ZTE: Στην 5η θέση των πωλήσεων για την Ευρωπαϊκή αγορά

Αν και η ZTE δραστηριοποιείτε στην Ευρωπαϊκή αγορά αρκετά χρόνια ως αυτόνομο brand κρατά χαμηλό προφίλ, παρόλα αυτά το πρώτο τρίμηνο του 2016 κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στις πωλήσεις smartphones στην Ευρώπη.

Το χαμηλό προφίλ της ZTE στην Ευρωπαϊκή αγορά έχει να κάνει προφανώς με το ότι δεν θέλει να έρθει σε απ’ ευθείας ανταγωνισμό με τις εταιρείας για τις οποίες κατασκευάζει συσκευές και οι οποίες δραστηριοποιούνται έντονα στην Ευρωπαϊκή αγορά όπως για παράδειγμα η Vodafone.

Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στη ZTE γιόρτασαν την κατάκτηση της 5ης θέσης στις πωλήσεις στην Ευρώπη, μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία για την Κινεζική εταιρεία. Μεγάλα hit σε πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι το AXON και τα μοντέλα της σειράς Blade. Όσον αφορά τη σειρά Blade ήταν και το πρώτο smartphone της Κινέζικης εταιρείας που κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά και σήμερα πωλείται το μοντέλο της 6ης γενιάς το Blade S6.

ZTE, ZTE: Στην 5η θέση των πωλήσεων για την Ευρωπαϊκή αγορά

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ποτε θα ερθει το AXON 7 στην Ευρωπη;
Και ξερει κανεις αν θα ερθει στην Ελλαδα επισημα;

alxgiann

Eπικό κινητό το πρώτο blade, ακόμα το έχω (στο συρτάρι) με CM6 2.3.3 ..είναι απίστευτο μετά από 6 χρονια δουλεύει απροβλημάτιστα. Στην δουλειά μου δώσανε πριν 6 μήνες το κατασκευασμένο απο την ΖΤΕ smart ultra 6 που είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του blade S6 νομίζω. Τότε η τιμή του ήταν 179 ευρώ και πήγε στα 199 μετά τις γιορτές αν θυμάμαι καλά. Αν δεν ήταν branded vodafone θα ήταν εύκολα το καλύτερο vfm κινητό του 2015. Σίγουρα οι πωλήσεις μέσω της vodafone θα βοήθησαν πολύ την ΖΤΕ για αυτή την 5η θέση στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.