ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

zte 5g smartphone, ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Να υπενθυμιστεί ότι πέρυσι στο MWC 2017 η ZTE είχε παρουσιάζει το ZTE Gigabit, το πρώτο συμβατό με δίκτυο 5G smartphone, το οποίο όταν θα καθιερωθεί το δίκτυο 5G, θα μπορεί να κατεβάζει με ταχύτητες 1Gbps. Στην παρουσίαση είχε αναφερθεί ότι το ZTE Gigabit θα επιτρέπει πανοραμικό Virtual Reality βίντεο 360o και γρήγορα downloads ultra Hi-Fi μουσικής και βίντεο.

Πλέον, σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία εργάζεται στην ανάπτυξη και στη διάθεση στην αγορά τέτοιων συσκευών τις οποίες μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμη και στο τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Η ZTE έχει εστιάσει τις προσπάθειές της στο να έχει τουλάχιστον ένα smartphone συμβατό με 5G 12 μήνες από τώρα, αλλά δεν αποκλείει να αναπτύξει και συμβατό με 5G tablet.

Στο ίδιο διάστημα η εταιρεία έχει σχέδια να λανσάρει ένα smart home hub συμβατό με 5G, το οποίο θα ελέγχει τις συσκευές Internet of Things.

Παρόλο που η ZTE δεν αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παίκτη στην αγορά των smartphone, έχοντας μερίδιο μόλις 2,1% στο γ΄τρίμηνο του 2017, εντούτοις προσπαθεί να πιάσει την τάση της αγοράς εμφανίζοντας κάτι καινούριο, όπως για παράδειγμα το ZTE Axon M με τη διπλή οθόνη που διπλώνει. Αν είναι από τις πρώτες που θα κυκλοφορήσουν 5G smartphone ίσως το μερίδιό της δει κάποια αύξηση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.