Τα smartphones της ZOPO επίσημα στην Ελλάδα από την Volte-Tel Communications

ZOPO smartphones Ελλάδα Volte-Tel Communications, Τα smartphones της ZOPO επίσημα στην Ελλάδα από την Volte-Tel Communications

Η ZOPO ξεκινάει επίσημα την διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω του δικτύου πωλήσεων της Volte-Tel Communications η οποία αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων ZOPO σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα smartphones της ZOPO θα έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση σε όσα η ίδια προμηθεύει (έκδοση VGR). Επιλεγμένα μοντέλα της εταιρείας ZOPO θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Cyta Ελλάδος.

Σχετικά με την Zopo
H Zopo Future Technology Co, LTD είναι κατασκευάστρια εταιρεία, η οποία έπειτα από μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών, το 2008 αποφάσισε να επεκταθεί και στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αναλαμβάνοντας την παραγωγή εξ ολοκλήρου ή και μέρη κινητών τηλεφώνων. Το 2012 η ZOPO παρουσιάζει το πρώτο της smartphone, και στο εξής ασχολείται συστηματικά με την κατασκευή smartphones δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα, την αξιοπιστία αλλά και στην υγεία, εστιάζοντας στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα ακτινοβολίας των συσκευών της (SAR – Specific absorption rate – Ρυθμός Ειδικής Απορρόφησης).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Υπάρχει ακόμα η Zopo; Κρίμα, είχαν ξεκινήσει δυνατά το 2012. Αλλά.. κάπου χάθηκε η μπάλα και δεν ξαναβρέθηκε ποτέ..

Stavag

Θυμάμαι το zp998 που το διαφήμιζαν σαν πρώτο οκταπυρηνο.Απλα τραγικό ,ήχος ,GPS,σήμα όλα τρισαθλια.Δεν ξέρω εάν μετά από τόσο καιρό έχουν βελτιωθεί,αλλά πολύ αμφιβάλω.

Kostas-DOHA

Μερακλήδες οι entreprenuers…απο το να τα ”πετανε” στην Παολα βεβαι…..

John

Ζορο , το κινητο του μασκοφορου εκδικητη. Αχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.