ZTE Nubia 5, Οθόνη Full HD και κάμερα 13 Megapixel

H ΖΤΕ ανακοίνωσε μία νέα συσκευή, η οποία θα κυκλοφορήσει άμεσα, τουλάχιστον στην αμερικανική αγορά με Full HD οθόνη και κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixel. H ΖΤΕ παρουσίασε το smartphone ως camera phone, με διαφορετικές διαμορφώσεις για τον τρόπο φωτογράφισης, δηλαδή Fun, Auto και Pro Mode. Στην πρώτη περίπτωση εφαρμόζονται φίλτρα πάνω στη φωτογραφία, στη δεύτερη όλα γίνονται αυτόματα και στην τρίτη διαμόρφωση υπάρχουν όλα τα extra στοιχεία για μία ιδιαίτερη λήψη.

Το ZTE Nubia 5, στο οποίο έχουμε αναφερθεί και λίγο καιρό πριν, είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη 5 ιντσών, 443 ppi, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro στο 1.5 GHz και 2GB RAM. Έχει εσωτερική μνήμη 16GB και μία κάμερα 2 Megapixel εμπρός. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2300 mAh. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν θα κάνει ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αγορά.

ZTE Nubia 5, ZTE Nubia 5, Οθόνη Full HD και κάμερα 13 Megapixel

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gmis

σαν να το εχω ξαναδει αυτο !!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.