ZTE Blade D2: Οικονομικό με οθόνη 5″ HD και μπαταρία 4000mAh

Η ZTE ανακοίνωσε επίσημα το ZTE Blade D2 και το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η μπαταρία στα 4000mAh, η οποία θα προσφέρει αρκετή αυτονομία από τη στιγμή που δεν πρόκειται για κάποια συσκευή που χρειάζεται πολλή ενέργεια.

Για τα δεδομένα της μπαταρίας του το ZTE Blade D2 είναι αρκετά compact συσκευή με διαστάσεις 144×69.5×8 χλστ. βάρος 155 γρ. και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε κάτι εντυπωσιακό, ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών HD IPS LCD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6735P χρονισμένο στο 1.0 GHz. Η μνήμη RAM είναι 1GB, έχει ενσωματωμένη μνήμη 8GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD έως και 64GB.

Η κάμερα του ZTE Blade D2 είναι 8 Megapixel με single LED flash, η εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel, έχει υποστήριξη για 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS με A-GPS και θύρα micro USB.

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι η τιμή του είναι στα 121 δολ. και ότι διατίθεται σε Βιετνάμ και Ταϊλάνδη, υποθέτουμε ότι η ZTE θα ανακοινώσει περισσότερες αγορές μελλοντικά.

zte blade d2 official, ZTE Blade D2: Οικονομικό με οθόνη 5″ HD και μπαταρία 4000mAh

zte blade d2 official, ZTE Blade D2: Οικονομικό με οθόνη 5″ HD και μπαταρία 4000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.