεγάλες μπαταρίες και πιο φωτεινές οθόνες οπότε ειναι λογικότατο.

Strategy Analytics crowns Sony Xperia XZ2, XZ2 Compact as battery life kings
https://www.gsmarena.com/strategy_analytics_crows_sony_xperia_xz2_xz2_compact_as_battery_life_kings-news-30348.php

Επίσης η καμπύλη που κάνουν πίσω τα κάνει πιο βολικά στο χέρι σε σχέση με τα επίπεδα κινητά. Το μόνο λάθος που κανει η Sony ειναι οτι το ανακοινώνει απριλιο και θα το κυκλοφορήσει καλοκαίρι όπως πέρσι με το ΧΖ Premium. Δεν γίνεται στο καλύτερο κινητό σου να του φέρεσαι έτσι…

John

Μπράβο στην Sony που κυκλοφορεί 16:9 λέει ο άλλος όταν ο μόνο λόγος είναι ότι τους έχουν μείνει στα ράφια απούλητες από πρόπερσι και δεν ξέρουν τι να τις κάνουν. Κορυφαία γράφει ο άλλος όταν είναι φτηνιάρικη IPS τεχνολογία που έχουν και τα Κινέζικα των 100 ευρώ. Γενικά δεν υπάρχει σωτηρία για τα Sony fanboys , ακόμη και το πάχος και βάρος τούβλου μπορεί να τους φανεί πλεονέκτημα.

Nick

Ayto katalava kai egw gia ayto exw stamathsei edw kai kairo na grafw alla ta anevazei sto theo to techblog kai alla ston pato 4k HDR othonh 5.8 inches oi kameres tha spernoun me tetoia iso kinhtara!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιώργος Κ.

Κι εγώ πιστεύω ότι το Ζ3 ήταν το τελευταίο καλό Sony που ήταν μπροστά σχεδόν στα πάντα. Το ΧΑ2 δε, έχει από τους καλύτερους σχεδιασμούς. Τώρα αυτό εδώ είναι απαράδεκτο σχεδιαστικά. Η οθόνη 4Κ ναι μεν αλλά… η κάμερα μένει να τη δούμε πως θα τα πάει γιατί και παλιά έλεγε έλεγε και έχασε κατά κόρον από κάτι άλλες ναυαρχιδες. Με τόσο μεγάλη επιφάνεια που έχει άνετα έπαιρνε 4000 μπαταρία (δες huawei) και αυτό με το jack επίσης αδιανόητο. Ευτυχώς έστω και η Samsung το έχει κρατήσει ως τώρα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

πραγματικά το xa2 που λέει το παιδί ειναι το πιο όμορφο κινητό που χουν φτιάξει ποτέ οι άχρηστοι εκει!

στην ναυαρχίδα τους επιφύλαξαν παλι το χειρότερο σχέδιο….

Saša

@John Εγω παλι λεω οτι ειναι το μοναδικο φετινο κινητο το οποιο απευθυνεται στη πλειοψηφια. Που ακομα και αναποδα να ηταν παλι θα καλυπτε μια μεριδα αγοραστικου κοινου που δεν εχει επιλογες.

https://www.androidpolice.com/2018/01/28/weekend-poll-ideal-smartphone-screen-aspect-ratio/

Οσο και να μας λες οτι ειναι οι ξεχασμενες – σκονισμενες απ το πανω πανω ραφι στη προβατοσειρα δε μπαινουμε.

Lefteris

Για όλους όσους την υποστηρίζετε, δεν είπαμε να είναι χωρίς bezel, απλά μικρότερο, δεν είπαμε να είναι πολύ λεπτό, απλά λίγο πιο λεπτό, συνήθως το πάχος το καθορίζει η μπαταρία, αν ισχύει δεν δικαιολογείται καν, σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο λεπτό… με 8-8.5 πάχος δεν θα έλεγα τίποτα! Τελικά όμως αποδεικνύει ότι από σχεδιασμό δεν το έχει!
Τέλος να πω ότι δεν έχω θέμα με την σονυ, έχω κλασικά PlayStation και πέρυσι η xe9000 τηλεόραση ήταν η καλύτερη, όπως και φέτος η xf9000 έχει εξίσου πολύ καλές επιδόσεις…
Στα κινητά όμως δεν το έχει καθόλου!

Ιωάννης jb

John σταματα ρε αγόρι μου καλό να γράφεις εδώ κάνε τη χάρη στην ανθρωπότητα να την απαλλάξεις από τις σκέψεις σου δεν τις αντέχει..
Πες μου λίγο ξέρεις πολλά Sony smartphones με οθόνη 5,8 ιντσών??
Επειδή έχει ips τεχνολογία και ο τελευταίος Κινέζος τον 50 ευρώ τι πάει να πει αυτό? Αφού είναι η πιο διαδεδομένη τεχνολογία τι κάνουμε δλδ τώρα, να την βάλουμε στο τσουβάλι και να λέμε τη 50 τη 500 ευρώ κάνουν όλες χάλια είναι? Κάνε μας τη χάρη και μη σχολιάζεις να χαρείς.. Παιδάκια με μυαλό 10χρονου αλλού πρέπει να συχνάζουν και όχι στο techblog.gr

Γιώργο καπα θα μας τρελάνεις είδα καλά τώρα? Λες οθόνη 4k ναι μεν αλλά?? Τι άλλο θέλετε ρε? Θα μας βγάλετε από τα ρούχα μας εσείς..
Τρίτη συσκευή με 4k και από τους υπόλοιπους ακόμα τίποτα εκεί να ασχολούνται με σεμεδακια και περιθώρια..
Xa2 το πιο όμορφο που έχουν φτιάξει ποτέ?
Ζ3 το τελευταίο καλό?
Καλά τώρα είστε σοβαροί??

Ιωάννης jb

Όσοι λέτε για μπαταρίες, για πάχος και βάρος..
Όταν μιλάμε για μπαταρία που θα μπει σε ακριβό τηλ από τους Ιάπωνες περιμένουμε τουλάχιστον 1000 κύκλους φόρτισης στους οποίους δεν θα χάσει πάνω από το 5-10% της απόδοσης της.. Άρα τα κουλά περί Χαβάη και τσαομι ότι βάζουν μεγαλύτερες κρατήστε τα για τον εαυτό σας, εκεί από τους 300 κυκλους έχουν χάσει μεγάλο ποσοστό από την απόδοση τους, ειδικά για κάτι τσαομι μετά το πέρας των 100 κύκλων έχουμε πτώση στην μπαταρία που γίνεται αντιληπτή..
Για το πάχος που λέτε δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε αν μπορούσε να μπει πιο μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία, τεχνικοί smartphone δεν είστε αλλά και ακόμα και αν είστε είμαι σίγουρος ότι στην Sony θα έχουν καλύτερους από εσάς…
Ακόμη για το πάχος θέλω να πω ότι λόγο της καμπύλης στις άκρες είναι αρκετά λεπτότερο άρα εκεί ο χώρος δεν επαρκεί..

Τέλος το βάρος είναι πάλι κάτι για το οποίο οι τεχνικοί θα ξέρουν κάτι παραπάνω για να το κάνουν..

Γιώργος Κ.

IoanniJB φυσικά και τα εννοώ αυτα που λέω. Οθόνη 4Κ στα χαρτιά. Στις περισσότερες εφαρμογές λειτουργεί αποδεδειγμένα στα 1080ρ, μόνο με root μπορεί να λειτουργεί στα 4Κ παντού. Και σταμάτα σε παρακαλώ να κάνεις προπαγάνδα σε άλλες εταιρείες από τη στιγμή που άλλη συσκευή από Sony δεν είχες ποτέ. Άσε μας εμάς που έχουμε λειτουργήσει Symbian s40, s60 (όλες τις εκδόσεις), blackberry OS, Maemo, android (από 2.1 και μετά), ios (από 6 και μετά), bad και είχαμε στην κάτοχη μας 37 συσκευές (ναι μόλις τις μέτρησα γιατί μου άναψες τα λαμπάκια με αυτά που έγραψες, είχα λοιπόν 37 συσκευές μέχρι τώρα στη ζωή μου και φυσικά καταλαβαίνεις είχα όλες τις μάρκες πλην κάποιων τρίτοδευτερων κινεζικών – είχα μέχρι και leagoo και το πρώτο μου κινητό ήταν ένα Siemens c25). Και λέω προπαγάνδα γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω ένα mate 9, γράφει 5 ώρες και 22 λεπτά οθόνη, 1 Ώρα και 22 λεπτά ομιλία με Bluetooth, με 4g και wifi ανοιχτά με 2 κάρτες σιμ μέσα και το κινητό είναι αγορασμένο την 1η Μαΐου 2017 ημέρα Δευτέρα. (κάνε μαθηματικά να δεις πόσους κύκλους φόρτισης έχει κάνει). Συνεπώς δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα η μπαταρία του. Οκ;;;

Γιώργος Κ.

Bada ήθελα να γράψω πριν, ξέρεις ένα λογισμικό της Samsung που το είχε βάλει στο Samsung wave (τι είπα τώρα ε;) και εκτίθεσαι (στο ξαναλέω) ανεπανόρθωτα όταν λες ότι οι άλλες εταιρείες δεν έχουν την τεχνογνωσία να βάλουν 4Κ στις οθόνες τους. Ανεπανόρθωτα όμως. Ειδικά Samsung που βραβεύεται ετησίως σχεδόν για τις καλύτερες οθόνες και φτιάχνει ότι θέλει σε δικά της εργοστάσια. Δεν θέλουν να το κάνουν, πως να στο πω πιο απλά. Το θεωρούν ανούσιο όπως και είναι σε τόσες λίγες ίντσες

Nick

Θα πρεπε να το προσέξει το πως θα το πλάσαρε (marketing?!?!?) το θέμα του πάχους η Sony. Να αναγράφεται δηλαδή ότι είναι από 6.4mm έως 11.9mm στο μέγιστο πάχος της συσκευής. Αν ήταν βέβαια κάποιο Galaxy αυτό πιστεύω ότι από μόνα τους τα ίδια τα μέσα θα το διευκρινιζαν.

Ιωάννης jb

Σου άναψα τα λαμπάκια?
Δλδ εγώ που έχω αγοράσει περισσότερες απο 30 συσκευες μόνο τα τελευταία 10 χρόνια τι πρέπει να πω? Δλδ σαν εμπείρια μετράει? Αρα την έχω μεγαλύτερη? Οχι αγοράκι μου καλό δε πάει έτσι..
Κάνει μπαμ οτι δε ξες που παν τα τέσσερα όταν λες τελευταίο καλό κινητό το z3..
Θα μπορούσα κάπως να σε δικαιολογήσω αν ονόμαζες ετσι το z2…
Ενα κινητό το z3 που δεν έχει ουσιαστικά τίποτα το διαφορετικό απο το προκάτοχο του, ένα κινητό που ο αντικαταστάτης του το z3+ εχει 5-6 ουσιαστικές διαφορές…
Εναν χρόνο μετά η Sony βγαζει το z5 premium μια συσκευή που είναι κλάσης ανώτερη απο το z3 και ενάμιση χρόνο μετά το απόλυτο x performance…

Αυτός που εκτίθεται είσαι εσυ και μόνο εσυ διότι δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει και τι δε κάνει μια εταιρία… Εγω βλέπω μόνο μια Sony να φοράει 4k για τρίτη φορά…
Οι υπόλοιποι είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν μπορούν

Γιώργος Κ.

Χωρίς να θέλω να θίξω το οικονομικό σου επίπεδο, κάνει μπαμ ότι ψεύδεσαι για το πόσες συσκευές είχες από το εξής: έχεις δηλώσει στο παρελθόν ότι είσαι (ήσουν) κάτοχος ενός Sony xa. Που σημαίνει ότι αγοράζεις mid προς low end συσκευές και έχεις πει επίσης στο παρελθόν ότι είσαι μικρός στην ηλικία καθώς και ότι τις ανώτερες οικονομικά αλλά και σε χαράκτηριστικα συσκευές της Sony (premium κτλ) τις έχεις δει μόνο σε γνωστούς και φίλους (χαρακτηριστικά έχεις πει ότι είχες βάλει s7 edge δίπλα σε premium φίλων σου και το δεύτερο είχε μεγαλύτερη φωτεινότητα (!) . Το να μπορείς να έχεις 30 συσκευές σε δέκα χρόνια σημαίνει ότι έχεις και το ανάλογο οικονομικό επίπεδο. Με το να αγοράζεις mid /low συσκευές όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Όποτε όλα σου τα συμπεράσματα/σχόλια εδώ μέσα βασίζονται στα 5 με 10 λεπτά που ασχολείσαι με τις ναυαρχίδες των φίλων σου, στις mid συσκευές σου και σε όσα βλέπεις σε βίντεο και sites. Μετά από αυτό ένα συμπέρασμα νομίζω το βγάζουμε όλοι… Κρίμα για σένα που έχω πολύ καλή μνήμη και που εσένα και κάνα δυο ακόμη έχω συγκρατήσει τι λέτε (φασκετε κι αντιφασκετε-μη θυμηθώ τι είχες πει περί πρώτου pixel και σε είχε… Συνέχεια »

vladimiros

Συμφωνω με τον Ιωάννης jb οσον αφορα για τις μπαταριες αν οχι ολα τα Sony αλλα τα περισσοτερα εχουν πολυ καλες μπαταριες..το Α5(16) εχει την φημη οτι εχει παρα πολυ καλη μπαταρια ελα που ομως μεσα σε 1 χρονο ειναι πολυ χειροτερο απο το Ζ5 μου που στην αρχη ηταν καλυτερο το Α5..δηλαδη στο περασμα του χρονου μειωθηκε αρκετα το Α5(16) και το δικο δουλευει οπως στην αρχη
Ενταξει το mate 9 που λεει και ο φιλος ολοι γνωριζουμε εχει πολυ καλη διαρκεια,οπως και ολα τα Mate.. οσο για το βαρος του ΧΖ2 εχω να σας πω οτι πολλοι λετε το iphone X ειναι πολυ στιβαρο κινητο..αρα ειναι πολυ βαρη θελετε να πειτε… ζυγιζει 174g με μολις 143m.m υψος,αρα το ΧΖ2 θα ειναι ακομα πιο στιβαρο

hayate

@Γιωργος κ μην ασχολείσαι με το άτομο αυτό. Κι εγώ που το έκανα στο παρελθόν νόημα δεν έβγαλα

Όσον αφορά στο μέγεθος και το βάρος να πω κι εγώ οτι το mate 10 pro που έχω που είναι 174 γραμμάρια είναι πολύ κουραστικό όταν το κρατάω στο χέρι για πολλή ώρα. Φανταστείτε αυτό. Το 18:9 όμως που έχει βοηθάει πολύ στο κα το χειρίζεται κανείς με το ένα χέρι μιας και ο αντίχειρας φτάνει εύκολα στην άλλη άκρη της οθόνης.

Ιωάννης jb

hayate.. Απο εσένα δε περίμενα να πείς κάτι το διαφορετικό..
Ατομο που λέει βαριά συσκευή με 174 γραμμάρια.. Ατομο που λέει το 2 προς 1 οτι βοηθάει.. οτι να ναι
Γιώργο είναι άσχημο αυτό που λες.. Το πηγαίνεις αλλού..
Απο κάποια ηλικία και μετά δε μπορείς να αλλάζεις συσκευές κάθε μήνα, αποκτάς ευθύνες, οικογένεια και οι καταστάσεις απαιτούν πιο μετρημένες επιλογές!
Μόνο την τελευταία 5ετία έχω αγοράσει 7-8 συσκευές παρα τις αυξημένες ευθύνες που έχω σαν οικογενειάρχης ακόμα έχω δουλέψει για ικανό χρονικό διάστημα περισσότερες απο 20…
Αν βάλω την τελευταία δεκαετία τότε πάμε κάπου στις 30 αγορασμένες όπως είπα και προηγουμένως με τις συσκευές που έχω δουλέψει για ικανό διάστημα να αγγίζουν τις 100…
Παλαιότερες συσκευές δεν είναι σωστό να τις βάζουμε γιατί εκει μιλάμε για άλλου είδους συσκευές που δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με τις σημερινές

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

hayate πραγματικα εχεις δικιο οσο γυμνασμενος και να εισαι κινητο που υπερβαινει τα 170 γραμμαρια καταντα ασηκωτο μετα απο λιγες ωρες χρησης πχ ως ταμπλετ στο κρεβατι!

τα σχεδον 240 γραμμαρια του sony λιγοι ανθρωποι πιστευω μπορουν να τα σηκωσουν ανετα!…

γιωργος κ. ο ιωαννης ειναι σχολειοπαιδο! αποδεικνυεται αυτο και απο τις ωρες που μπαινει και γραφει εδω! ασε τι λεει οτι ειναι 25 και 30 που λεει! …
τελοσπαντων τα παιδια σημερα δεν κανουν κυριολεκτικα τιποτε αλλο απο το να ασχολουνται με κινητα! η γνωση λοιπον ενος λυκειοπαιδου που ολη μερα συγκρινει το κινητο του με αυτο των φιλων του σε σελφι, μενου, games, ταχυτητα ισως ειναι περισσοτερο ολοκληρωμενη απο εναν ενηλικα που το χει για λιγες στιγμες και μονο μεσα στο 24ωρο του! συνεπως η γνωμη καποιου παιδιου δε θα πρεπει καθολου να υποτιμαται

Assos

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα στον σχεδιασμό, χωρίς να ξέρω απλά υποθέτω ότι αυτη τι κουρμπα που κάνει πρπει να έχει πολύ καλό πιάσιμο και να βολεύει πολύ στο χέρι, δε μπορεί να είναι τόσο κακό.. Κάπου πρπει να έχει και τα θετικά του δε νομίζω ότι είναι τόσο αφελείς… Όσο για της οθόνες… Λένε κάποιοι ότι της φοράνε τα φθηνά κινέζικα… Μα είναι δυνατών να υπάρχει ίδια ποιότητα??? Ίδιος τύπος ναι… Αλλά όχι και ίδια ποιότητα… Για να βγει ένα κινητό στη παραγωγή και ειδικότερα από σονυ σίγουρα τεσταριστικε πολλές φορές και σε πιάσιμο και σε ευκολία…. Ίδωμεν…

Γιώργος Κ.

Παπαροκα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες για τα παιδιά μικρών ηλικιών, το βλέπω κι εγώ σε καθημερινή βάση. Όμως επειδή είπα ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μεταβούν σε ακριβές συσκευές (όχι όλα, σε μερικά ας είναι καλά τα λεφτά του μπαμπά), δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν πολλά πράγματα όσων αφορά σε ναυαρχιδες. Δεν το παίζω κανένας πλούσιος ούτε έχω κάποια επιφανή δουλειά ωστόσο ήμουν οικονομολόγος και πάντα αποκτούσα τα κινητά που ήθελα αλλάζοντας συνέχεια μοντέλα ήδη από το πανεπιστήμιο. Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα αξιοπρεπέστατο mate 9 και σε λίγες μέρες θα πάω σε ένα (ελπίζω επίσης αξιοπρεπές) note 8. Αυτό που με λυπεί κι οφείλω να το πω είναι ότι καταλήξαμε τελικά να αναφερόμαστε σε κοινωνικά – οικονομικά κριτήρια και να αφήσουμε την τεχνολογια στην άκρη λόγω μερικών biased σχολίων. Όλοι αγαπάμε την τεχνολογια προς θεού. Όμως πρέπει, αν όντως την αγαπάμε, να προσπαθούμε να βλέπουμε όλες τις πλευρές. Ήμαστε κι εμείς κάποτε στο λύκειο και τότε μεσουρανούσαν Sony Ericsson και Nokia αλλά τέτοιος φανατισμός όπως με τις αθλητικές ομάδες δεν υπήρχε . Καλά θα μου πεις άλλες τεχνολογικές εποχές τότε κτλ και θα έχεις δίκιο. Ανοίγω μεγάλο θέμα συζήτησης τώρα και καλύτερα άστο…

Ιωάννης jb

Σε λυπεί ότι καταλήξαμε να μιλάμε για κοινωνικά? Εσύ το πηγές εκεί.. Εγώ απλά έκρινα τις τεχνολογικές σου απόψεις! Και μάλιστα τις έκρινα επιχειρηματολωγοντας, απάντηση δε πήρα ακόμα.. Άρχισες να μου λες το βιογραφικό σου.. Τη σχέση έχουν τα Symbian και τα Siemens με τα xperia των τελευταίων ετών? Αντε να αρχίσω να λέω και εγώ τις συσκευές που έχω αγοράσει τι σημασία έχει? P900, k750, n90, w995… Τι σχέση έχουν με το θέμα μας?? Έχεις δουλέψει xperia μεταγενεστερα του z3? Νομίζω πως όχι.. Τιαματ.. Μετά από λίγες ώρες χρήσης?? Χαχαχα Ώρες χρήσης ε? Καμιά δουλειά δεν έχεις να κάνεις? Όλη μέρα με το κινητό στο χέρι ε? Ζήτημα να έχει υπάρξει μέρα που να έχω στα χέρια μου συσκευή για πάνω από 2ωρο… Έτσι όπως λες τυχαίνει να κάνουν γνωστοί μου και συγγενείς που η ηλικία τους είναι μικρότερη των 25.. Εβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι λυκειοπαιδο επειδή έχω ανεβάσει σχόλια πρωινές ώρες, και μάλιστα ώρες διαλείμματος, δε ξέρω τη ώρες έχουν διάλειμμα τα λύκεια.. Εσύ όμως βλέπω ξέρεις.. Το να ξεκλεβω χρόνο από τη δουλειά δε σου πέρασε απτό νου? Όταν είχα πάρει το n90 δε το άφηνα από τα χέρια μου εύκολα, ρίξε μια ματιά να δεις τη… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Εσύ μας αναγκάζεις να καταφεύγουμε στα κοινωνικά κριτήρια με τον υπέρμετρο φανατισμό σου κι έχεις έρθει σε αντιπαράθεση με άτομα εδώ μέσα ουκ ολίγες φορές. Λυπάμαι, αλλά δεν πείθεις ούτε ότι είσαι οικογενειάρχης (και συνεπώς ούτε πάνω από 20) ούτε ότι είχες ποτέ πολλές συσκευές. Βασικά η συμπεριφορά σου δείχνει μικρότερη (κακολογείς συχνά τους άλλους χρήστες ότι είναι 10χρονα ανώριμα κτλ και υποστηρίζεις σθεναρά μία και μόνο εταιρία) οπότε ή είσαι μικρός ή είσαι ένας 30άρης και λάτρης του παλιμπαιδισμού. Εγώ εκεί βλέπω το νεαρό της ηλικίας σου κι όχι τόσο ότι γράφεις στα διαλείμματα όπως λέει ο Τίαματ. Το ότι είχες αυτές τις συσκευές ο καθένας μπορεί να το πει στην εποχή της πληροφόρησης που ζούμε. Πατάς μια αναζήτηση στον γκούγκλη και να σου 30 συσκευές σε 10 χρόνια! Αντιθέτως παραθέτεις ότι διαβάζεις ή ότι βλέπεις από συσκευές φίλων και γνωστών, με τρανό παράδειγμα το τελευταίο σου ατόπημα περί συσκευών της Χαβάη ότι χάνουν απόδοση μετά από 300 κύκλους φόρτισης! Άκουσον άκουσον! Προς ενημέρωσή σου μετά από αρκετούς μήνες χρήσης, κοντά στο χρόνο και, ΟΛΕΣ οι συσκευές χάνουν ένα μέρος της δυναμικής της μπαταρίας τους. Σου εύχομαι μελλοντικά και όταν θα είσαι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση (μακάρι και όλοι… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Γιωργάκη μήπως είσαι πολιτικός?
Γιατί ρε αγοράκι μου καλό από εδώ το πας από εκεί το πας και όλο αλλού το φέρνεις?
Γιατί δεν απαντάς σε τίποτα από αυτά που σε ρωτάω??
Δε σε συμφέρει ε και λες ας συνεχίσω τις προσβολές..
Αυτήν είναι συμπεριφορά μικρού παιδιού και όχι η δικιά μου

Γιώργος Κ.

Με ρώτησες κάτι ουσιαστικό και δεν απάντησα / δεν το είδα; Η τελευταία σου κάπως προς ερωτηματικη πρόταση ήταν ας πούμε αυτή περί Ζ3 του οποίου ήμουν κάτοχος και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Το Ζ5 που είπες είχε ήδη ισχυρό ανταγωνισμό και δεν το έκανε κάτι ξεχωριστό από το σωρό ενώ το Ζ3 μεσουρανούσε τότε

Ιωάννης jb

Το z5 premium ήταν η καλύτερη Sony συσκευή ένα χρόνο μετά το z3, το z5 premium είχε κάτι πολύ ξεχωριστό που ο ανταγωνισμός ακόμα και σήμερα δεν το έχει..
Συν πόσα άλλα πράγματα τα οποία το καθιστούν μια πολύ ανώτερη συσκευή σε σχέση με το προ 1 έτους z3
Αυτό σου λέω και παραπάνω αλλά μάλλον δε καταλαβαίνεις..
Τεσπα νομίζω το κουράσαμε φτάνει

hayate

@ιωαννη Όπως βλέπεις γενικά όλο και περισσότερες εταιρείες υιοθετούν αυτή την αναλογία (18:9). Είναι σίγουρα μακρόστενα τα κινητά αλλά πραγματικά είναι πιο εύκολα να τα χειριστείς με το ένα χέρι γιατί ο αντίχειρας φτάνει άνετα στην αριστερή άκρη της οθόνης όταν για παράδειγμα γράφεις ένα μήνυμα. Το ότι είναι ψηλά δηλαδή πολύ μακριά δε λέει κάτι αφού και στο 16:19 πάλι ο αντίχειρας δε φτάνει το πάνω μέρος του κινητού για να κατεβάσει την μπάρα.

Assos

Όμως βλέπεις η σονυ πάει να κάνει κάτι διαφορετικό (επιτέλους) 16/9,μεσα στο χαμό των 18/9, και προφανώς φαντάζομαι θα έχει και την ανάλογη πρακτικότητα στο πιάσιμο, βέβαια μεχρει να το δοκιμάσουμε επιφυλάσσομε, ας δούμε τι έχει να προσφέρει αφού πρώτα το δοκιμάσουμε και ας μην προτρέχουμε με το μέγεθος και το βάρος του ότι είναι απαγορευτικά..Γνώμη μου ότι εκτός από το θέμα ομορφιάςτου που είναι καθαρά θέμα γούστου πως το βλέπει ο καθένας, το κινητό θα φυσάει..

bezilys

Daddy coming…..

djfapples

Παίζει χωρίς αντίπαλο το εργαλείο φυσικά οι haters θα πούνε για το σχεδιασμό που είναι υποκειμενικό θέμα κ για τις χαμηλές πωλήσεις

Mac

75 σχόλια.. το τερματίσατε. Παίδες, περί ορέξεως, σε όσους δεν αρέσει υπάρχουν άπειρα κινητά στην αγορά, αφήστε τις κακίες και σοβαρευτείτε επιτέλους.

bezilys

@Mac μόνο σε θέμα με sony τόσα σχόλια αντε και σε κάνα iPhone!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.