ZTE Axon M: Ανθεκτικό αποδεικνύεται το smartphone με τη dual οθόνη

Ιδιαίτερα ανθεκτικό αποδείχτηκε το ZTE Axon M, στη δοκιμή αντοχής του Zack Nelson στο κανάλι του JerryRigEverything. Tο ZTE Axon M, το οποίο διαφημίζεται σαν αναδιπλούμενο, αλλά στην ουσία αποτελεί ένα smartphone με dual οθόνη, πέρασε από το τεστ αντοχής του JerryRigEverything κι αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανθεκτικό.

Χάρη στο Gorilla Glass 5 και το μεταλλικό του πλαίσιο κατάφερε να ανταπεξέλθει σε όλες τις δοκιμασίες που το υπέβαλλε ο Nelson σε ρεαλιστικές συνθήκες και υπέστη μόνιμη βλάβη όταν υποβλήθηκε σε δοκιμασίες που σπάνια ένα smartphone θα υποστεί στην πραγματικότητα.

ZTE Axon M dual οθόνη, ZTE Axon M: Ανθεκτικό αποδεικνύεται το smartphone με τη dual οθόνη

Επιπλέον, το smartphone επέζησε του τεστ λυγίσματος στο οποίο το υπέβαλλε ο Nelson, αν και όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος δεν θα άντεχε αν ήταν ανοιχτό (αντί για διπλωμένο) και κάποιος πίεζε προς την αντίθετη φορά στο σημείο που διπλώνει ο μεντεσές.

Ακόμη, οι δύο οθόνες IPS LCD κατάφεραν να ανακάμψουν πλήρως από την έκθεση στη φωτιά για 8 δευτερόλεπτα. Επιπρόσθετα, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος εξακολουθούσε να λειτουργεί ακόμη κι όταν χαράχτηκε με λεπίδα. Σε πιο ακραίες συνθήκες βέβαια λειτούργησε τις μισές φορές.

Το ZTE Axon M αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της κινέζικης εταιρείας να φέρει στην αγορά ένα αναδιπλούμενο smartphone αλλά έχει ήδη δεχτεί κριτική, καθώς κοστίζει περίπου 700 δολάρια και έρχεται με το Snapdragon 821, τσιπ δηλαδή αρκετά παλαιότερο για να δικαιολογεί την τιμή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη ZTE, το Axon M είναι μόνο το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση των αναδιπλούμενων smartphone και σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες συσκευές.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Παιδιά εμένα μου άρεσε σαν ιδέα, ειδικά στην δουλειά θα μου άρεσε πολύ να έχω ένα τέτοιο κινητό και ας είναι dual screen για αρχή. Το ότι είναι και ανθεκτικό αυτό είναι πολύ καλό νέο αλλά πρέπει να πέσει η τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.