ZTE Iceberg: Το πρώτο smartphone με δύο εγκοπές στην οθόνη και κορυφαίο σχεδιασμό

ZTE Iceberg, ZTE Iceberg: Το πρώτο smartphone με δύο εγκοπές στην οθόνη και κορυφαίο σχεδιασμό

Η είσοδος σου σε ένα διαγωνισμό βιομηχανικού σχεδιασμού κυριολεκτικά από το πουθενά είναι ομολογουμένως ένας πρωτότυπος και αποτελεσματικός τρόπος για να κινήσεις το ενδιαφέρον του κοινού. Πόσο μάλλον όταν έχεις να επιδείξεις ένα τόσο εντυπωσιακό προϊόν, όπως το ZTE Iceberg.

Το ότι ο iF World Design Guide είναι ένας γερμανικός οργανισμός που βραβεύει το βιομηχανικό σχεδιασμό των συσκευών λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους της αισθητικής, της εργονομίας και της αποδοτικότητας, το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι η ZTE συμμετέχει σε αυτό το θεσμό με ένα εντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό smartphone, το ZTE Iceberg, το οποίο κυριολεκτικά κλέβει τις εντυπώσεις.

Το Iceberg χρησιμοποιεί μία μοναδική τεχνική που ενοποιεί δύο κομμάτια γυαλιού με τέτοιο τρόπο δημιουργώντας ένα ενιαίο γυάλινο σώμα, κάνοντας το κινητό να μοιάζει με κομμάτι παγόβουνου, εξ ου και η ονομασία του.

ZTE Iceberg, ZTE Iceberg: Το πρώτο smartphone με δύο εγκοπές στην οθόνη και κορυφαίο σχεδιασμό

Όσο για το αποτέλεσμα; Όμορφο και μυστηριώδες!

Οι τέσσερις γωνίες του τηλεφώνου είναι διαφανείς τονίζοντας την ομορφιά του μοναδικού υλικού του, ενώ το πάνελ της οθόνης εισάγει μία ακόμη πρωτοτυπία, τις δύο εγκοπές στο επάνω και στο κάτω μέρος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία να πετύχει μία αισθητική συμμετρία. Μάλιστα, σε κάθε ένα από τα δύο notch η ZTE τοποθέτησε από ένα ηχείο. Επίσης, το ZTE Iceberg θα υποστηρίζει τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

Το εντυπωσιακό μοντέλο σύμφωνα με τις πληροφορίες που παίρνουμε από τη σελίδα του IF Word Design Guide θα λανσαριστεί μετά το 2018 (άγνωστο δηλαδή πότε) στις αγορές της Ασίας, της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, ενώ ο χρόνος κατασκευής του εκτιμάται σε 13 με 24 μήνες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Έξυπνο

Flagship killer

Κορυφαίο σχεδιαστικά σε επίπεδο παλιών καλών NOKIA… Vamos bien

Άγγελος

Αν παίρνεται πολλά ναρκωτικά θα πάθετε ότι οι τύποι στη ΖΤΕ και μετά στην IF…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.