ZTE Νubia N3: Με μπαταρία 5,000 mAh, 5.99″ 18:9 οθόνη, Snapdragon 625 SoC και… χωρίς notch

Νubia N3, ZTE Νubia N3: Με μπαταρία 5,000 mAh, 5.99″ 18:9 οθόνη, Snapdragon 625 SoC και… χωρίς notch

Η ZTE ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το ZTE Νubia N3 με μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5,000 mAh, 5.99″ 18:9 οθόνη, Snapdragon 625 SoC και προς μεγάλη μας έκπληξη… χωρίς notch.

Και το λέμε αυτό γιατί η εγκοπή στην οθόνη είναι η νέα τάση στα smartphones όχι μόνο στις ναυαρχίδες των κατασκευαστών αλλά και σε χαμηλότερου κόστους μοντέλα. Και είτε μας αρέσει είτε όχι θα το βλέπουμε μάλλον για αρκετό καιρό.

Το Νubia N3 διατηρεί λοιπόν την παλαιού τύπου σχεδιαστική προσέγγιση με bezels πάνω και κάτω από το IPS 5.99″ 18:9 panel ανάλυσης full HD+ (2160×1080), ενώ στο εσωτερικό του την επεξεργαστική ισχύ του έχει αναλάβει η Qualcomm και το Snapdragon 625 SoC. Θυμίζουμε ότι το Nubia N2 κυκλοφόρησε με MediaTek SoC.

Νubia N3, ZTE Νubia N3: Με μπαταρία 5,000 mAh, 5.99″ 18:9 οθόνη, Snapdragon 625 SoC και… χωρίς notch

Ευχάριστη έκπληξη είναι βέβαια η τοποθέτηση πολύ μεγάλης μπαταρίας με χωρητικότητα 5,000 mAh, η οποία υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18W μέσω της τεχνολογίας NeoPower 3.0.

Το νέο μοντέλο έρχεται με 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, υποδοχή microSD και dual κάμερα στο πίσω μέρος με ανάλυση που δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή. Η selfie κάμερα έχει ανάλυση 16 MP.

The Nubia N3 θα κυκλοφορήσει με Android 7.1 Nougat και το custom UI της εταιρείας, σε τρία χρώματα, Obsidian Black, Space Gold και Nebula Red. Θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα στις 24 Μαρτίου, ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να το δούμε και στην αγορά της Ινδίας. Η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ωραίο φαίνεται. Το γεγονός ότι δεν θα έχει notch είναι για εμένα θετικό, καθώς το notch δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία κακοσχεδιασμένη παπ@*ιά της apple που τείνουν (δυστυχώς) να την υιοθετήσουν αρκετοί. Μένει να δούμε τιμή και απόδοση κάμερας στην πράξη. Μου θυμίζει πάντως αρκετά το δικό μου lenovo p2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.