ZTE (IFA 2018): Προσκλήσεις για την IFA 2018 και παρουσίαση νέου smartphone;

zte ifa 2018 πρόσκληση παρουσίαση smartphone, ZTE (IFA 2018): Προσκλήσεις για την IFA 2018 και παρουσίαση νέου smartphone;

Η ZTE φαίνεται πως είναι και πάλι εδώ μιας και μετά την επιβολή τεράστιου προστίμου από τις Η.Π.Α αλλά και άλλων κυρώσεων, έκανε διαθέσιμες προσκλήσεις για την IFA 2018 όπου ενδεχομένως να παρουσιάσει και ένα νέο smartphone.

Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν όλο και καλύτερα για τη ZTE μιας και μετά την επιβολή προστίμου ύψους 1 δισ. δολαρίων για να επιστρέψει στην αγορά των Η.Π.Α αλλά και τη σειρά μεγάλων αλλαγών που της επέβαλλε η κυβέρνηση οι οποίες θα πρέπει να γίνουν άμεσα, η εταιρεία ετοιμάζεται για τη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας IFA 2018 που θα γίνει στο Βερολίνο μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

Η ZTE δημοσίευσε πρόσκληση, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, για την IFA 2018 (το Techblog θα είναι εκεί) με τον τίτλο “Leading 5G Innovations”, όπου όπως φαίνεται θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με ό,τι έχει να κάνει με τις 5G τεχνολογίες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει παρουσίαση κάποιου 5G modem το οποίο θα βρίσκεται στο εσωτερικό των smartphone που θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης με αυτά τα δίκτυα.

Χωρίς να είναι κάτι επιβεβαιωμένο, υπήρχε και μια διαρροή αναφορικά με την παρουσίαση smartphone στα πλαίσια της IFA 2018, η οποία δείχνει τον αριθμό 9, κάτι το οποίο ενδεχομένως αφορά την αποκάλυψη του Axon 9 στα πλαίσια της μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας από τη ZTE.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως για ακόμα μια χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση IFA 2018 στο Βερολίνο μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

zte ifa 2018 πρόσκληση παρουσίαση smartphone, ZTE (IFA 2018): Προσκλήσεις για την IFA 2018 και παρουσίαση νέου smartphone;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.